Hare Majesteit Koningin Máxima woont woensdagmiddag 9 oktober een deel bij van het congres ‘Samen van betekenis – Jij maakt het verschil!’ in het theater Flint in Amersfoort. Het congres wordt georganiseerd door Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg Nederland (VPTZ). Dit is de koepel van organisaties die, met inzet van vrijwilligers, mensen in hun laatste levensfase en hun mantelzorgers ondersteunt.

‘Samen van betekenis – Jij maakt het verschil!’ gaat over het belang van vrijwilligers voor de palliatieve terminale zorg. Koningin Máxima woont een lezing bij en is aanwezig bij de uitreiking van de ‘Prijs de Vrijwilliger’-award aan één van de drie genomineerde VPTZ-organisaties.

Koningin Máxima spreekt aansluitend, samen met minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, met de prijswinnaars en genomineerden. Daarnaast vertellen vrijwilligers over wat zij kunnen betekenen voor de cliënt en betrokken familieleden, maar ook wat het werk voor hen betekent.

De ondersteuning door vrijwilligers van mensen in de laatste fase van hun leven gebeurt bij mensen thuis, in hospices en in zorginstellingen. VPTZ Nederland ondersteunt ruim 200 lidorganisaties, waarbij meer dan 12.000 vrijwilligers actief zijn.

Mode 
Outfit: Asymetrische rok met ruit+ bordeauxrode top met aangeknipte sjaal. Materiaal: zijde + geruit jasje. 
Ontwerper: onbekend, ik vermoed Natan 
Eerder gedragen: Nee 
Hoed: Borsalino van Fabienne Delvigne. Kwam vorige week ook in beeld bij forum van Global Impact Investing Network.

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~ einde advertentie~~~~~~

Asymmetrie en ruit: hipper kun je het niet krijgen anno 2019. Voor een goed oordeel moet je de rok alleen wel even in beweging zien: 

Vanwege een interview voor het tijdschrift Vorsten ging ik vorig jaar langs bij Fabienne Delvigne. De modiste was op dat moment bezig met een vilten fedora, die later dus voor Máxima bleek te zijn. Geinig hè? Foto's met dank aan Yvonne van Woudenberg, die met mij mee op stap was.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 11 okt 2019 - 15:17

Wat een trendy herfst outfit! De rode blouse vind ik echt super.
Ik ben iets minder fan van het pakje en de fedora, maar het staat haar fantastisch!

afbeelding van Anniek

Anniek

vrijdag 11 okt 2019 - 10:34

Ik vind het prachtig. En wat een gezeur alweer, het is ook nooit goed bij sommigen. Zo zullen bijvoorbeeld de schoenen heus wel bij het geheel kleuren in het echt. Soms vind ik het ook niet mooi wat onze koningin draagt, met name als het niet goed past, wat weleens het geval is. Maar voor de rest is het een kwestie van smaak.

afbeelding van Naomi

Naomi

donderdag 10 okt 2019 - 23:14

Ik vind het idee van deze outfit leuk, ondanks dat het model van de rok niet mijn smaak is. De kleurencombinatie vind ik mooi, net als de blouse en ik ben dol op deze hoed. Wat ik jammer vind is dat de rok op sommige foto’s haar (mini)buikje lijkt te accentueren. Dat vind ik zelf niet zo mooi. Maar het is ook iets waar ik bij mijzelf altijd erg op gefocust ben. Misschien valt het mij daardoor op. Maar totaalplaatje mooi!

afbeelding van Fina

Fina

donderdag 10 okt 2019 - 21:27

I love it!! Prachtig die ruit, make-up en accessoires staat er waanzinnig bij.
Ook geinig het model van de rok heel modern.

afbeelding van Fina

Fina

donderdag 10 okt 2019 - 21:16

I love it!! Prachtig die ruit, make-up en accessoires staat er waanzinnig bij.
Ook geinig het model van de rok heel modern.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

donderdag 10 okt 2019 - 21:04

Op zich een leuk ruitje. Maar ik vind de rok niet goed zitten. Blouse mooi van kleur. Hoed afschuwelijk, daar houd ik niet van. Schoenen mooie kleur maar lijken veel paarser dan rood. Ligt misschien aan de foto. Maar doordat ze wat paarser lijken passen ze er niet bij. Kortom vind ik de outfit niet zo mooi.

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 10 okt 2019 - 14:16

Leuke herfst outfit in prachtige kleuren, ik ben van de ruitjes, dus zou het zo willen hebben.
Zelf zou ik eens experimenteren met de lange flap van de blouse, ze heeft zulke mooie broches, daar moet je toch iets leuks mee kunnen doen ?

afbeelding van gambetta

gambetta

donderdag 10 okt 2019 - 13:14

De kleur is prima en de aparte onderdelen op zich misschien ook wel. Maar verder een rommelig en slordig geheel bij elkaar hoewel geprobeerd is iets aparts neer te zetten.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 10 okt 2019 - 10:48

Leuke hoed! De rok zit veel te strak.

afbeelding van Meike

Meike

donderdag 10 okt 2019 - 10:24

Dit vind ik top! Lekker frivool met ongelijke punten op de rok, het geeft iets extra's. Als het 1 lengte was geweest, was het ook wel weer saai geweest. Vooral voor een gelegenheid waar niet heel NL op haar gericht is, vind ik zo iets wel leuk.
Het enige puntje zou inderdaad een stoere laars kunnen zijn, dat had ik liever gezien. De kleur staat haar prachtig en de knot is geweldig.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 10 okt 2019 - 10:14

Zeer mooi geheel voor n herfstdag. Niet te veel inzoomen op de onderdelen.
Leuke tas, nieuw?

afbeelding van Maria04

Maria04

donderdag 10 okt 2019 - 09:52

Heel apart gemaakt, , zelf zou ik zo'n rok niet willen dragen, maar ik ben de koningin niet, dat scheelt alweer. Hoed vind ik prachtig, elegant, en toch een tikje stoer. Daar hou ik van, en met zo'n frisse uitstraling, vind ik het gehele plaatje héél mooi!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 10 okt 2019 - 09:06

Ik vind dit een prachtig geheel. Geweldig mooie kleuren! Mooie herfstkleuren. De bloes vind ik waanzinnig, die wil ik ook wel hebben. Leuke rok, dat maakt het geheel minder formeel. Hele mooi ruitstof in prachtige kleuren. En de schoenen, niets mis mee, heel mooi erbij.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 10 okt 2019 - 01:08

Heel mooi en chique! Prachtige kleur en mooie schoenen erbij. Maar die punten in de rok .... leuk geprobeerd maar de volgende keer graag recht!

afbeelding van Leana

Leana

donderdag 10 okt 2019 - 00:20

Mijn man was erbij. Hij zei dat ze heel slank is en het was alsof ze incognito aanwezig was door haar hoed. Ik vind de rok slecht zitten om haar middel. Prachtige stof en wat een mooie blouse. Een niet perfecte, maar mooi geheel.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 09 okt 2019 - 23:18

He bah wat een ouwelijk geheel.
Laarzen eronder had t al iets minder serieus gemaakt.
Die hoed past er nier bij en zeker niet zo scheef opgezet.
Losse haren waren veel mooier geweest en minder uniformerig.
Geen succes

afbeelding van Margareta

Margareta

donderdag 10 okt 2019 - 09:11

Er wordt hier regelmatig geklaagd over de losse (piekharen) haren van de koningin , nu is het mooi opgestoken weer niet goed??

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 10 okt 2019 - 16:59

door anderen wordt daar over geklaagd, niet door mij! ik vind het over het algemeen heel leuk omdat het zo Maxima is die haren lekker los

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 10 okt 2019 - 13:26

Geef mij deze mooie knot maar hoor!
Heel mooi verzorgd!

afbeelding van Birchwood

Birchwood

woensdag 09 okt 2019 - 22:30

Geweldig! Wat een prachtig outfit, ik houd hier van. Schoenen inderdaad niet helemaal passend qua kleur, maar niet storend.
Het lijkt wel of de rok rond de buik / heupen iets trekt.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 09 okt 2019 - 22:01

Super Queen in een super outfit. Love the hat!! Laten we de rok maar snel vergeten, we hebben allemaal wel eens een misser..... het jasje doet me denken aan het jasje van Diana tijdens de fotoshoot in de Schotse hooglanden toen ze bijna of net getrouwd was.

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 09 okt 2019 - 20:58

Die rok! Waanzinnig wat een mooi zwierig model! Prachtige outfit, ben alleen niet zo weg van de hoed.... maar ach.... als dat alles is.....

afbeelding van Jacolien

Jacolien

woensdag 09 okt 2019 - 16:31

Allereerst: wat een super mooie kleuren voor het najaar! Ik vind het een mooie outfit maar als ik beter kijk zie ik wel wat dingen die ik jammer vind. Bij de kleur van de schoenen. Ze passen niet in het geheel vind ik. Ook jammer van de sliert aan de blouse, een strik ervan had al netter geweest. En dan de rok, heel modieus maar vind het ... een aparte roklengte zo ;-)

afbeelding van car

car

woensdag 09 okt 2019 - 17:52

Ik had liever een broek gezien nu

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 09 okt 2019 - 16:24

Misschien leuk om te zien: de nieuwe collectie van Gianvito Rossi. Ik zou die sandalen met plissé wel bij Máxima willen zien. En die bruine laarzen met blokhak. Ik heb deze week soortgelijke gekocht bij Le Ballon. Wel een stuk goedkoper overigens ;)

https://www.gianvitorossi.com/us_en/woman/new-arrivals.html

afbeelding van xlong

xlong

woensdag 09 okt 2019 - 21:42

De outfit vind ik leuk, de schoenen ook. Al zouden de hakken wat mij betreft iets lager en breder mogen. Die extreem hoge ( 10 - 12 cm?)dunne hakken die de royals vaak dragen vind ik eigenlijk niet zo mooi, 2 cm lager en iets breder zou wat meer in verhouding zijn. Nog steeds en hoge hak.
Worden schoenen voor haar op maat gemaakt. Zowel de gewone schoenmode als merken als Laboutin en Rossi gaan tot maat 41, soms 42. Zij heeft maat 42 toch? Ik val met mijn maat 43 en smalle voet altijd buiten de boot (ehh ...schoen)

afbeelding van car

car

woensdag 09 okt 2019 - 17:51

Wauw zeker mooi zeg!!! Heel apart! Lekker rijk en chique..net als de woontrend op dit moment

afbeelding van Eyecatcher

Eyecatcher

woensdag 09 okt 2019 - 16:19

Helemaal top en geweldig die schuine hoed. Maar ohhhhhhhh wat jammer van die schoenen.

afbeelding van car

car

woensdag 09 okt 2019 - 17:50

Met je eeens!!

afbeelding van Marly

Marly

woensdag 09 okt 2019 - 16:03

Prachtig! De kleuren staan haar zo mooi, de hoed valt helaas teveel in het gezicht maar staat er wel goed bij. Het hele plaatje is beeldig, de schoenen zijn ook zo mooi!

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

woensdag 09 okt 2019 - 16:02

In een woord; stijlvol!

afbeelding van Carlaz

Carlaz

woensdag 09 okt 2019 - 15:58

Ik hou gewoon van ruitjes, dus ja hoor.
Geinig! En tot in de puntjes verzorgd ook nog.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

woensdag 09 okt 2019 - 15:48

Hier loopt de "koningin! prachtig!
echt op en top verzorgd!!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?