Vanmiddag krijgen Amalia, Alexia en Ariane ein-de-lijk zomervakantie. In ruil voor privacy poseert het koninklijk gezin rond de klok van drie uur bij Villa Eikenhorst.  

Outfit Máxima:
voor de fotosessie heeft koningin Máxima een nieuwe denim midi-jurk van Co uitgezocht. Online is het kledingstuk te koop voor 605 euro. 

Outfit Amalia:
Amalia doet dit jaar aan Dutch Design en draagt een gebloemde midi-jurk van het Nederlandse label Sissy-Boy. Wat een mooie dame is ze geworden! Ik wil haar blonde lokken. 

Outfit Alexia:
Alexia draagt een jurk van Sandro. 

Outfit Ariane: 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 16 jul 2018 - 16:00

Het model vd jurk van Amalia vind ik haar prachtig staan. En wat kan ze stralen. Leuke kroonprinses!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zondag 15 jul 2018 - 13:56

Het model zou mij niet flatteren, dus ik sla sowieso over ;)

afbeelding van Sjanie

Sjanie

zondag 15 jul 2018 - 12:59

Alsjeblieft Josine , koop deze jurk niet het is nog te veel geld voor deze kwaliteit , het valt al uit elkaar voor dat je het aan hebt , B W Van S.

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

zondag 15 jul 2018 - 13:23

Zo ziet het er ook uit ;-)

afbeelding van Sjanie

Sjanie

zondag 15 jul 2018 - 12:59

Alsjeblieft Josine , koop deze jurk niet het is nog te veel geld voor deze kwaliteit , het valt al uit elkaar voor dat je het aan hebt , B W Van S.

afbeelding van Maaike

Maaike

zaterdag 14 jul 2018 - 19:08

Jaren geleden heb ik eens een midirok gehad, die was gemaakt van een soepele spijkerstof. Spijkerstof hoeft niet altijd stug te zijn. Ik vind dat de jurk van Maxima ook niet echt stug en zwaar oogt. Hij staat haar ook fantastisch.

afbeelding van Jens

Jens

zaterdag 14 jul 2018 - 15:49

Wat een mooi gezin, mooie dochters zeg. Een echtpaar dat blij met elkaar is. En die jurk van Máxima ga ik bestellen in de sale.

afbeelding van car

car

zaterdag 14 jul 2018 - 13:15

Ik voorspel dat Amalia een geweldige koningin zal zijn! Ze is een persoonlijkheid! Ik hoop dat Alexia dit ook wordt, zij is misschien meer een influencer, qua kleding en looks straks...maar ze is er nog te veel mee bezig hoe ze moet poseren, beetje gemaakt, maar dat komt allemaal goed!
De jurk van Amilia vind ik haar goed staan! Heel mooi gedaan! Wat Maxima betreft vindt ik het erg dat ze niet voor 80 euro zoiets bij de Zara of H&M koop! Maar dat zij zo...
Leuk gezin...goede regels/afspraken en een goede (thuis) basis voor de prinsessen heb ik het idee :)
Love them!

afbeelding van gambetta

gambetta

zaterdag 14 jul 2018 - 12:55

Ben eigenlijk heel benieuwd hoe de hele jurk van Ariane eruit ziet. Of is het een rok met een blouse of truitje? De bovenkant is nu niet te zien onder het op zich leuke spijkerjasje.
Ik had een spijkerjurk overigens meer iets gevonden voor één of voor alle drie prinsessen, of voor alle vier dames samen. Op één of andere manier vind ik nu de spijkerjurk bij Máxima niet passen in het totale plaatje.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 14 jul 2018 - 14:44

Ik heb vanochtend even flink ingezoomd op een foto die bij het Koninklijk Huis te downloaden is, volgens mij is het een jurkje, en heeft de bovenkant dezelfde smalle strepen als de bovenkant van het rokgedeelte. Ik las dat Sanne noemde dat het een jurkje van Natan is. Dat zou mij ook niet verbazen, maar ik heb het stofje nog nergens op instagram/facebook ed van Natan kunnen ontdekken. Hoewel het heel goed kan dat het stofje gewoon niet online staat. Het zou ook prima van een ander merk kunnen zijn, maar ik heb het helaas nog niet kunnen vinden.

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

zaterdag 14 jul 2018 - 12:25

Ik zag laatst een foto van prinses Elisabeth van Belgie, 16 jaar . Verbaasde me dat ze 2 jaar ouder is dan onze kroonprinses.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

zaterdag 14 jul 2018 - 12:07

Op gevaar af dat ik een storm(pje) veroorzaak. Ik vind eigenlijk dat Maxima in de spijkerjurk een beetje teveel op mij lijkt als ik in een achterstandsbuurt met zwarte loafers en een soepele zakentas een bezoek ga afleggen. Het gaat mij niet om de koninklijke uitstraling die ik mis maar meer om de Zuid-amerikaanse roots. Daar horen voor mij toch wel de kleurige soms grote sieraden, de soepele stoffen en andere kleuren bij.

afbeelding van Frederike

Frederike

zaterdag 14 jul 2018 - 13:40

Maar dit is wat zij vandaag draagt Margot, hoe vind je dat het haar staat? (want daar is deze site voor, om daar iets over te zeggen). Kijk ook eens op de mooie foto’s van Royals by Robin, misschien zie jij daar dan toch ook de koninklijke uitstraling die Máxima, in deze spijkerjurk, daar zeker heeft, bijv. op page 3, foto PVK-7146

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

zaterdag 14 jul 2018 - 11:38

De oudste 2 zijn duidelijk op stijl ontdekkingstocht, geweldig om te zien. Ik vind Amalia in deze jurk van soepele stof heel mooi ogen, overigens vond ik die la Dress in een heel andere stijl haar ook heel leuk staan. Alexia probeerde er nog iets humor in te brengen en deed zo wel heel erg aan WA denken (sneeuwballen) die later zei ‚let op het wordt je je hele leven nagedragen!’ Soms denk ik weleens als ik als kind in dit gezin zou opgroeien dan zou ik Ariane willen zijn, een beetje in de al of niet zelf gecreëerde luwte. De spijkerjurk van maxima is leuk en staat haar goed ook qua model maar op de een of andere manier vind ik haar soepele stoffen toch mooier staan

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 14 jul 2018 - 10:46

Kunnen we oppassen met opmerkingen als ouwelijk ed? Zoals Josine al zo vaak heeft geschreven: de meisjes hebben een kwetsbare leeftijd. Bovendien: ze dragen stuk voor stuk erg leuke kleding, maar zijn ook nog op een leeftijd waarbij ze aan het ontdekken zijn wat ze leuk vinden en wat leuk staat. Wie zijn wij om daar zulke opmerkingen over te maken? Benoem het positieve maar, positieve punten zijn er zonder twijfel te vinden!

Nieuwe opmerkingen die daar geen rekening mee houden zullen dan ook worden verwijderd. Wij zijn niet 24 uur per dag online, dus het kan even duren.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 14 jul 2018 - 10:43

Enkele reacties zijn verwijderd. Bepaalde opmerkingen over het figuur van prinsessen onder de 18 jaar worden - sowieso ! - niet geaccepteerd. De reden zou onderhand wel bekend moeten zijn ;). Daarom: dank voor jullie begrip! Josine en TWoR.

afbeelding van Mary

Mary

zaterdag 14 jul 2018 - 10:22

Mooie plaatjes, warm gezin! Waarin ieder draagt wat hij/zij leuk vindt! Op een plek waar ze al veel lief en leed gedeeld hebben. Fijne vakantie gewenst en hopelijk weer zonder narigheid!!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zaterdag 14 jul 2018 - 09:18

De jurk van Amalia is mooi maar niet geschikt voor zo`n jong meisje. Hij staat haar goed maar ze lijkt er jaren ouder door.

afbeelding van Krielie

Krielie

zaterdag 14 jul 2018 - 18:01

Helemaal eens. Ik vind de prinsessen ouwelijk gekleed. Niet alleen nu maar eigenlijk altijd als ze moeten “opdraven”. De koningin is al in haar vakantiekloffie en gelijk heeft ze.

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 14 jul 2018 - 08:09

Leuk gezin, ze zien er allemaal vriendelijk en gezellig uit. Lijkt me overigens vreselijk zo'n fotosessie, maar goed, het is hun manier om verschoond te blijven van achtervolgingen door fotografen.

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 14 jul 2018 - 07:55

Ik vind het een mooi plaatje zo samen het gezin. Zien er alleen zeer verzorgd uit. Maxima’s haar zit ook leuk! En wat wordt Amalia volwassen al, mooie zelfverzekerde uitstraling.

afbeelding van sandy

sandy

zaterdag 14 jul 2018 - 00:27

Ik vond het hier gezelliger toen afgesproken was om geen kritiek over de kleding van de prinsessen te geven. Wanneer en waarom is dat veranderd? Ik vind de kritiek soms wel heel erg scherp. Dat is jammer.

afbeelding van Frederike

Frederike

zaterdag 14 jul 2018 - 08:03

Nu Josine niet boven de log heeft geschreven ‘ivm de kwetsbare leeftijd van de prinsesjes’ (jullie weten wat ik bedoel) is het een testcase of wij vanuit onszelf het fatsoen en de compassie kunnen opbrengen om ons in passende bewoordingen en met een positieve insteek uit kunnen laten over wat deze fotorapportage ons laat zien. Er is een boel positiefs over te zeggen. Wie zou niets trots zijn op zo’n mooi gezin dat zichtbaar moeite doet om goed voor de dag te komen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 14 jul 2018 - 10:44

Jullie hebben helemaal gelijk, en wees gerust: er is qua regelgeving niets veranderd! Bepaalde opmerkingen zijn dan ook al verwijderd.

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 14 jul 2018 - 07:51

Datzelfde gevoel heb ik. Op zich staat er nergens iets echt naars, alleen gun ik het de meiden zo (juist in de onzekere pubertijd leeftijd) om nog even niet met al die meningen geconfronteerd te worden. Dat gun ik overigens iedere puber in deze tijd met overal internet/posts/modellen etc. Ze zullen er eens aan moeten wennen en mee moeten leren omgaan, dat realiseer ik mij wel, maar hoe later hoe beter wat mij betreft :-)

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 13 jul 2018 - 23:39

Ach, het verplichte kiekje. Maxima ziet er leuk en sportief uit. De prinsesjes hebben hun best gedaan. Met name de outfit van Alexia vind ik erg geslaagd. Fris, modern en passend bij haar leeftijd. Amalia lijkt een wat behoudenere, klassieke smaak te hebben. Dat is prima voor als ze dadelijk werkbezoeken gaat doen, maar voor een jonge meid is het net iets te belegen. Ietsje korter en dan een schoen zonder enkelbandje, bewaar die maar voor onder een broek. Ariane is echt nog een basisschoolkind, ik ben benieuwd wanneer dat gaat omslaan in puber :-)

afbeelding van Adeline

Adeline

vrijdag 13 jul 2018 - 22:32

Pffff het fotomoment is weer voorbij, dat zie je vooral het middelste meisje al jaren denken.
Leuke jurken, ieder een eigen stijl. Ze hebben hun best gedaan om mooi voor de camera's te verschijnen.

afbeelding van 29novmode

29novmode

vrijdag 13 jul 2018 - 22:03

Ik vindt het deze keer een leuke, vrolijke en spontane fotosessie. Voor mij springt Alexia eruit met haar gebloemde jurkje en gympen. Amalia oogt wat ouwelijk in deze jurk, maar haar zit prachtig. De spijkerjurk van Maxima staat haar goed, het is alleen niet mijn smaak. Ariane ziet er lief uit. Willem-Alexander kan beter, een vlot overhemd bijvoorbeeld.

afbeelding van Leana

Leana

zaterdag 14 jul 2018 - 09:18

Ik vind de jeans jurk weer eens wat anders en ik vind dat het Maxima goed staat. De schoenen zijn ook mooi erbij. Heb niet zoveel met de vork tang. In dit geval geld voor mij: Less is more. Toch is dit wat Maxima interessant maakt, ze doet vaak iets aparts erbij.

afbeelding van Frederike

Frederike

vrijdag 13 jul 2018 - 21:19

Wat een mooie plaatjes van de koning die duidelijk trots is op zijn krachtige kwartet! Al is het nou eenmaal zo dat ze poseren (hoe laat je zoiets in hemelsnaam natuurlijk lijken?) de levenslust straalt er bij elk van hen af.
Ze zijn allemaal mooi en passend ( bij hun type) gekleed en de haren zijn mooi verzorgd. We hebben een sterke kroonprinses, dat zie je en dat voel je. Alexia is een natuurlijke schoonheid, lijkt me ook een meisje met een uitgesproken (goede) smaak. En de jongste telg is bíjna een puber, nog net tussen tafellaken en servet. Koning en koningin hebben hun kleding mooi op elkaar afgestemd en ik vind de denimjurk die Máxima draagt hartstikke leuk, hij staat haar erg goed. De wedges die ze er onder draagt vind ik een prima keuze.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 14 jul 2018 - 20:38

@Frederike. Mee eens. :-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 14 jul 2018 - 10:53

Top reactie! Passend bij hun type gekleed, dat vind ik geweldig uitgedrukt. Goed hoe jij de positieve punten weet te benomen (en ik moet eerlijk zeggen, ik vind ze ook echt allemaal leuk gekleed!).

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 13 jul 2018 - 20:34

Herkennen jullie de jurk van Ariane?

afbeelding van Sanne

Sanne

vrijdag 13 jul 2018 - 21:06

Helaas niet, maar ik vind de horizontale strepen en het wijde model op de een of andere manier ogen als Natan...

afbeelding van Petra_68

Petra_68

vrijdag 13 jul 2018 - 20:14

Maxima ziet er prachtig uit in haar spijkerjurk, wat een leuk model! De haaientand ketting vind ik minder. Amalia is een stralende jonge vrouw. De jurk is helaas veel te ouwelijk voor haar.... Alexia's jurk is aardig maar Ariane springt er voor mij echt uit. Leuk vlot gekleed precies passend voor een meisje van haar leeftijd.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

vrijdag 13 jul 2018 - 18:46

Wat een leuk plaatje en wat hebben ze mooie kleding aan. Amalia's jurk vind ik wat te ouwelijk. Maxima's jurk vind ik fantastisch!!! Alhoewel ik er nooit zo veel geld aan zou verspillen.... Verder hoop ik dat ze in de vakantie goed uit kunnen rusten.

afbeelding van Jrn

Jrn

vrijdag 13 jul 2018 - 18:36

Prachtige jurk van Amalia (en heel mooi haar), de schoenen wat minder.
Maxima ziet er ook fantastisch uit en ook de andere prinsessen mooi gekleed.

afbeelding van Kuifje

Kuifje

vrijdag 13 jul 2018 - 18:26

Jammer dat we de fotosessie van F&M hier niet te zien krijgen. Mij lijkt het dat allen klaar zijn om elk apart naar een feest of zo te gaan en elk met een andere dresscode, als u begrijpt wat ik bedoel.

afbeelding van Sanne

Sanne

vrijdag 13 jul 2018 - 21:16

Bedoel je met F&M Frederik en Mary? In Denemarken is dit jaar, net als vorig jaar, voor zover ik weet géén zomerfotosessie helaas. Natuurlijk zou ik de beelden anders zo snel mogelijk met jullie delen (helaas gaat dat momenteel niet zo snel als ik zou willen, overigens)!

afbeelding van AnneR

AnneR

zaterdag 14 jul 2018 - 10:48

Nee, Sanne, van Filip en Mathilde... op hun vrijgegeven foto's zie je dat hun kleding meer op elkaar afgestemd is qua kleuren en stijl.

afbeelding van Sanne

Sanne

woensdag 18 jul 2018 - 23:24

Ach ja, natuurlijk! Sorry, had er niet aan gedacht dat de afkorting voor Filip en Mathilde óók F&M is :)

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 14 jul 2018 - 12:03

Ik vind het juist zo fijn dat ze dat hier niet doen. Ze blijven lekker zichzelf.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 13 jul 2018 - 18:20

Wel... wat zullen we er van zeggen. Ik zou er niet aan moeten denken om een jurk van spijkerstof te moeten dragen. Lijkt me vreselijk zitten, die stugge stof. En zo oogt het dus ook. En ik ben ook al geen fan van de drietand.
Amalia is een beeldschone jonge meid. En daar houd ik het bij.
Alexia gaat leuk gekleed: vlotte jurk, geinige sneakers. gewoon een meisje van deze tijd. Geldt ook voor Ariane: een cutie.
De koning oogt ontspannen. Overall: ik zie een happy family en wens ze een dito vakantie toe!

afbeelding van Els

Els

vrijdag 13 jul 2018 - 18:19

Sorry vind er niet veel aan. Het geld voor de foto's had je je kunnen besparen Josine.
Maxima te jeugdig, Amalia te ouwelijk gekleed.. De enige met echt passende kleding voor haar leeftijd is Alexia. Leuke vlotte jurk en leuk met gympies eronder. Net als alle jeugd gekleed is tegenwoordig.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 14 jul 2018 - 20:30

Vind je Maxima echt te jeugdig? Dit is een jurk die zelfs een vrouw van 55 of ouder ook nog mooi zou staan. Hiermee bedoel ik niet dat ze er ouwelijk uitziet. Helemaal niet. (Het woord "ouwelijk" vind ik trouwens geen fijn woord om te gebruiken, ongeacht leeftijd). Ik vind het model van de jurk leuk en tijdloos en van alle leeftijden. Alleen hou ik niet van de lengte.

Ik vind het een heel mooi plaatje en de prinsessen zijn werkelijk prachtig.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zaterdag 14 jul 2018 - 20:40

Helemaal met je eens. Deze jurk kan gedragen worden door iemand van 20 en door iemand van 60. Maar het is wel een ontwerp die al snel plomp maakt. Máxima heeft een perfect figuur en de juiste lengte, waardoor het haar gelukkig wel mooi staat.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 13 jul 2018 - 18:40

Vind je dat echt? Maxima te jeugdig? Wat vind je te jeugdig aan die jurk dan? Ben ik serieus benieuwd naar.

afbeelding van Marjan

Marjan

vrijdag 13 jul 2018 - 17:49

Jurk van Amalia heel fleurig en zomers ondanks de lange mouwen.
Alexia ook een leuk jurkje.
Spijkerjurk van Maxima wat minder, oogt inderdaad wat zwaar.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

vrijdag 13 jul 2018 - 17:49

Ik vind eigenlijk alleen dat jongste meisje er leuk uitzien. De andere twee ouwelijk. Bloemen jurken zijn bijna nooit leuk. Zelfs Meghan had een wit met blauwe bloemen jurk aan een tijdje geleden, die vreselijk was.
Spijkerjurk van Maxima vind ik erg zwaar wel leuk model.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?