Hare Majesteit Koningin Máxima woont donderdagochtend 18 april het jubileumcongres Geld & Gedrag bij in Tivoli te Utrecht. Het congres wordt georganiseerd ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud).

Tijdens het congres presenteert de directeur van het Nibud, Arjan Vliegenthart, de onderzoeksresultaten van ‘Geldzaken in Praktijk 2018/2019’, een driejaarlijks Nibud-onderzoek naar de inkomsten, uitgaven en het financiële gedrag van Nederlanders. Daarnaast buigen driehonderdvijftig professionals zich over de vraag wat de komende veertig jaar nodig is om mensen te helpen bij het in balans houden van hun inkomsten en uitgaven.

Het Nibud adviseert sinds 1979 over de Nederlandse huishoudportemonnee en anticipeert op de meest actuele ontwikkelingen om consumenten te helpen het overzicht te houden. Door onderzoek te doen naar het gedrag en de oorzaken van financiële problemen kan het Nibud ook in de toekomst praktische handvatten bieden aan consumenten en professionals.

Koningin Máxima is sinds 2010 erevoorzitter van platform Wijzer in geldzaken, waar het Nibud lid van is. In deze functie vraagt zij aandacht voor het belang van financiële educatie en het verstandig omgaan met geld, met name voor kinderen en jongeren. Koningin Máxima treedt op als speciaal adviseur voor het platform en spreekt met belanghebbenden over de manier waarop financiële bewustwording en zelfredzaamheid kunnen worden vergroot.

Mode 
Outfit: fuchsia japon met zwarte broderie d'art 
Ontwerper: Oscar de la Renta 
Eerder gedragen: Staatsbezoek Verenigd Koninkrijk, 2018
Accessoires: Zwarte cocktailhoed van Philip Treacy, zwarte oorhangers van Bonebakker Juwelier, clutch van Carlend Copenhagen en pumps van Gianvito Rossi. 

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~~einde advertentie~~~~~~

Foto: PPE/Nieboer

Jurk van modehuis Oscar de la Renta: 

 

Máxima met de jurk en hoed tijdens het staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk:


Foto: PPE/Nieboer

Hoed van Philip Treacy:

Clutch van Carlend Copenhagen:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Magda

Magda

maandag 22 apr 2019 - 21:41

Hele mooie jurk en prima voor dit bezoek.
Haar verzorgd in staart ( eindelijk netjes haha ).
Alleen van het hoedje ben ik niet zo weg.
Op zich grappig ding, maar ik vind het voor Maxima te klein.
Zelf zou ik het hoedje thuis, in de doos hebben gelaten.

afbeelding van Jannie

Jannie

maandag 22 apr 2019 - 16:34

Ze ziet er netjes uit, prima outfit. Maar ik begrijp wel dat sommigen hier vinden dat ze haar kleding soms nog wat meer aan de gelegenheid zou kunnen aanpassen. Overigens, over geld & gedrag gesproken, ik blijf het een beetje dubbel vinden dat rijke mensen aan arme mensen gaan vertellen hoe ze beter met geld om moeten gaan. Zelf zitten ze nu weer in Italië, vaak in Griekenland of Argentinië, het kan allemaal niet op. Misschien kan de koninklijke familie ook iets leren van mensen die arm zijn. Je kunt ook gelukkig zijn in je eigen achtertuin. Zou ook beter zijn voor het klimaat ;-).

afbeelding van Suzanne

Suzanne

zondag 21 apr 2019 - 07:34

Ben ik nu de enige die het hoedje wel leuk vind?

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 22 apr 2019 - 09:14

Ik vind het ook super leuk en verzorgd!

afbeelding van Carlaz

Carlaz

zondag 21 apr 2019 - 10:55

Nee hoor, ik vind het ook een leuk hoedje. Hij staat volgens mij beter op het hoofd dan toen in Engeland.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

zondag 21 apr 2019 - 08:49

Op zich is het hoedje leuk, maar het staat niet zo mooi bij Maxima. Bij Kate ws wel, het lijkt ook iets te klein te zijn. Hieronder staan meerdere ideeen hierover.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

zondag 21 apr 2019 - 08:30

Hihi, ik vind het ook erg leuk. Maar durfde het niet te zeggen na al het commentaar.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 20 apr 2019 - 19:12

Leuke jurk, leuke paardestaart, al oogt het wel een beetje 'zwaar'. Maar dat hoedje blijft afschuwelijk. Veuls te klein in verhouding tot Max en de jurk. Durf het eigenlijk niet te zeggen maar ik vind dat ze er mee voor gek loopt. Waarom geen grote zwarte strohoed?

afbeelding van Doro

Doro

zondag 21 apr 2019 - 12:12

Of die antenne sprieten die ze eens droeg met die gestippelde Valentino jurk. Die zouden hier mooi bij staan!

afbeelding van zara

zara

zaterdag 20 apr 2019 - 14:03

Geweldig mooie jurk! En wat staat 'ie fantastisch! Het dropje/fietszadel/blote billen-hoedje vind ik wat minder, omdat het als een soort "pony" over het voorhoofd valt. Maar het combineert op zich wel goed met de japon. En natuurlijk heel erg leuk dat Máxima het haar nu ook eens in een paardenstaart draagt. Staat heel vlot en fris bij de jurk!

afbeelding van Marly

Marly

vrijdag 19 apr 2019 - 14:52

Dit is een prachtige jurk en staat haar prima en ik vind een staart leuk, het hoedje is niet mijn smaak, ik hou meer van grote hoeden met omslag, dit lijkt meer op een helm. Het totaalplaatje is verzorgd en wat is ze charmant!

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 19 apr 2019 - 12:51

Dit is een lekker opvallende jurk in een prima lengte. Het hoedje heeft iets humoristisch en daar houd ik wel van. Tijdens de fotoshoot in London, de foto waarop Willem-Alexander en Máxima elkaar aankijken, leek het hoedje op een hart.

afbeelding van Ella

Ella

vrijdag 19 apr 2019 - 12:09

Mooie jurk alhoewel ik de zwarte accenten wat hard vind bij het stralende rose.
Bij het hoedje kan ik een glimlach niet onderdrukken. Ik stel me voor hoe onze koningin in het kader van het milieu, in een spontane bui, last minute besluit een keer op de racefiets te springen i.p.v. zich door de AA taxi te laten vervoeren, maar door een ongelukkige samenloop van omstandigheden in de haast het zadel op haar hoofd heeft geplaatst.
Ik stel voor het hoedje aan Kate of Meghan te doneren.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 19 apr 2019 - 22:00

Haha ik kan nu niet meer naar dat hoofddeksel kijken zonder te denken aan een zadel! Haha!

afbeelding van Ton Angers

Ton Angers

vrijdag 19 apr 2019 - 11:00

Een prachtige japon - helemaal niet overdressed - en het hoedje: kan best wel vind ik - zeker voor de gelegenheid: een jubileum congres van de NIBUD

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 18 apr 2019 - 23:28

@Josine, wij hebben inderdaad wel vaker het idee dat Maxima te weinig combineert, althans minder dan de meesten van ons zouden willen. Is het een idee een keer een blog te maken met foto’s waarbij ze kledingstukken wèl verschillend combineert?Misschien brengt het haar op een idee dat vaker te gaan doen ;-)

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 18 apr 2019 - 23:17

Leuke jurk, prima dat ze hem herdraagt. De kleur kan ook nog wel. De staart staat haar prima. Ik had dat hoedje weggelaten. En waarom ze altijd voor dezelfde combinaties kiest, zal wel een stukje gemakzucht zijn. Heeft ze eigenlijk personeel wat haar dagelijks helpt bij het kiezen van outfits of kiest ze wat, laat dat een keer stylen en pakt het zo weer uit de kast als ze denkt; de roze jurk en dat dan het hoedje er bij hangt? Geen idee hoe zo iets gaat.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 18 apr 2019 - 21:02

En nog als toevoeging; blij Maxima weer regelmatig te zien want het was een flinke komkommertijd zeg om de mode van Maxima te volgen...Gelukkig werden we door de makers van deze site wel goed geïnformeerd door keuzes van voorgaande jaren maar toch....een ' vers' optreden is altijd het leukste. Keep up the good work Max!

PS ik las dat Amalia een kerstmusical heeft geschreven en niemand minder dan Trijntje Oosterhuis heeft weten te strikken om mee te doen .

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 19 apr 2019 - 10:06

niet heel vreemd hoor dat Trijntje meedoet...haar vader was immers de hofpredikant

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

donderdag 18 apr 2019 - 22:22

Meegeschreven ja klopt,leuk hoor!!

afbeelding van Luisje61

Luisje61

donderdag 18 apr 2019 - 20:59

Mooie jurk, maar hoedje.......mmm , staat ie niet goed op haar hoofd? Of is het een raar model? Iets klopt niet

afbeelding van gambetta

gambetta

donderdag 18 apr 2019 - 23:10

Iets klopt er inderdaad niet. Japon op zich mooi; hoedje moet je van houden. Bij het model vind ik het wel mooi staan. Bij Maxima helaas niet. Hoedje had misschien groter moeten zijn , meer op haar achterhoofd, brede rand? Gewoon een ander model bij deze japon.

afbeelding van Eyecatcher

Eyecatcher

zaterdag 20 apr 2019 - 19:45

Ja,het hoedje had inderdaad iets groter moeten zijn. Misschien 1 of 1,5 cm aan de rand. Maxima is een groot gebouwde dame, waarschijnlijk is hij niet op maat gemaakt, snel via internet gekocht misschien, en is het zo fout gegaan. Bij het model staat hij smashing.

afbeelding van Dahlia

Dahlia

donderdag 18 apr 2019 - 20:59

Ze straalt! En dat mag ze doen! Ze is koningin en mag er uitblinken. Die paardenstaart maakt het vlot en informeel. Het hoedje maakt het maf. (op de positieve manier;)
Ik vind het helemaal niet te netjes. Als ze het nooit tijdens een staatsbezoek had gedragen hadden jullie het waarschijnlijk niet over de top gevonden;)

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 18 apr 2019 - 19:40

Mooi verzorgd, haar ook echt leuk zo in een staart. Het hoedje is niet mijn smaak, los daarvan past het er goed bij. Ik vind haar er goed uit zien!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

maandag 22 apr 2019 - 11:44

Maxima ziet er prachtig uit in deze jurk. Niks op aan te merken. Alleen dat hoedje hoeft wat mij betreft niet.

afbeelding van Marjet

Marjet

donderdag 18 apr 2019 - 19:23

Dit vind ik echt stunning! Mooie kleur en een prachtig geheel. Een feestje vandaag!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 18 apr 2019 - 19:05

Soms snap ik er weinig van. Ik zag Maxima en dacht: Hier kan bijna geen commentaar op komen. Zo mooi gekleed, zo verzorgd ook. Hm, dat had ik dus mis.

afbeelding van Meike

Meike

donderdag 18 apr 2019 - 18:41

Huh? Ik snap het niet.. overdressed? Waarom, hoezo?
Ik vind het juist leuk! Het haar had wel iets losser gemogen, dan had het misschien iets minder hard in het gezicht gestaan!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 18 apr 2019 - 18:32

Prachtige jurk en leuk het haar in een staart. Het hoedje mag ze achterwege laten, doet zo niets voor haar.. Maar het belangrijkste: stralend en enthousiast als altijd!

afbeelding van sandy

sandy

donderdag 18 apr 2019 - 17:26

Ik heb het idee dat wij nooit tevreden zijn. De ene keer vindt men dat ze er te slordig bij loopt met losse haren en vandaag is ze heel mooi gekleed, haar in een staart en nu is de reactie... te overdressed en overdreven! Ik snap dit niet hoor mensen!

afbeelding van Carlaz

Carlaz

zondag 21 apr 2019 - 11:19

Helemaal mee eens. Ik zie niet waarom dit overdressed zou zijn?
Goed verzorgd, 100% een koningin. Prima toch?

afbeelding van Hennie64

Hennie64

zaterdag 20 apr 2019 - 20:24

Het hangt er vaak vanaf wáár , welke gelegenheid onze koningin naar toe gaat. Onze koningin is nu hetzelfde gekleed, tot en met het hoedje als bij het staatsbezoek aan Engeland Queen Elisabeth. Prima man hoor die burgervader van Utrecht, maar ik zou hem en de Nibud toch niet willen vergelijken met het Staatsbezoek Engeland en QEII. Het is een kwestie van aanvoelen en goed advies krijgen, zo lijkt het mij althans.

afbeelding van zara

zara

zaterdag 20 apr 2019 - 14:09

Ik ook niet! Ook als je naar de outfits van de andere deelnemers kijkt vraagt deze gelegenheid duidelijk om zeer nette, verzorgde en zelfs chique kleding, en dat is precies wat ze hier draagt!

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 18 apr 2019 - 22:41

Inderdaad. Om moe van te worden. Het is niet gauw goed hier....

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 18 apr 2019 - 19:35

Maxima heeft er nou eenmaal een handje van om zich niet erg naar de gelegenheid passend te kleden. Te slordig als de gelegenheid iets heel nets vereist, te netjes, met hoed en alle toeters en bellen als het een wat “lossere” gelegenheid is.

Als Kate op bezoek gaat bij de scouting in het bos draagt ze een spijkerbroek met sportief jack en laarzen, Maxima zou dan ongetwijfeld met sjieke jurk, al haar sieraden, grote hoed, handschoenen en met haar 10 centimeter hoge hakken door de modder banjeren.

afbeelding van Petra_68

Petra_68

donderdag 18 apr 2019 - 20:38

Dat is mij ook al vaak opgevallen.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

donderdag 18 apr 2019 - 18:43

Helemaal mee eens,als koningin mag je stralen en vooral opvallen!!!!

afbeelding van Tineke

Tineke

donderdag 18 apr 2019 - 18:41

Ben het helemaal mee eens Sandy

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 18 apr 2019 - 17:23

Wil beginnen met compliment over de kleuren het model van de jurk, heel erg mooi. Echter vind ik een (nep) staart hierbij met het dopje totaal niet staan bij deze jurk het doet afbreuk aan het geheel, en voor de gelegenheid te te te ..Leuker en vlotter was geweest een mooie (nep) knot. Omhoog met het haar.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

donderdag 18 apr 2019 - 18:50

Nepstaart.....?knap als je dat ziet,volgens mij is er niks nep aan...

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 18 apr 2019 - 21:06

U kunt op andere sites dit duidelijk zien, het is trouwens geen geheim hoor dat onze Koningin gebruikt maakt van extensions etc. Onze koningin is , helaas voor haarzelf, niet gezegend met gezonde dikke pruik eigen haar. En op dit moment laat het helemaal te wensen over. Wellicht wat te vaak gebleekt wellicht.

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 18 apr 2019 - 19:21

Is niet knap ;) het is overduidelijk omdat ze niet zulk lang haar heeft. Kijk maar naar de derde foto, daar zie je het goed. Op de video zie je het ook.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 18 apr 2019 - 16:51

Eén van mijn favoriete outfits van de afgelopen periode. Staat haar zo goed. T model, de kleur, de lengte en t piepie hoofddeksel. Is stijlvol maar maakt haar ook wat ondeugend. Er zit iets van een knipoog in.... En dat straalt ze uit. En gelukkig deze niet naar de wasserette geweest... en t Nibud verdient iets moois door ons al jarenlang adviezen te geven over omgaan met geld. Daar doe je je beste jurk voor aan om dat te vieren! met een kleine knipoog uiteraard...

afbeelding van Tineke

Tineke

donderdag 18 apr 2019 - 16:29

Prachtige jurk, mooie kleur, klasse.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

donderdag 18 apr 2019 - 15:50

Leuk hoor die staart maakt het jurkje en het hoedje vlotter!

afbeelding van Stijl

Stijl

donderdag 18 apr 2019 - 15:14

Zou alles per set opgeborgen worden op Huis ten Bosch?
Het doet mij denken aan de stomerij: je levert je bonnetje in en het rek gaat draaien: vandaag doen we nr ...: kortom, ik knap een beetje af op de vaste sets.
Los daarvan: prima opgeluxete simpele jurk voor Penelope Cruz, dwz een fel donker type, maar dan niét dat zwart herhalen, zó hard. Bedenk er dan eens andere accessoires bij! Met zo’n uitgebreide garderobe moet iets meer speelsheid toch mogelijk zijn?
Zo ook de bijzondere “prinsessenjurk” van het Koningsconcert: Claes vindt het vast wel goed om die een keer zonder of met ander ceintuurtje en andere schoenen te dragen: nu wordt het zo voorspelbaar en saaaaai...
NB laatst stapte ik met mijn óók 60 jarige vriendin een winkel in en toen we gingen passen zei de verkoopster: dames, trek die bh eens op, dat staat veel jonger!
Ik geef de tip maar door.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 18 apr 2019 - 15:02

Wat verzorgd met die staart.!! De kleur staat prachtig maar toont wat winters.....van mij mag ze lichte kleuren gaan dragen met een staart
De look is wat overdressed voor het bezoek van vandaag maar hier staat wel een fashion queen!

afbeelding van Petra_68

Petra_68

donderdag 18 apr 2019 - 14:46

Mooie jurk maar veel te overdressed voor deze gelegenheid. Het zwarte dopje vind ik drie keer niks.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?