In de maand november 2016 was koningin Máxima veel op pad. Goed nieuws voor de schoenenliefhebbers, want dat betekent natuurlijk ook veel schoenennieuws! 

De elfde maand van het jaar begon stijlvol met goudkleurige pumps met transparante delen van Gianvito Rossi. Ook de oranje slingbacks van Natan passen helemaal bij Máxima's schoenensmaak. We hebben ze in 2016, ook in het rood, regelmatig gezien.  

Nieuwe schoenen kwamen in november gelukkig ook in beeld. In Australie droeg Máxima deze nieuwe zilverkleurige sandaletten. Vermoedelijk een ontwerp van Natan, maar helaas zijn er maar weinig beelden van Máxima's schoenen te vinden. Ook nieuw zijn Máxima's transparante pumps met zilverkleurige neus en zwarte hiel. Een ontwerp van Gianvito Rossi. Het merk lijkt uit te groeien tot een van Máxima's favoriete schoenmerken. 

Oude favorieten kwamen deze maand ook in beeld. Zo droeg Máxima in Nieuw-Zeeland deze bekende peeptoes van Louboutin. Het ontwerp van de rechterschoen is ook heel bekend, maar toch zijn deze schoenen van Natan wel nieuw. Máxima heeft de asymmetrische slingbacks inmiddels in heel wat kleuren in haar garderobe. 

Twee soortgelijke ontwerpen van Natan zie je hieronder (links en midden). De rechterschoen is een ontwerp van Ganvito Rossi. Máxima heeft meerdere uitvoeringen van deze pump. 

Bij het bezoek aan Roessingh en de Digitale Werkplaats droeg Máxima opeens 'oude' peeptoes uit 2009. De bruine pump die we ernaast zien, komt van Gianvito Rossi. De grijze uitvoering hiervan zie je op de afbeelding hierboven en de fluwelen versie zie je op de afbeelding hieronder rechts. 

Schoenen van een heel ander kaliber zagen we tijdens de contraprestatie van het Belgische koningspaar. Máxima's goudkleurige avondschoenen komen van Sergio Rossi, een merk waar ze vroeger veel schoeisel kocht. De pumps rechts komen eveneens van dit merk. Veel nieuwe schoenen van Sergio Rossi zien we tegenwoordig niet meer. Gianvito Rossi is de nieuwe Sergio Rossi voor Máxima ;)

Foto's met dank aan:

royalphoto.nl
Oranje Fonds/Bart Homburg 
Yvonne van Woudenberg 
Josée Zwaga 
Roessingh
Rick Evers 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van elise1

elise1

woensdag 04 jan 2017 - 18:31

Fijn dat ze van Sergio Rossi is overgestapt naar de ander Rossi. Vooral de schoenen rechtsonder zijn uitgesproken ordinair. Ben ook al geen fan van peeptoes, vooral niet gecombineerd met een panty. En die schoenen van Natan met al dat plastic staan erg goedkoop (zucht). Maar de pumps van Gianvito Rossi vind ik echt beeldschoon!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

woensdag 04 jan 2017 - 18:27

Niets dan verfijning, chic, uiterste geraffineerdheid in de schoenen met spitse tip of top !! Tiptop dus !

afbeelding van zara

zara

dinsdag 03 jan 2017 - 19:20

Een van de allerleukste aspecten aan de schoenencollectie van Máxima vind ik de enorme variatie aan kleuren. Van kobaltblauw tot roze, grasgroen, goud, zilver, rood, zwart, 'dierenprint', geel, oranje, en natuurlijk allerlei nude-tinten! Een heel verschil met bijvoorbeeld de - op zich ook heel mooie en elegante- collecties van bijvoorbeeld prinses Catherine of Mary, die zich normaal gesproken beperken tot nudes, zwart, en donkerblauw. Zelfs in een herfstmaand als november weet Máxima nog met heel veel kleur in de schoenen te verschijnen.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 03 jan 2017 - 17:16

Ik vind bijna alle schoenen mooi behalve de laatste twee. De goudkleurige avondschoenen zijn nogal over de datum en het laatste paar vind ik zo verschrikkelijk ordinair, daar heb ik gewoon geen woorden voor, zeer smakeloos.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 03 jan 2017 - 19:48

Ik snap ook niet dat Máxima die goudkleurige sandalen nog zoveel draagt. Ze heeft geld genoeg om een nieuw paar avondschoenen aan te schaffen die passen bij het huidige modebeeld en haar tenen buiten beeld houden :)

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 03 jan 2017 - 16:47

Prachtige schoenenmaand!!
Vooral de pumps van Gianvito Rossi zijn geweldig! En die van Natan! Heel mooi!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 03 jan 2017 - 16:26

Wat een fijne schoenen maand!
De topper deze maand zijn voor mij de pumps van Gianvito Rossi. Vooral de camelkleurige en de pumps met zilveren voorkant en zwarte achterkant vind ik echt geweldig! De slingbacks van Natan, met de plastic stukken blijven mijn favoriet, dus leuk dat ze deze inmiddels ook in het roze heeft. En wat fijn dat ze de peeptoes uit 2009 weer uit de kast gehaald heeft, die vind ik echt super.
De schoenen met print van Sergio Rossi, de gouden pumps en de oranje slingbacks kan ik niet heel mooi vinden. Heel jammer dat de pumps van Sergio Rossi van die ordinaire plateau zolen hebben, gelukkig is die mode voorbij! Jammer want de print op het leer vind ik wel heel mooi. De strikjes sandalen mag ze van mij ook in de kast laten, vind het zo lelijk die open schoenen bij een prachtige avondjurk.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 03 jan 2017 - 14:13

De goudkleurige pumps en die rozige slingbacks zijn mijn favoriet.
Die oude goudkleurige avondschoenen mogen weg van mij!

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

woensdag 04 jan 2017 - 18:23

Assepoester is er niks meer bij!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?