Hare Majesteit Koningin Máxima was woensdagavond18 september aanwezig bij de derde Koning Willem I Lezing over ondernemerschap. De lezing vond plaats bij AFAS Software in Leusden en markeerde de start van de inschrijving voor de tweejaarlijkse ondernemersprijzen van de Koning Willem I Stichting. Na de lezing vond een besloten Winnaarsdiner plaats. Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting.

Met de ondernemersprijzen wil de stichting bekendheid geven aan positieve ontwikkelingen in de Nederlandse economie. De Koning Willem I Prijs (categorie Grootbedrijf en categorie MKB) en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap worden tweejaarlijks toegekend door de Koning Willem I Stichting, met steun van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Bij de derde Koning Willem I Lezing deelden verschillende ondernemers hun verhalen en lessen. Coen van Oostrom, oprichter en CEO van Edge Technologies (voorheen OVG Real Estate) sprak over technologie, duurzaamheid en impact in de bouwsector. Henk Kivits, oprichter van FoodforCare, blikte terug op een leven lang ondernemen in verschillende branches en het realiseren van maatschappelijke impact. Na afloop van de lezing vond een diner plaats waarbij het bestuur, oud-winnaars, leden van de vakjury en leden van de Regionale Selectie Commissies aanwezig waren.

De Koning Willem I Stichting is in 1958 op initiatief van De Nederlandsche Bank in het leven geroepen door een aantal aan het bedrijfsleven verbonden organisaties. Doel van de stichting is de nationale economie nieuwe impulsen te geven en daarmee het aanzien van het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten. De stichting wordt gesteund door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Prof. dr. K.H.W. Knot, president van De Nederlandsche Bank N.V. is voorzitter van de Koning Willem I Stichting.

Mode 
Outfit: Japon met bloemprint en gelaagde rok
Ontwerper: Rebecca Ravenel 
Accessoires: Riem met franjes van Rebecca Ravenel 

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~ einde advertentie~~~~~~

Meer informatie volgt nog.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jantje R

Jantje R

maandag 23 sep 2019 - 12:43

Deze japon vind ik vreselijk en rare ceintuur erbij. Ik vind het geen mooie combi. Alleen de schoenen vind ik mooi.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 23 sep 2019 - 09:09

Vrolijk, zwierig. Mooie kleur en stof. :-)

afbeelding van XX

XX

zaterdag 21 sep 2019 - 11:01

Zou het een ontwerp van Johanna Ortiz kunnen zijn? Stofkeuze, model, die touw-taille-riem en ook die kwastje zijn elementen die je bij haar terug ziet.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 20 sep 2019 - 09:53

Mooie kleur weer, past goed bij de nazomer/herfst. Het plaatje is verzorgd, qua beeld vind ik dit bijna aan Beatrix denken. Maar alleen heeft zij een andere bouw, bij Maxima oogt het model wat lijzig en die kwesties versterken dat nog.

afbeelding van Marly

Marly

donderdag 19 sep 2019 - 22:29

Wat een verademing na de culotte, dit is zeer elegant en staat haar prachtig, zwierig die laagjes en heel modern die mouwen en zelfs het kapsel staat mooi. Ik word er blij van, ook de kwasten zijn enig. Een plaatje.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

donderdag 19 sep 2019 - 15:53

Al lijkt de jurk aan de onderkant een beetje uit verhouding, ik vind het een super leuke jurk. Staat Maxima prachtig, lekker modern en geschikt voor de gelegenheid. Aan de riem met kwastjes moet ik even wennen......
En na een drukke dag in Drenthe staat er een stralende koningin!

afbeelding van Francine

Francine

donderdag 19 sep 2019 - 15:43

Wat leuk! Word er blij van. Siobhan zei het goed: frivool en toch chique!

afbeelding van zita

zita

donderdag 19 sep 2019 - 15:32

Zou het geen gerecyclede jurk van Beatrix kunnen zijn? Die had ook wel wat van die laagjesjurken.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

donderdag 19 sep 2019 - 15:29

Ze ziet er hartstikke leuk uit, zelfs het haar hoort bij zo’n jurk! Hoewel ik het commentaar omtrent de sleehak en wat mij betreft sandalet wel kan volgen vind ik dit ook heel goed kunnen.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 19 sep 2019 - 15:29

Op de een of andere manier vind ik dit geen jurk om maxi te zijn, midi lijkt me een stuk vlotter. Hij is wel geinig verder.

afbeelding van Celeste

Celeste

donderdag 19 sep 2019 - 15:05

Prachtige kleur en motief.
Maar inderdaad, de onderste laag eraf, en de lengte aangepast.
Die kwásten, een gek gezicht.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 19 sep 2019 - 14:08

Misschien is de jurk leuker als de onderste laag eraf is, en dan met een sleehak-schoen eronder, dan moeten ook de koorden van de riem af.

afbeelding van Tamar

Tamar

donderdag 19 sep 2019 - 13:55

Bovenstuk vind ik prachtig. Mooie kleur, mooie stof, mooie mouwen. Zwarte riem ook mooi. Koorden helemaal niet mooi en rok te lang en verhouding van de stroken vind ik raar. Ik had het mooier gevonden als de rok geen stroken had gehad, iets korter en gewoon lekker zwierig was. Haar en schoenen wat mij betreft prima hierbij.

afbeelding van Anna68

Anna68

donderdag 19 sep 2019 - 13:15

Beeldig , vrolijk, passend bij de gelegenheid. Kleur rood doet het altijd goed bij haar
Haar, hoewel los, weer eens goed gestyled.

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 19 sep 2019 - 13:06

Ik vind de stof , de kleur en het bovenstuk helemaal leuk, ook hou ik van zwierige kleding en stoffen, maar niet van deze rok, de verhouding van het strakke gedeelte en de stroken kloppen volgens mij niet, het komt wat lijzig over .
Maar het is wel weer een stralende koningin .

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 19 sep 2019 - 11:46

Leuk, maar dan wel zonder de gordijnophouders met kwast!! :-/

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 19 sep 2019 - 11:32

Ik krijg het benauwd van die halslijn die zo dicht tegen haar hals aandrukt.

Eigenlijk was de halslijn van Prinsjesdag helemaal niet zo vreselijk laag maar door dat capeje er overheen werd het oog juist naar dat punt toegetrokken. Als ze dat er niet overheen had gehad dan was het een heel ander gezicht geweest en had het er juist minder bloot uitgezien en waren er vast juist minder (negatieve) commentaren op gekomen.

Over deze jurk, heel gek, ik hou van dit soort jurken (alleen niet van die kwasten) maar ik vind hem raar staan bij Maxima, althans, had leuk gestaan bij haar in haar vrije tijd maar niet voor een officiële gelegenheid vind ik.
Ook vind ik de schoenen er absolúút niet bij staan, de stijl van die schoenen is verkeerd bij die jurk. Bij deze jurk horen touwschoentjes ofzo, daar schreeuwt die jurk om.
De hakken die ze er nu onder heeft vind ik net zo niét passen als dat ze haar pantoffels er nog onder aan zou hebben ;)

afbeelding van Marjet

Marjet

donderdag 19 sep 2019 - 12:57

Mee eens Lina, bij de jurk zouden wat andere hakken helemaal mooi zijn geweest.
De jurk vind ik erg tof, hij danst met haar mee en heeft een prachtige print! De doorschijnende laagjes vind ik ook erg mooi. Een topper!

afbeelding van rosaflor

rosaflor

donderdag 19 sep 2019 - 11:24

Leuke, zwierige jurk. Prachtige kleur. Kapsels ook leuk. Wat de riem met lange kwasten, weet ik het niet of ik het mooi vind. Misschien leuker in het echt en als ze loopt.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 19 sep 2019 - 11:11

Leuk hoor, lekker eigentijds. De gordijnkoorden had ze van mij niet om hoeven binden, een dunner koord met een klein kwastje was misschien beter geweest. Het is niet overigens niet voor iedereen weggelegd om een ruche op heuphoogte te dragen.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

donderdag 19 sep 2019 - 11:10

Wat een verademing na hetgeen zij overdag droeg! Hier klopt het plaatje weer met haar persoonlijke uitstraling. Bij het provincie bezoek was haar uitstraling geweldig, open en met interesse, maar haar kleding was veel te stijf en rommelig. Niet passend bij wie zij is. Mijn mening hoor, ik denk dat een wat zakelijke pak en dat kan met broek of rok en stoere schoenen of laarzen beter bij een bezoek aan een provincie passen omdat er dan zoveel verschillende binnen en buiten bijeenkomsten zijn.
Vanavond staat hier weer een betrokken koningin met een gave jurk! Ik ben wég van de riem met ‘gordijnklossen’! Die brengen de sjeu eraan. Los haar vind ik prima bij haar op deze wijze

afbeelding van Marjan

Marjan

donderdag 19 sep 2019 - 11:10

Prachtige jurk. Staat haar goed. Alleen de ceintuur ben ik niet zo weg van. Vind het net gordijnkwasten.

afbeelding van Jansje

Jansje

donderdag 19 sep 2019 - 11:09

Wat een leuke jurk! Echt als koningin

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 19 sep 2019 - 10:38

Hele mooie, zwierige jurk. Kleur staat haar prachtig. Kapsel ben ik niet weg van, maar vooruit de jurk is top.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

donderdag 19 sep 2019 - 10:33

Blij dat er wat moois uit de kast is gehaald na de teleurstelling van gisterochtend en Prinsjesdag.
Dit staat haar heel erg mooi!

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

donderdag 19 sep 2019 - 10:31

...overduidelijk ziet men, dat een ronde halslijn en lange mouwen beter staan bij een Koningin in funktie..
Deze details ontbraken bij de opening van de Staten Generaal.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 19 sep 2019 - 10:29

Ik vind dit een een hele hippe, vrouwelijke en elegante look. Voor de eerste keer dat ik dit kapsel mooi bij haar vind staan.

En ik vind het ook super tof dat zij zich inzet voor deze prijs. Wat goed dat ondernemers op deze manier beloond worden.

afbeelding van gambetta

gambetta

donderdag 19 sep 2019 - 10:29

Leuk zeg. Staat haar goed.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 19 sep 2019 - 10:27

Wauw, dit is een mooie jurk!!
Kleur staat ook heel mooi!
En mooie schoenen te zien als ze loopt.

afbeelding van Maria04

Maria04

donderdag 19 sep 2019 - 10:05

Kijk eens wat leuk. Een héél mooie jurk. Heerlijk om zo'n jurk te mogen en te kunnen dragen. Het zal ook een prettig dragen zijn, zwierig, vrolijk, chick, valt gelijk goed bij in en uitstappen. Zo kan het ook.

afbeelding van Anniek

Anniek

donderdag 19 sep 2019 - 09:34

top! en geen decolleté dit keer, dus iedereen gelukkig ;)

afbeelding van Suzanne

Suzanne

donderdag 19 sep 2019 - 10:51

Wie bedoelt u met “iedereen”? Ik vind de jurk van Prinsjesdag prachtig met decolleté.

afbeelding van Anniek

Anniek

donderdag 19 sep 2019 - 12:32

ik ook
maar nu dus iedereen blij, wellicht heeft u last van weinig humor

afbeelding van Lina

Lina

donderdag 19 sep 2019 - 12:51

Humor werkt meestal niet via geschreven tekst.

afbeelding van Daan01

Daan01

donderdag 19 sep 2019 - 09:20

Heel gaaf !

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 19 sep 2019 - 08:54

Wat een super leuke outfit. Past helemaal in de bohemian look die nu zo trendy is. En wat een mooie ceintuur. Heel benieuwd wie de ontwerper van deze beauty is.

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 19 sep 2019 - 08:07

Toen ik gisteren voor het eerst een foto van deze outfit zag dacht ik: wat mooi! Inderdaad... de kleur is mooi en het komt zwierig over. Toch heb ik sterke associaties met Beatrix als ik deze japon zie. Ondanks dat het zwierig over komt bij het lopen vind ik het op de een of andere manier toch wat stijf staan bij haar. Komt denk ik doordat het zo hoog gesloten is waardoor het wat saai oogt en door de mouwen.

Maar de kleur is fantastisch!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 19 sep 2019 - 07:47

Dit staat haar goed, en lekker fleurig!

afbeelding van Marja

Marja

donderdag 19 sep 2019 - 07:38

Wat een leuke japon. (Nou is natuurlijk bijna alles leuk na de vorige combinatie) Deze zie ik ook nog wel in een verkorte versie terug komen.

Nou houd ik niet van die uitgezakte en te lange mouwen maar het zal wel mode zijn. Ik vind ze ook zo onhandig, mooi op de pols zonder overblijvende stof had ik mooier gevonden. Hoeft het nog steeds niet strak te zijn, aan de bovenkant vind ik ze echt mooi zitten, alleen de lengte kan mij niet bekoren.

Kleur, patroon en stof zijn leuk en passen echt bij haar. Ook de riem en oorbellen passen er goed bij. En gelukkig geen peep-toes maar een mooie zwarte pump.

afbeelding van sanne010

sanne010

donderdag 19 sep 2019 - 07:36

Vreselijk en die gordijnglossen eromheen. Hoe verzin je het bij elkaar

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 19 sep 2019 - 07:11

Oh zie nu pas dat t een lange jurk was. En wat een geinige. Echt iets wat ze zelf heel leuk vindt. Staat haar super. Frivool en toch chique.
En weer eens een andere kleur. Goed gedaan. Volle dag.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?