Vandaag vond de laatste van de vier nieuwjaarsrecepties plaats op het Belgisch Koninklijk Paleis. Op de laatste van deze nieuwjaarsrecepties is traditioneel de hele koninklijke familie aanwezig, en houdt de koning ook een toespraak. Koning Albert, Koningin Paola, en Prinses Claire moesten echter verstek laten gaan.

Koningin Mathilde droeg voor de eerste maal dit jaar een nieuwe outfit. Althans, nieuw voor ons. Hoewel de foto hierboven niet meteen duidelijk is - ik update de post van zodra ik betere foto's beschikbaar heb - komt de print van de rok van Mathilde sterk overeen met de print van het onderstaande jurkje dat Koningin Máxima in haar kast heeft hangen. De print werd gebruikt door modehuis Natan in de herfst/wintercollectie van 2010.

Koningin Mathilde combineerde de rok ook met een nog niet eerder geziene groengele blouse met strik.

Wat vinden jullie van deze nieuwe outfit van de Koningin?

Foto's met dank aan twitter: @MonarchieBe en Nieboer

Meer foto's vind je hier!

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Liesbeth

Liesbeth

vrijdag 31 jan 2014 - 13:07

Sorry, dit geel is niet mijn kleur. Model van de blouse en de hoge taille vind ik ook niet mooi. De koningsblauwe jurk die ze eerder droeg staat haar veel mooier. Haar kapsel zit weer perfect.

afbeelding van Dianne

Dianne

donderdag 30 jan 2014 - 16:45

vind het op zich heel leek, ook de kleur!
maar de hoge taille vindt ik niet zo mooi bij Mathilde :(

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 30 jan 2014 - 16:17

Leuke outfit, maar ik vind dat de blouse Mathilde wat groter doet lijken dan dat ze in werkelijkheid is. De gele kleur doet idd ook niet zo veel voor haar. Ik had hem liever wat meer oker gezien. Dat past denk ik wat meer bij haar kleur huid en haar. Dit vind ik iets te kanariegeel.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 30 jan 2014 - 16:08

Wat een prachtig verzorgd plaatje! Model rok en blouse zijn heel mooi. Kan niet anders zeggen. Echt koninginwaardig. Alleen de kleur geel doet niet veel met haar. Ze is meer van de koele kleuren, zoals o.a. blauw.

afbeelding van tjiske

tjiske

donderdag 30 jan 2014 - 15:48

Inderdaad ,dezelfde print!!!!

afbeelding van HM

HM

donderdag 30 jan 2014 - 10:59

De kleur doet niet veel voor haar. Ze ziet er een beetje ziek uit ;)

afbeelding van Eyjafjallajokull

Eyjafjallajokull

woensdag 29 jan 2014 - 23:22

ik ben gewoon een fan van mosterd geel kleur. dus vind ik heel mooi op mathilde!!!

afbeelding van tjiske

tjiske

woensdag 29 jan 2014 - 20:43

Ik vind de Koningin vandaag niet zo bijzonder mooi gekleed .Dit was de laatste nieuwjaarsreceptie en ik had iets heel bijzonders verwacht.Kapsel wel vlot en netjes.

afbeelding van Willie

Willie

woensdag 29 jan 2014 - 19:20

De hoge taille vind ik niet mooi, bij niemand eigenlijk en de kleur van de blouse vind ik niet zo staan bij Mathilde. De rol vind ik verder wel mooi. Haar haar ligt weer erg mooi en wat ik bij hen altijd erg mooi vind is dat Philip zn das altijd matcht met de kleren van Mathilde. Daar zou Maxima eens naar moeten kijken.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 29 jan 2014 - 17:52

Een heel mooie outfit. Ben normaal net zo`n lefhebber van verhoogde tailles, tenzij je superslank bent, maar dit staat haar goed. Ook bij Mathilde komt haar figuur beter uit met een nauwe rok. Ook leuk gecombineerd met de oorbellen. De blouse is een blkvanger en daarom is het verstandig dat ze voor moderne, rustige accessoires heeft gezorgd.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

woensdag 29 jan 2014 - 17:18

Afschuwelijk die kleur! een beetje te knal naar mijn mening... Het patroon van deze rok vindt ik wel mooi, maar de taille niet...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 29 jan 2014 - 17:21

Wat een leuke outfit! Staat haar heel erg goed!
Ik vind een rok met hoge taille erg mooi staan en dit ontwerp ziet er erg vrouwelijk en stijlvol uit. Mooi!
Opvallend dat de stropdas van Philippe goed gekozen is bij deze outfit.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 29 jan 2014 - 17:13

Ik vind het een leuke outfit wat kleur en stof keus betreft.. Maar de rok zit wel errug hoog in de taille.. Hoe komt het Jelka dat je zoveel met links werkt en dat Josine in iedere blog alle foto's heeft staan? (misch. een domme vraag?)

afbeelding van Jelka

Jelka

woensdag 29 jan 2014 - 17:26

Geen domme vraag hoor. Josine heeft van enkele fotografen in Nederland toestemming om de foto's op de website te plaatsen. De Belgische foto-agentschappen geven mij echter deze toestemming niet, als ik de foto's hier zou willen plaatsen, zou ik ervoor moeten betalen.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 29 jan 2014 - 21:07

Owh.. Lijkt me lastig voor je om een blog te schrijven dan.. Maar bedankt voor je reactie.. Jullie samen maken er een mooie site van..

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?