Koningin Máxima is zojuist gearriveerd op Noordeinde voor de uitreiking van de Appeltjes van Oranje. Op de eerste beelden is te zien dat de koningin een nieuwe outfit draagt van Natan en haar oorhangers van kafkas met een citrien. Kers op de taart is het mooie gekrulde kapsel. 

 

De stof van Máxima's ensemble is in veel verschillende kleuren terug te vinden in de collectie van NATAN. 

Meer informatie en beelden volgen zo spoedig mogelijk!

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Doro

Doro

zondag 24 mei 2015 - 10:24

Eens meet een reactie hier dat het net een ochtendjas/badjas is qua model. Jammer en idd maakt ouwelijk in haar gezicht deze kleuren. Maar goed, stralen dat doet ze als de beste, een geboren koningin!

afbeelding van QueenAnn

QueenAnn

zondag 24 mei 2015 - 00:13

Maxima straalt in deze outfit!

afbeelding van Fina

Fina

vrijdag 22 mei 2015 - 11:10

Bijzondere stof de jurk zo ook de kleuren en dat vind ik nu weer erg leuk en passend bij Maxima.
Haar make-up vind ik wederom saai ik hou van meer kleur en zeker op de lippen wanneer de lippen niet gekleurd zijn vind ik veel mensen er moe uitzien. Beatrix draagt goeie lippenstift.

afbeelding van M

M

vrijdag 22 mei 2015 - 10:36

Natan is veel goedkoper dan custom made Jan Taminiau.

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 22 mei 2015 - 09:31

Ik vind het wel een mooie jurk, hij lijkt me alleen nogal warm. Hij is ook nog eens gevoerd.

afbeelding van Stijl

Stijl

vrijdag 22 mei 2015 - 09:29

Lijkt me ook. Het riempje hoort er dus niet bij.

afbeelding van Stijl

Stijl

donderdag 21 mei 2015 - 23:44

Prachtige stof met mooi dessin, daar moet je een héle simpele jurk van maken: jammer dus van de mouwen en het ceintuurtje dat in de taille het geheel een beetje propperig maakt. Mooie figuurnaden zouden de stof beter doen uitkomen.
Jammer, geen succes dus, en de haren wel héél gekunsteld.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 21 mei 2015 - 23:18

Wat een stralende outfit. Alhoewel ik het geel erg leuk vind staan, vind ik het jammer dat er niet als bij andere jaren voor een oranje outfit gekozen is. Haar zit prachtig wn ik hoop de jruk nog eens terug te zien, maar dan met aansluitende mouwen. Dit staat echt niet mooi en leidt te veel af.

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 21 mei 2015 - 20:57

Wauw! Gedurfde barokke creatie, maar wat staat hij haar mooi en sexy. Een extravagant model en een een kleurenorgie van allerlei tinten geel die wonderwel bij elkaar blijken te passen. Het geheel is juist weer subtiel, omdat ze het uitgekiend combineert met eenvoudige zachtgele pumps, perfect bijpassende sieraden, een natuurlijk uitziend golvend kapsel en een nude makeup die alle aandacht naar haar ogen brengt. Heel mooi gedaan.

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 21 mei 2015 - 20:18

Ik vind het een gedrocht van een jurk. Als ik foto's van alleen de bovenkant zie doet het me denken aan een satijnen ochtendjas. En als ik de rest zie is ze een gouden kerstengel met vleugeltjes. De print is mooi, maar niet in deze kleurstelling: zalmroze met felgeel? Natan combineert felgeel vaak met een rozige beige/nude tint, ik vind dat niet geslaagd. En die stijve glanzende stoffen voor wijde jurken met pompeuze mouwen... afgezaagd en nog onelegant ook. Maar ze heeft de hele Natan zomercollectie weer opgekocht geloof ik. Jammer. Ze straalt natuurlijk altijd als een zonnetje, maar in die Valentino jurk zag ze er 100 keer beter uit. Vind ik dan.

Ze straalt overigens als een fel lampje (maar volgens mij doet ze dat ook in een vuilniszak), dus bovenstaande gaat echt alleen over de jurk (qua MODEkoninginmaxima).

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 21 mei 2015 - 19:31

Nou LG ,dan zal ik mijn mening maar geven ,niet schrikken ,maar ik vind er echt helemaal niks aan !
Behalve de schoenen ,de clutch , en haar stralende lach -;)
De heldere kleur geel ( bv de schoenen ) staat haar fantastisch ,maar de jurk is overheersend goud/ okergeel? Dat laat haar huid bepaald niet stralen ,maakt ouwelijk zelfs .
Het haar vind ik veel te " nep", op een foto waarop ze naar binnen loopt en je da achterkant ziet ,zie je zo duidelijk een bos niet echt haar erbij .
En ik weet dat iedereen dat mooi vind ,ik nog steeds niet ,wie weet wen ik er ook wel aan .....
Het model van de jurk is mmmmwa ,van achteren zoveel naden en zooooo glimmend en zooooo Natan .
Josine vind je me te negatief ,verwijder m'n reactie maar ,want ik ben denk ik de enige die er zo over denkt )P

afbeelding van Mijtje

Mijtje

vrijdag 22 mei 2015 - 09:17

Ik las je opmerking over nephaar en ben opnieuw de foto gaan bekijken. Maar ik zie niet wat jij ziet? In het verleden viel het soms erg op, maar hier twijfel ik heel erg of het niet gewoon heel goed geknipt en gestyled is.....

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 21 mei 2015 - 20:19

ik plaats net mijn reactie en zag toen pas de jouwe: je bent dus niet de enige ;)

afbeelding van LG

LG

donderdag 21 mei 2015 - 19:59

Kate, verschillende meningen maakt het juist interessant, ook leuk om jouw mening te lezen!!

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 22 mei 2015 - 03:12

Nee hoor, Kate. Jouw mening is ook een positieve bijdrage. Juist interessant om andere (kritische) meningen te lezen.

afbeelding van LG

LG

donderdag 21 mei 2015 - 19:19

Ik vind het leuk om al de commentaren van de afgelopen dagen te lezen. Ik vraag mij wel of de meniningen hetzelfde zouden zijn als Mathilde deze jurk had gedragen;-))))

afbeelding van marinde

marinde

donderdag 21 mei 2015 - 21:08

Dag LG,

Mooie vraag! Ik denk dat als Mathilde deze jurk had gedragen de meningen positiever zouden zijn. Wat ik vaak denk te lezen is dat Máxima vooral haar hoofd niet boven het maaiveld mag uitsteken. Ik denk ook dat ze vaak kritischer bekeken wordt dan andere koninginnen. Een typisch Nederlandse eigenschap???

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 21 mei 2015 - 21:29

De reacties zijn overwegend positief, toch? Ik vind dit een echte Maxima jurk, vreselijke jurk, maar als iemand ermee weg komt ;) Zoals ik al schreef, ze straalt als een zonnethe! Mathilde draagt best extravagante kleding af en toe, maar vaak òf een spannende print òf een spannend model, en niet alletwee samen, en altijd ingetogen gestyled. Dit zie ik haar niet snel dragen.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 21 mei 2015 - 18:47

Ik vind dit een geweldig koninklijke outfit met pit en glamour! Ben het eens met degene die schrijven dat de outfit niet mooi zit, maar dit keer is dat denk ik niet helemaal Natan zijn schuld, maar ik denk dat het 'pof effect' bij de buik en billen wordt veroorzaakt door het riempje wat maxima aan het jurkje heeft toegevoegd.

Nou, zie na nog een keer kijken dat het riempje van dezelfde stof is als de jurk... Dus dan is Natan er denk ik toch medeplichtig aan;)

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 22 mei 2015 - 06:34

Ja, misschien is dat inderdaad zo, dat het riempje de toch al stugge stof, doet 'opbollen'. Volgens mij draagt Maxima graag van die smalle riempjes. Heel vaak denk ik: wat zonde, zonder riempje is het meer één geheel. Ook bij de kroningsjurk droeg ze er één. Ik ben er zelf geen fan van, tenzij op een korte, smalle rok bijvoorbeeld.

afbeelding van marinde

marinde

donderdag 21 mei 2015 - 18:37

Wat straalt ze weer! Mooie kleuren en prachtig dessin!
Ik ben het met eerdere reageerders eens dat de stof wat te stug is maar het totaalplaatje vind ik geweldig.

afbeelding van dijksite

dijksite

donderdag 21 mei 2015 - 17:28

Oh, wat vind ik dit totaalplaatje mooi. Mooi verzorgd haar, ( ik denk dat ze je blog leest Josine) prachtige make-up. Zo zie ik haar het liefst opgemaakt. En de jurk misschien niet helemaal mijn ding, maar wel geweldig zoals ze hem draagt. Ik ben blij vandaag!!

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 21 mei 2015 - 17:16

Een hele rijke en koninklijke stof, alleen had het een ander model moeten zijn,minder pompeus met in ieder geval een strakke mouw !!
Maar hier staat ontegenzeggelijk een koningin, en dat zien we graag .

afbeelding van juliette

juliette

donderdag 21 mei 2015 - 16:58

Ik vind het prachtig

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 21 mei 2015 - 16:44

De kleuren vind ik haar prachtig staan, maar de stof vind ik ontzettend lelijk. Evenals het model. Ik snap echt niet dat je zoiets bij NATAN koopt. Ligt misschien niet aan de ontwerper, maar zelf kijk je toch lijkt mij ook wel of je het ´NATAN waardig´ vind of niet. Haar kapsel vind ik geweldig zitten. Hier is duidelijk iets aan gedaan. Echt top! Ik vind het wel apart dat de lokken aan de voorkant gekruld zijn, maar dat aan de achterkant alles stijl is. Van mij had daar ook wel een mooie slag in mogen zitten...

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 21 mei 2015 - 16:17

Ja hoor. Ik vind dit wel leuk. Mooi misschien niet. Wel leuk. En ze kan het prima hebben. Als koningin mag ze best af en toe over the top. Pompeus, glanzend, opvallend. Prima voor Maxima. Leuk toch? Naar mij zal je er niet in zitten ;-)

afbeelding van Anneke Bouman

Anneke Bouman

donderdag 21 mei 2015 - 15:01

Raar. Natan moet dan zo'n goede mode ontwerper zijn, maar er mankeert vaak zoveel aan het model. Op bepaalde plekken te wijd, en vaak is de stof te stug voor het model. Waarom wordt dat hier zo vaak opgemerkt? Zouden ze dat zelf dan niet zien bij Natan?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 21 mei 2015 - 15:16

Vermeulen ontwerpt, maar tekent niet zelf de patronen. Ik vind Vermeulen wel een goede ontwerper, maar in de uitvoering worden er nog regelmatig fouten gemaakt. Maar..... Máxima wisselt sterk van gewicht én foto's vertekenen. Ik denk dat we dat niet moeten vergeten :)

afbeelding van Anneke Bouman

Anneke Bouman

donderdag 21 mei 2015 - 16:37

Nou snap ik Josine waarom jij deze blog hebt, en ik een lezer ben :)

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 21 mei 2015 - 14:42

Nee, ik ben niet enthousiast. Zoals Paula al opmerkte, lijkt de stof niet mooi te vallen. De stof op zich vind ik best aardig ogen, al heb ik dat glanzende nou ook wel gezien. De mouwen vind ik echt niet mooi en veel te ontploft.
Het kapsel is heel netjes, ze voelt zich fijn met los haar en hier is het prima verzorgd. Make-up is een plaatje!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 21 mei 2015 - 14:41

Kapsel: heel mooi. De laatste tijd een stuk beter verzorgd. De jurk...vind de stof stijfjes en het oogt wat pompeus mede door de combinatie model en dessin. En inderdaad: teveel Natan weer. Vond het zo`n verademing om haar in Claes Iversen en van de Berg te zien. Stond haar mooi en op die eeuwige Natan-plooien ben ik wel uitgekeken,

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 22 mei 2015 - 03:08

Oeps, 2x

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 21 mei 2015 - 21:46

Mee eens Marianne. Creaties van Claes Iversen en van de Berg zijn ook voor mij voor herhaling vatbaar. Ik begin zo langzamerhand ook een beetje Natan moe te worden.

afbeelding van Marga

Marga

donderdag 21 mei 2015 - 14:21

Prachtig weer en dat in het licht van deze gebeurtenis. Altijd fleurige oranjetinten. Ik kan er toch geen genoeg van krijgen van die altijd weer verrassende Natan outfits!

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 21 mei 2015 - 14:05

Ze draagt gele schoenen. Ik weet niet of ik dit wel zo mooi vind. Nude-kleur is denk ik beter.

afbeelding van M

M

vrijdag 22 mei 2015 - 10:35

de jurk bestaat uit meerdere kleuren geel en wat grijs en dan zou je er beter nude bij aan moeten doen? Maxima kan niet veel goed doen hier, suede geel erbij is prachtig juist

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 22 mei 2015 - 17:08

@M Het gaat er niet om dat ze nooit goed doet. Het is een kwestie van smaak en daar valt niet over te twisten:)

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 22 mei 2015 - 18:52

Ik sluit me bij Henny aan. Ook qua kleur van de schoenen. Ik had die andere kleur ook mooier gevonden.

afbeelding van marinde

marinde

vrijdag 22 mei 2015 - 18:38

Daar is deze blog toch voor?:)

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 22 mei 2015 - 21:17

Juist:) Gelukkig wel, zeg.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 21 mei 2015 - 14:06

Ik begin met heur haar. Het zit weer FANTASTISCH. Volgens mij heeft ze het, wat haar haardracht betreft, geheel over een andere boeg gegooid :)
De jurk vind ik qua print en kleur erg mooi en zomers. Het staat haar goed. Ook de stof vind ik mooi. (Op een foto zal een glanzende stof eens zo hard glanzen dan in werkelijkheid het geval is). De "Beatrix"-mouwen vind ik sowieso niet mooi, maar passen ook niet bij het model van de jurk; het oogt veel te pompeus. Ik denk dat de lengte iets boven de knie is, zover ik kan zien als ze naar binnen loopt. Hoe de jurk verder valt kan ik nog niet beoordelen.
Mooie zachte make-up ook.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 21 mei 2015 - 19:39

Helemaal met je eens Henny, vooral wat betreft de jurk. Had het niet beter kunnen verwoorden. Maar qua haar denk ik er iets anders over. Ja, het zit netjes en er is aandacht aan besteed (kapsels zijn ok de laatste tijd, geen pieken meer!). Maar ook niet meer dan dat. Onder FANTASTISCH versta ik iets anders.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 21 mei 2015 - 15:26

Een mooi kapsel maakt zo'n verschil. Ik vind de maand mei nu al een topmaand qua looks en dat komt echt mede dankzij de mooie kapsels.

afbeelding van Paula

Paula

donderdag 21 mei 2015 - 13:51

Stof vind ik schitterend, een soort perzikkleur lijkt het wel, met groen erin. En weer die beeldige glans. Het model... tja... het lijkt alsof de stof te stug is, de jurk lijkt niet zo mooi te vallen. En de mouwen zijn m.i. te groot voor een korte jurk. Die stof is wel héél bijzonder hoor. Alleen... hij valt niet soepel. Dus de bovenkant van haar kleding zit dan nogal eens wat te wijd. En dat vind ik wel weer wat jammer.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 21 mei 2015 - 13:17

Beatrix-mouwen :)

afbeelding van Manon74

Manon74

donderdag 21 mei 2015 - 13:16

Ook weer een stof die ik niet mooi vind van Natan. Te veel glans en wat enorm wijde mouwen.:( Motief lijkt inderdaad wel dezelfde als bij de jurk van Mathilde gister maar die stof glom niet zo.

Wel grappig dat ze in een korte periode vaak geel draagt, niet bepaald een kleur die velen staan maar zij kan het wel hebben.

Haar en make-up er mooi, maar doe maar eens iets anders dan jurken van Natan.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 21 mei 2015 - 13:17

Geel is wel een van de modekleuren :) En het staat haar goed vind ik.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 21 mei 2015 - 14:56

Ik ben ook nog steeds enthousiast! De kleur geel staat Maxima echt mooi! De jurk zit gelukkig niet zo ongelooflijk strak! Ze kan zich nu normaal bewegen. En die wijdere mouwen vind ik wel feestelijk staan!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?