Laten we eerlijk zijn: het lenteweer van vandaag sméékt bijna om een actieve klusdag. Hier in Huize Droogendijk hebben we een container met puin gevuld, de graskantjes bijgesneden en een omgewaaide boom tot stookhout gezaagd. Wat er in het paleis allemaal gebeurd is weet ik niet, maar één ding is zeker: Máxima's kleding rook vandaag niet naar viooltjes. 

Samen met de koning was de koningin namelijk in Brielle vanwege NLdoet. Op zorgboerderij Op Aarde werd er een stal uitgemest, meubels opgeknapt en de perenbomen bijgewerkt. Het ochtendje vrijwilligerswerk leverde heerlijke beelden op. 

Als trotse labradormoeder smelt ik natuurlijk bij onderstaand beeld. 


NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en vindt dit jaar voor de achttiende keer plaats. Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart kan iedereen op zo’n 5.500 plekken in Nederland op een laagdrempelige manier kennis maken met vrijwilligerswerk. Het Koninklijk Paar is beschermpaar van het Oranje Fonds.

Nog even over de schoenen: net als vorig jaar droeg de koningin sneakers van Hogan. Je herkent de ontwerpen van dit merk aan de grote letter H. 

De tas is nieuw en komt uit de collectie van Tumi. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Doro

Doro

zondag 13 mrt 2022 - 16:56

Leuk hoor gezellig aan het werk.
Vreselijke tas dat wel

afbeelding van Jens

Jens

maandag 14 mrt 2022 - 09:07

En duffe sneakers. Maar leuk dat ze dit doen en werken kan ze zeker.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 12 mrt 2022 - 22:57

Zwaar werk in stal. Weet ik.
Heel leuk dat ze dit doet!
En zelfs Beatrix nog mee doet.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 12 mrt 2022 - 18:41

Ieuw, ik vind een kattenbak schoonmaken al vies (we hebben er zelf 2, dus reken maar dat ik dat veel doe), laat staan stallen uitmesten. Super dapper, wat dat betreft pakken ze toch altijd wel van alles aan. Ik zag Beatrix ook schoonmaken.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

zaterdag 12 mrt 2022 - 18:00

Goed bezig! En lekker sportief gekleed. Het lijkt me alleen wel makkelijker als je lange haar in een staart zit als je zo hard aan het werk bent. Hangt het niet de hele tijd zo voor je ogen!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?