Een druk dagje vandaag voor Koningin Maxima. Naast de opening van de Koningsspelen en haar activiteit van vanavond, heeft het paar vanmiddag op Paleis Noordeinde ook geluncht met uitblinkers. Er waren deze keer niet 27, maar 28 genodigden. De 28 genodigden hebben onlangs een prijs of andere onderscheiding ontvangen voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals kunst & cultuur, media & journalistiek, wetenschap, zorg, sport en bedrijfsleven. Het Koningspaar wil door het aanbieden van een lunch hun erkenning en waardering uitspreken voor de mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Koningin Maxima draagt tijdens de lunch dezelfde japon die ze vanochtend onder haar mantel droeg: een roze japon van shantung van modehuis Natan. Daarbij draagt ze dezelfde tas van Delvaux en pumps van LK Bennett, die ze ook bij de opening van de Koningsspelen droeg.

Maxima droeg de japon voor het eerst in september 2015.

 

Advertenties

 

 

Foto´s RVD, Jeroen van der Meyde

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Gerdien

Gerdien

maandag 25 apr 2016 - 09:23

Mooie jurk, maar ik krijg het koud als ik naar haar mouwloze armen kijk.

afbeelding van Helena

Helena

zaterdag 23 apr 2016 - 11:46

Wat een leuke jurk is dit toch. Lekker jeugdig en vlot met mooie schoenen.
De koningin heeft het nooit koud, geloof ik.

afbeelding van marinde

marinde

zaterdag 23 apr 2016 - 18:48

Ben het met je eens, Helena, waar het gaat over de outfit!

afbeelding van Helena

Helena

zaterdag 23 apr 2016 - 11:46

Wat een leuke jurk is dit toch. Lekker jeugdig en vlot met mooie schoenen.
De koningin heeft het nooit koud, geloof ik.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 22 apr 2016 - 20:56

Nou dat is leuk, deze jurk bedoelde ik elders op de site! Een favoriet van mij door de kleur en de perfecte pasvorm. Enig!!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 22 apr 2016 - 19:03

Wat een vol programma vandaag. Leuke nieuwe traditie die uitblinkers lunch. Leuke jurk maar wel een beetje hoog zomers voor een koude dag als vandaag...

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?