Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit Koningin Máxima bezoeken 1 en 2 juli Curaçao. Zij wonen op uitnodiging van de gouverneur van Curaçao, Lucille George-Wout, de viering bij van Dia di Bandera. Ook staatssecretaris Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties is bij de evenementen aanwezig.

Op 2 juli ontmoeten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima ’s ochtends de Statenleden en vertegenwoordigers van de Hoge Colleges van Staat. Aansluitend wonen zij de officiële feestelijkheden van Dia di Bandera (dag van de vlag) bij op het Brionplein in Willemstad. De minister-president en minister van onderwijs van Curaçao houden een toespraak. Daarnaast zijn er onder meer een dansvoorstelling door Fundashon Kas di Kultura Kòrsou en een parade van jeugd en geüniformeerde groepen. ’s Middags brengen de Koning en Koningin Máxima een bezoek aan Bándabou waar zij de lokale festiviteiten bijwonen.

Aansluitend brengt het Koninklijk Paar een bezoek aan het festival di Pueblo. Dit festival toont de Curaçaose cultuur en folklore door middel van diverse tentoonstellingen en voorstellingen. Aan het eind van de middag bezoeken zij de Excel Arts Academy. Deze organisatie is winnaar van het Appeltje van Oranje van het Oranje Fonds en biedt kinderen en jongeren de kans om zich te ontwikkelen door het volgen van danslessen. In de 17 jaar dat de stichting bestaat zijn al ruim 2.000 kinderen en jongeren geholpen. Als slot van het bezoek vindt een gesprek plaats met deelnemers van Kansen voor Jongeren Cariben van het Oranje Fonds. Het Koninklijk Paar spreekt met vertegenwoordigers van Accretio, Funditut en Equine over hun ervaringen met dit project en wat het voor hen betekend heeft.

Outfit: Koningin Máxima draagt een nieuw ensemble van modehuis Natan en een nieuwe rafelhoed van Fabienne Delvigne. 

Máxima's rafelhoed zagen we eerder in het lichtroze bij Máxima en in het felrood bij Mathilde. Ik ben verliefd! Jullie?

De outfit is een ontwerp van Natan.Zowel de stof als het model is te zien in de huidige zomercollectie van het Belgische modehuis. 

Bijzondere handtas:

Hoge hakken van Sergio Rossi:

Afbeeldingsresultaat voor sergio rossi site:modekoninginmaxima.nl

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 03 jul 2018 - 19:32

Is het nu zacht groen of blauw of turquoise of mint? Zoveel foto's, zoveel kleuren.
Aan de hand van de sieraden, aquamarijnen, zou ik denken mint blauw.
Wie weet de juiste kleur???

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 03 jul 2018 - 11:52

Ik moest er echt even over nadenken wat ik hier nu van vind!

Hoed - super! Luchtig, feestelijk, prima kleur voor dit weer, etc.

Kapsel - netjes opgestoken. Zo zie ik het graag!

Juwelen - oorbellen: geweldig! De aquamarijnen hanger bij haar taille: helemaal overbodig! Hij verdwijnt bovendien geheel in de geplooide stof.

Oogmake-up: panda.

Jurk - echt mooie kleur. Dit model zie ik ook liever dan het te strakke/korte jurkje van de eerste dag. Toch is het het net niet in de afwerking. Wat mij betreft ligt dat met name aan de onderkant. De zoom is niet gelijk, en de jurk is net iets te lang. Daardoor komt het wat goedkoop en lijzig over. De bovenkant is helemaal goed! En op zich het "flowy" van de rok ook.

Schoenen - ik vind ze vreselijk staan. Met haar maat schoenen zou de Koningin er echt goed aan doen een eleganter/verfijnder paar uit te zoeken.

Houding - kan verbeterd. Aanwennen om voeten bij elkaar te houden bij het staan, en bijvoorbeeld de enkels subtiel te kruizen bij het zitten (zoals ze in Engeland ook zo netjes kunnen doen). Een zoveel koninklijker gezicht!

Zonnebril - een van haar betere zonnebrillen! Zoveel beter dan het 'Harry Potter' paar dat ze vaak in de Antillen heeft gedragen en niet zo jet-set als sommige anderen die ze heeft.

Handtas - super! Leuk en grappig, en past er goed bij!

Alles bij elkaar dus overwegend positief (tot onder haar knie-en :) )

afbeelding van gambetta

gambetta

dinsdag 03 jul 2018 - 11:47

Ahh, wat ziet ze er mooi uit in de zachtgroene kleuren en de jurk van soepele stof. Ik vind dit een plaatje, en dat de rok m.i. nu iets korter zou mogen doet daar niets aan af. Heel mooi.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 03 jul 2018 - 09:24

Josine, bij Royalsbyrobin staat dat dit dag 2 is.

Je ziet trouwens daar dat de foto hierboven gewoon niet goed is, als je goeie foto’s ziet dan ziet het er echt veel beter uit, precies wat Dick Jan zei, én je ziet daar ook haar sieraden en het tasje heel goed.
Ze heeft ook een broche in haar taille.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 03 jul 2018 - 07:33

Ik ben niet zo enthousiast. Ik vind de gerimpelde halslijn (heet dat zo?) niet zo mooi, het haalt de fijnheid van de doorzichtige stof weg. De kleur van de jurk komt wat hard over en de schoenen vind ik er niet bij passen: te volumineus. Maar ook het rokgedeelte vind ik wat ouwelijk. Nee, dit heeft het voor mij niet.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 03 jul 2018 - 08:56

Paula, Dick Jan hierboven laat weten dat het in het echt een zachtgroene kleur is en dat is ook wat ik zag toen ze bij RTL boulevard een klein stukje lieten zijn van dat bezoek.

afbeelding van Dick Jan Peters

Dick Jan Peters

dinsdag 03 jul 2018 - 02:34

Als ingezetene van Curacao ook even mijn mening; Ik was erbij in Barber, en het valt me op dat foto`s en werkelijkheid toch wat uit elkaar lopen......; Het ensemble van Maxima was m.i. in het echt veel mooier dan op de foto`s. De kleur was heel erg zachtgroen. En de stof was zeker niet synthetisch, daarvoor valt hij ook te mooi. Geweldige hoed, misschien een beetje te gekleed voor de middag-op het platteland van Curacao, maar stond haar geweldig. Het kekke tasje laat zien dat ze nog een jonge vlotte vrouw is, prima! Minpuntjes: die afgrijselijk ordinaire schoenen....., en handschoenen hadden achterwege kunnen blijven, te koninginnerig `oude stijl`....; Maar al met al was het een beeldig geheel, ook Willem Alexander zag er goed uit: afgeslankt, zowel hijzelf, als zijn pak ! Chapeau ! Ook heel leuk te zien dat de bevolking door het dolle heen was, van enthousiasme !

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 03 jul 2018 - 09:00

Syntetisch kan ook heel soepel vallen hoor :)
Het was ook wat ik op tv zag dat de kleur van de jurk zachtgroen is, jij bevestigd dat dus nu, bedankt voor je verslag!

afbeelding van Doro

Doro

maandag 02 jul 2018 - 23:09

De koning heeft echt zijn maatje weeer mee, lief om te zien.

afbeelding van Frederike

Frederike

maandag 02 jul 2018 - 22:46

Mooie outfit, mooie kleur en leuke hoed. En die schoenen, die tas en al die armbanden: lekker eigenzinnige Máxima in de tropen.
‘t Is best lastig voor haar om het in onze ogen goed te doen: gisteren was het ‘te vaak gedragen, te kort, te krap’ , nu is de combinatie nieuw, lang en ruim.
En toch vinden we er nog van alles van. En ja dat maakt deze site juist ook wel interessant. ‘t Valt me wel op dat de schoenen van Gianvito Rossi en de pumps met de plastic inzetten van Natan de laatste tijd minder worden gedragen en er meer ‘retro’ uit de kast gehaald wordt.

afbeelding van Sjanie

Sjanie

maandag 02 jul 2018 - 22:43

De kleur staat haar prachtig de hoed is echt heel mooi .

afbeelding van Sjanine

Sjanine

maandag 02 jul 2018 - 22:21

Alleen de hoed en de jurk had dezelfde kleur moeten zijn. De accessoires hadden echt een afwijkende kleur moeten hebben bijv. grijs/ blauw dan kwam de jurk veel beter uit. Alles dezelfde kleur is veel te overweldigend.!!
De hoed vind ik echt amazing!! :-) De schoenen mag ze van mij op Curaçao laten. En toen ik de draagbare radio met zwaailampen beter bekeek zag ik dat het een tas was.
Leuk geprobeerd maar geen wouw- effect.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

maandag 02 jul 2018 - 21:52

Ik heb die rafelhoeden altijd geweldig gevonden en deze kleinere versie eens te meer. Ik vind deze jurk meer een negligé. Wel beter afgewerkt qua zoom en onderjurk dan het communiejurkje van onlangs. Het kenmerk van een negligé is dat daar eigenlijk alleen maar blote voeten en losse haren bij staan. Je gaat immers naar bed of komt eruit. De hoed is te natuurlijk bij dit inderdaad ws. kunststof fladdertje. En de schoenen zijn veel te grof.

afbeelding van Suus

Suus

maandag 02 jul 2018 - 21:47

Fantastisch! Lekker kek afgestyled, prachtige kleur en zelfs de schoenen vergeef ik haar: in de tropische sfeer mag het van mij best voor deze keer.

afbeelding van elise1

elise1

maandag 02 jul 2018 - 20:59

Geweldige hoed. En de outfit heeft een heerlijke kleur. Maar ik vind de jurk te lang, te wijd en dus vormeloos. De schoenen lijken meer Bristol of Scapino of zo...
En waarom nou handschoenen in dat klimaat?

afbeelding van 29novmode

29novmode

maandag 02 jul 2018 - 20:59

Prachtige hoed! Mooie kleur jurk, en gelukkig ziet Maxima er weer vrolijk uit.

afbeelding van Helena

Helena

maandag 02 jul 2018 - 20:27

Het weer echt een koninginnejurk.
Ik wil haar eigen smaak wel eens zien.

afbeelding van Merel

Merel

maandag 02 jul 2018 - 20:29

Heerlijke sombrero. En machtig kleurtje. De jurk ook echt lekker. Wijd, los, midi: beetje boho. (Al had ik de jurk van het model maar dan echt schouder&mouwloos nog mooier gevonden) (Al moet ik eerlijk zeggen dat ik beetje klaar ben met al die transparante overlays... ) De schoenen: afgrijselijk. Wat een tuttedingen (hak, randjes, jak), en veel te matchymatchy bij deze jurk. Hier een elegant zilverig sandaaltje bij, svp. Maf tasje wel erg leuk (maar met een paar handschoenen en een zonnebril in je hand... come on).

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 02 jul 2018 - 19:39

magnificent hat!
jurk mooi maar mag korter.
Kleur is super en de cassetterecorder maakt t geheel vlotter..
Koning grlukkig niet in zo 'n safarikleurig pak.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

maandag 02 jul 2018 - 19:34

Geen standaardmodel voor Nathan en dat probeert ze nu wel volgens haar standaard te combineren waardoor het totaalplaatje wringt. Mooie kleur en sjieke lengte. De hoed past er qua kleur goed bij, maar er is nu wel heel veel stof rond haar gezicht, ook door de halslijn van de jurk. De schoenen zijn ook erg lomp bij deze jurk. Het tasje vind ik wel grappig en speels. En waarom neemt ze weer handschoenen mee om ze niet aan te doen en waarom zou je ook met mooi weer? Haar oogmake-up vind ik te zwaar en te donker, maar haar en juwelen zijn goed gedaan.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

maandag 02 jul 2018 - 19:30

Ik geloof dat enkel de prachtige hoed en de kleur de outfit nog enig chachet geeft.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

dinsdag 03 jul 2018 - 03:47

De jurk vind ik wat kleur betreft mooi. Model vind ik wat minder. Het is wel een van de betere Natan jurken. Hoed vind ik echt prachtig. De schoenen vind ik wat grof maar ik begrijp plateau zolen daar wel
De tas vind ik ronduit ordinair daar houd ik echt niet van

afbeelding van Henny

Henny

maandag 02 jul 2018 - 19:19

Prachtige japon in een mooie zomerse kleur. Alleen hou ik niet van de lengte; te ouwelijk. Halverwege de knie zou veel vlotter staan.
De tas, die inderdaad wat weg heeft van een draagbare radio, is lekker kek. Hou ik wel van.
De schoenen vind ik op zich mooi, maar een nude kleur bij de jurk zou mooier zijn. Nu is het wat te veel turquoise.

afbeelding van Ansje

Ansje

maandag 02 jul 2018 - 19:10

Op het eerste gezicht dacht ik: wat leuk. Maar bij bestudering van de totale outfit, vind ik 'm niet mooi gestyled. Foute schoenen, foute tas. Brrrrrr. Het had leuker gekund. Ook is de stof volgens mij behoorlijk synthetisch. Niet fijn voor een warme dag. Maar ja, dat is mijn mening. En wat piept daar uit, rond haar middel? Is dat een stukje koord of ceintuur?

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

maandag 02 jul 2018 - 19:00

Ik ben blij met haar gulle lach, maar ik vind de outfit ondanks de mooie kleur wat minder mooi. Ook maakt de lengte haar wat ouwelijk. Ook snap ik de hoge plateuazolen niet, ze heeft al een mooie lengte van zichzelf toch?

afbeelding van Jens

Jens

maandag 02 jul 2018 - 18:41

Deze schoenen vind ik er juist lekker pittig bij. Leuke outfit, mooi met de luchtige hoed. Is de radio van bag with a story?

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

maandag 02 jul 2018 - 18:25

Oh neeee die schoenen ... ik vind dat toch zo ordinair, plateauzolen en open teen. Wat jammer toch weer.

afbeelding van car

car

maandag 02 jul 2018 - 18:18

Ik denk dat ze hem gespoten hebben...hele frisse look verder
Minpuntje de schoen!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 02 jul 2018 - 18:37

Nee, de hoed is nieuw. Heb het nagevraagd :)

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

maandag 02 jul 2018 - 18:50

Hij is ook kleiner dan die anderen dat zag ik meteen al, vandaar dat ik deze wel mooi vind.
Tas? ? veel te veel kitsch.

afbeelding van Mary

Mary

maandag 02 jul 2018 - 18:12

Geweldige hoed... deed me inderdaad gelijk denken aan hoed van F&L van Spanje. Outfit heeft een prachtige kleur...

afbeelding van Elles

Elles

maandag 02 jul 2018 - 17:51

Mooie kleur,schoenen te grof voor het materiaal van de jurk,ik vind deze ook iets te lang.Prachtige hoed.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

maandag 02 jul 2018 - 17:36

Mooi!!! Prachtige hoed vooral en lekker groot ;)

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 02 jul 2018 - 17:31

Is dit de goede kleur? Elders - ook op twitter - zag ik foto's waar de outfit veel groener is. Die schoenen zijn volgens mij niet de Keukenhofschoenen, die hadden dacht ik plateauzolen.

afbeelding van Lina

Lina

maandag 02 jul 2018 - 18:49

Ze lieten net een flits zien van Maxima bij RTL boulevard, dan blijkt de jurk inderdaad zachtgroen te zijn.

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 02 jul 2018 - 20:03

Je hebt gelijk. Jammer, want ik vind het vreselijke schoenen. Ze staat ook weer bijzonder charmant op de PPE-foto. Dan is de jurk inderdaad ouwelijk en te lang.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

maandag 02 jul 2018 - 20:19

Ze ziet er echt mooi zomers uit! Mooie hoed . Maar idd die lelijke schoenen. Heb foto,s gezien en dan staat ze zo niet mooi met de voeten uit elkaar. En op een filmpje op FB zit ze ook naar een dans te kijken met de voeten echt niet mooi uit elkaar.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 02 jul 2018 - 19:47

Wat een feestelijke kleur. Geweldige hoed (droeg ze die ook niet ooit in het donkerblauw tijdens een bezoek op de Antillen?) en schoenen. Het model van de jurk vind ik niet heel bijzonder, maar alles bij elkaar mooie combinatie. En wat straalt ze!

afbeelding van Marjan

Marjan

maandag 02 jul 2018 - 16:38

Prachtige outfit, mooie kleur en lengte, prachtige hoed!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

maandag 02 jul 2018 - 16:21

Prachtige kleur!!! En lengte!! Jammer van de aangerimpelde hals. Had de jurk een V hals dan was het pittiger geweest. Ik vind het een leuke afwisseling van de standaard Natan kokermodellen en korte lengtes maar geen wow effect.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 02 jul 2018 - 17:27

Een v-hal in combinatie met de rondlopende hals van de onderjurk was misschien wat rommelig geworden.

afbeelding van karpathos

karpathos

maandag 02 jul 2018 - 16:19

De "Keukenhof schoenen" zijn van Sergio Rossi en werden op 17 maart 2010 gedragen. Op 25 juni 2013 werden de schoenen in Denemarken wederom gedragen. De hoed vertoont heel veel gelijkenis met de roze hoed die Máxima droeg tijdens het huwelijk van Letizia op 22 mei 2004.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

maandag 02 jul 2018 - 15:58

Mooie frisse kleur! Lengte ook mooi, ja en zelfs de hoed vind ik leuk!
Helaas toch nog wat minpuntjes: ik begrijp de stof zal echt lekker zitten in de tropen maar toch vind ik de taille rommelig en houd ik niet van de aangerimpeldd hals en mouw. Het maakt de jurk oubollig . Gelukkig zorgt haar hoed voor wat afleiding.
PS wat ziet Alexander er goed uit! Afgevallen?

afbeelding van Lina

Lina

maandag 02 jul 2018 - 16:01

Grote kans dat dat materiaal syntetisch is, zoiets zie je niet van katoen of viscose dus zal waarschijnlijk juist benauwd zijn.
Zelfs als het zijde is, ik heb weleens iets gehad van echte zijde, maar dat vond ik ook benauwd zitten.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 02 jul 2018 - 17:33

Tja qua warm...WA in pak da’s pas warm! Dus denk dat het wel te doen is hoor. En er is altijd zo’n lekker windje daar. En die grote hoed geeft schaduw. Ze draagt lekker een zonnebril. Kortom ze is veel gerieflijker uitgedost voor de tropen dan manlief: pak, das, kousen, geen hoed en geen zonnebril en bovendien minder gebouwd voor de tropen dan de L-A Maxima.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 02 jul 2018 - 15:38

Woww, dit ziet er heel gaaf uit!
Wat een prachtige kleur!
Ook een prachtige hoed en ik ben idd benieuwd naar dit tasje. HaHa Merel123, een draagbare radio, grinnik..

afbeelding van Doro

Doro

maandag 02 jul 2018 - 15:25

Hahha Merel123 inderdaad.

Maar...gave jurk volgens mij , althans de kleur vind ik super staan, even nog wat beter kijken

afbeelding van Merel123

Merel123

maandag 02 jul 2018 - 15:18

Wat ziet dit er leuk uit. Zijn dit de Keukenhof schoenen?
Ben benieuwd naar een betere foto van haar handtas. Lijkt nu net of ze met een draagbare radio loopt.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?