Hare Majesteit Koningin Máxima is woensdagmiddag 14 september in de Gashouder in Amsterdam aanwezig bij de finale van de 10e editie van de Postcode Lottery Green Challenge, een internationale wedstrijd voor startende duurzame ondernemers.

Het doel van de wedstrijd is startende ondernemers een impuls te geven, zodat hun duurzame oplossingen daadwerkelijk ontwikkeld kunnen worden en op de markt komen. Dit jaar ontving de organisatie 292 inzendingen. Tijdens de finale op 14 september pitchen vijf finalisten hun ondernemingsplan aan de internationale jury. De voorzitter is Christiana Figueres, voormalig hoofd van de klimaatafdeling van de Verenigde Naties. Zij overhandigt de hoofdprijs van 500.000 euro aan de winnaar, de tweede prijs bedraagt 200.000 euro.

Outfit: koningin Máxima draagt een bekende pret-a-porter japon van Gucci en een hoed met omgeslagen rand van Fabienne Delvigne. 

Japon van Gucci:

Máxima droeg de japon eerder tijdens Sail Aruba en een bezoek aan een schoolproject. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

donderdag 15 sep 2016 - 20:03

PRACHTIG. Ik ben helemaal verliefd op de jurk en de hele combinatie. Zou het graag zelf willen hebben.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 15 sep 2016 - 18:22

Ik ben zo benieuwd naar wat ze dinsdag zal dragen :-)

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 15 sep 2016 - 20:00

Ik ben ook reuze benieuwd, Henny!!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 15 sep 2016 - 23:56

Wat snel al.
Ja ben ook heel benieuwd! En of ze dit jaar weer een hoed draagt en weer lange mouwen.
Ook benieuwd naar Laurentien.

afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 15 sep 2016 - 14:07

Wow, ze ziet er geweldig uit! Wat een gave jurk (dat te strakke zie ik niet echt) en dan die combi met hoed, schoenen, accessoires. Prachtig totaalplaatje!

afbeelding van Gerdien

Gerdien

donderdag 15 sep 2016 - 11:10

Leuk om deze jurk weer eens te zien. De hoed staat er fantastisch bij.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 15 sep 2016 - 10:01

Wat een PRACHTIGE verschijning! Nu wil ik wel iets over heur haar zeggen: het zit zoooo mooi.;-)
Sieraden met mate toegepast. Het plaatje klopt helemaal. (Ik vind het jurkje helemaal niet te strak zitten). Chapeau, Maxima :-)

afbeelding van zara

zara

donderdag 15 sep 2016 - 09:19

Het is zo'n prachtig jurkje, ik ben blij dat ze het voor een derde keer uit de kledingkast heeft getrokken. En wat is het mooi afgestyled met die opvallende gouden oorbellen met fonkelende citrienen! Dit keer is ze weer echt op chique gegaan, en ik vind het een pláátje!

afbeelding van Stijl

Stijl

donderdag 15 sep 2016 - 09:16

Klasse, deze verschijning!
Hei is, en blijft een prachtige jurk, en ik ben blij dat ze hem nu zonder toeters en bellen, dwz overbodige kettingen draagt.
Àls je dan iets wilt zeggen, inderdaad, Jens, hij ks teveel ingenomen.
Kijk naar de plooitjes bij de buste, die waren er op Curacoa niet.
Deze jurk moet vállen/ hangen, liefst een beetje los, en zou naar mijn smaak een cm langer nóg vorstelijker zijn.
Verder is de combinatie met deze tinten hoed/ schoenen wel prachtig.

Ik vind overigens dat onze koningin er de laatste dagen prima uitzag: gezellige ( goedzittende!) jurkjes, goede combies, niks overdone, helemaal prima. Ze leek me ook overal helemaal in haar element, heel leuk om te zien.

afbeelding van Janna

Janna

donderdag 15 sep 2016 - 09:27

Misschien is ze wel een beetje aangekomen, ik betwijfel of het jurkje ingenomen is.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 15 sep 2016 - 09:04

Zit net nog even de foto's goed te bekijken op de pc ipv op m'n telefoon. Wat een schitterende foto's van Robin Utrecht. Ik ben ook lyrisch Royal Ellen.
Ik snap werkelijk niet dat je hier nog iets negatiefs op aan te merken hebt Eftichia, jurkje kruipt, bezoek te kort. Het lijkt wel of je zoekt naar een negatief aspect. Gaat het wel goed met je, zit je soms iets anders dwars. Als dat het geval is, dan wens ik je van harte sterkte toe.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 15 sep 2016 - 08:55

Echt helemaal prachtig! Deze schoenen horen ook tot mijn favorieten, zo elegant! Heel geslaagd jurkje, en geweldig afgemaakt met accessoires. Schitterende make-up, kapsel, hoed. Werkelijk helemaal niets op aan te merken! Ik ben er lyrisch van :)

afbeelding van Marja

Marja

donderdag 15 sep 2016 - 00:37

Mooi plaatje, maar wie handschoenen draagt bij + 30 heeft toch iets gemist.
Ik vind handschoenen altijd al een afstand scheppen maar bij +30 helemaal. Wij onderdanen zijn toch niet besmettelijk?

De jurk, hoed en het haar maken echt een prachtig plaatje. Zonnig zoals vandaag was.

afbeelding van Marga

Marga

donderdag 15 sep 2016 - 00:21

Heel mooi! En wat goed gecombineerd met alle accessoires.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

donderdag 15 sep 2016 - 00:12

Heel mooi totaalbeeld. Er is iets met de jurk gebeurd, wat weet ik niet, maar de eerste keer dat we hem zagen zat hij beter dan nu. De stof lijkt slapper op een of andere manier.
Neemt niet weg dat het een prachtige jurk is en dat de combinatie van jurk, hoed en sieraden vandaag heel goed is..

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 14 sep 2016 - 22:55

Wat een beauty! Heel verzorgd en stralend, wat wil een mens nog meer. Ik ben trots op mijn koningin en zou haar graag eens ontmoeten.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 15 sep 2016 - 09:09

Mag ik dan met je mee, Jens ;) ?

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 15 sep 2016 - 13:04

Zo kinderachtig. Als ik in Den Haag aan het winkelen ben, dan hoop ik altijd dat ik haar tegenkom en dat ik haar dan aan durf te spreken. En dat ze dan zegt: 'zullen we even thee drinken'. Wishful thinking...................
M'n zus heeft prinses Beatrix trouwens wel een keertje gezien in een boekwinkel. Ze was toen nog Koningin en was aan het snuffelen bij de kinderboeken. Dat is toch leuk!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 15 sep 2016 - 14:12

Wat bedoel je met zo kinderachtig? Dat je dat hoopt? Vind ik niet kinderachtig hoor, geeft gewoon een leuk spannend gevoel ;). Maar nooit eens overwogen om op Koningsdag te gaan? Ik ben op Koninginnedag verschillende keren met leden van de Koninklijke familie op de foto geweest. Gaf me gewoon een kick ;). Super leuk, een spontane ontmoeting in de boekwinkel, das nog veel leuker als het spontaan is!

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 15 sep 2016 - 22:07

Wat leuk Orchidee, thanks for sharing. Ik ben ooit als lid van de plaatselijke gymnastiekvereniging bij het defilé op Soestdijk geweest. Wat een ervaring als tiener....
TWOR wij gaan wel vaak naar Prinsjesdag en zien dan iedereen voorbij komen. Maar Koningsdag biedt idd meer perspectief, we gaan eens kijken of dat gaat lukken. M'n zus heeft koningin Beatrix trouwens niet aan durven spreken hoor, het is bij een observatie gebleven.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 15 sep 2016 - 13:50

Een oom van mij was tuinman bij paleis Soestdijk. Met het defilé mochten wij met hem in de tuin, om te kijken. En aan het eind liepen we dan mee voor het bordes langs. Kwam je dicht langs de hele familie inclusief alle kleinkinderen. Maar dat zwaaien vond ik zo belachelijk, dat moest ik dan doen van mijn moeder, maar dat heb ik steeds geweigerd. Zwaaien naar mensen die je alleen van plaatjes kent, nee dat wou ik echt niet :)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 14 sep 2016 - 22:52

Oh wat een prachtige koningin hebben we toch! Geweldige jurk en hoed, Super!!! Heeft ze nieuwe oorbellen in? Ik kan me niet herinneren deze grote citrienen eerder gezien te hebben.
En wat grappig om te zien dat het colbert vanBoudewijn Poelman (directeur van de postcode loterij) precies matcht.

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 15 sep 2016 - 04:53

Op 24 augustus droeg Máxima deze oorbellen voor het eerst.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 14 sep 2016 - 22:16

Prachtig jurkje en heel chic gecombineerd met cognackleur accessoires en schoenen. Het jurkje zit denk ik gewoon net te strak, zoals vaak. Beetje jammer. In haar Rio outfits was dat helemaal niet het geval. Alsof ze zich als koningin in een harnas hijst. De (grote) hoed en handschoenen vind ik tamelijk overdone voor een prijsuitreiking waar ze alleen maar komt kijken, maar dat hoort nu eenmaal bij het harnas, dus ach, en de hoed is wel heel mooi (handschoenen ook, bij een winterjas). Het haar is prachtig (en haar gespierde armen ook!).

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 14 sep 2016 - 21:59

in 1 woord PRACHTIG. Mooi ook de citrien kleurige oorbellen.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

woensdag 14 sep 2016 - 21:16

Geweldige zomerse outfit! Zeer verzorgd!

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 14 sep 2016 - 19:09

Wauw, wat zie ze er mooi uit! Leuke, zomerse combinatie ook dat wit met beige. Ik ben blij dat ze deze jurk nu al een aantal keren heeft gedragen. Ik vind hem haar erg mooi staan. Haar kapsel zit vandaag ook erg mooi. En tja, die handschoenen snap ik ook niet...

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 14 sep 2016 - 18:22

Josine, kan het zijn dat Máxima een nieuwe ring draagt aan haar rechterhand? De steen op de ring lijkt ook een citrien. Volgens mij droeg ze de ring ook al op 24 augustus van dit jaar.

afbeelding van Royalphoto

Royalphoto

vrijdag 16 sep 2016 - 13:03

Ja volgens mij is dat een nieuwe ring!

afbeelding van Janna

Janna

woensdag 14 sep 2016 - 17:53

Ze ziet er uit als een koningin, alleen die leren handschoenen lijken mij een beetje overdreven met dit tropische weer....

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 14 sep 2016 - 17:23

Wat een verschil met de vorige keer dat ze deze jurk droeg. Nu zit hij weer prima en hoed, kapsel, make-up, schoenen en accessoires zien er top uit.

Toch vond ik de jurk de eerste keer (op Curacao?) het allermooist, misschien door de andere hoed en zonnebril? Ik weet niet waar het aan ligt. Misschien vond ik haar toen echt gekleed in de sfeer van Jackie Kennedy. Dat heb ik sindsdien niet meer gehad.
Ik hoop niet dat Maxima nog dunner wordt, ze is bijna tenger nu.

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

woensdag 14 sep 2016 - 20:35

Ze is heel slank, gisteren zelf nog gezien, bijna tenger ja, maar zolang ze niet 'mager' wordt is er toch niets mis mee?

afbeelding van Suzanne

Suzanne

woensdag 14 sep 2016 - 17:38

Helemaal mee eens!!!!!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 14 sep 2016 - 17:10

Supermooi! Mooi met de hoed.
Een tien ja!
En de kleuren ook goed afgestemd met de winnaar! :)

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 14 sep 2016 - 16:55

Een dikke 10 voor onze koningin.

afbeelding van Sandramaartje

Sandramaartje

woensdag 14 sep 2016 - 16:24

Heerlijk om deze prachtige jurk weer voorbij te zien komen bij haar. En wat is haar make up (met name de lipstick, die miste ik gisteren (toen droeg ze gloss?) mooi en subtiel, een prachtig plaatje zo <3<3

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

woensdag 14 sep 2016 - 16:17

Wat een prachtige jurk, fijn dat ie weer tevoorschijn komt.
Staat haar nog steeds geweldig en past uitstekend. Een tien van mij!
Make up wat zwaarder dan de afgelopen dagen, maar past er heel goed bij. Klasse!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 14 sep 2016 - 16:13

Oh die gave witte jurk! Super keuze met dit weer! Niets op aan te merken!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 14 sep 2016 - 15:43

Livestream was leuk om te volgen. Ben blij dat de Nederlandse Willem gewonnen heeft, haha. Hij reageerde zo grappig. Jammer dat Máxima niet op het podium kwam.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 14 sep 2016 - 15:43

Nou, dat was een kort en krachtig bezoek, ik dacht op zijn minst dat Maxima de prijzen zou uitreiken.....

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

woensdag 14 sep 2016 - 16:50

ze is drie kwartier later pas vertrokken hoorde ik van iemand die ter plekke was

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 14 sep 2016 - 15:30

Mooi en een heerlijk verzorgd kapsel !
Helemaal goed ,dit is een koningin .

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 14 sep 2016 - 15:23

Ik vind Máxima vandaag opnieuw een plaatje. Prachtig kapsel, mooie hoed en weer die oorbellen met citrien. En volgens mij ook een nieuwe hoedenspeld met citrien? Jurk vond ik op bewegende beelden prima zitten.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 14 sep 2016 - 18:31

Gewѐldig! Helemaal met je eens, Josine! Zo zie ik haar graag! Mooie jurk, mooie hoed, prachtig kapsel(!! ) Mooie sieraden!

afbeelding van Carolina

Carolina

woensdag 14 sep 2016 - 17:47

Helemaal mee eens, ze ziet er schitterend uit.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 14 sep 2016 - 20:57

Ja, jammer. Maar verder een prachtig en verzorgd geheel. Zo hoort het....

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 14 sep 2016 - 15:21

De bekende "kruipende" japon, jammer hoor, het was zo'n prachtige japon! Prachtige hoed en kapsel!

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?