Gisteren is de hele Belgische Koninklijke familie samengekomen voor de 80ste verjaardag van Koning Albert. Met uitzondering van Prins Joachim, waren zelfs alle kleinkinderen van de koning aanwezig. Ze openden er in het BELvue museum een nieuwe ruimte die gewijd werd aan Koning Albert.

Koningin Mathilde had een nieuwe jurk aan, een roze-fuschia jurk met geometrische patronen waar vlinders in te herkennen waren. Ze droeg daarbij haar Gaia-clutch van A Bag with a Story.

 

De jurk is opnieuw van Temperley Londen, uit de lente/zomercollectie 2014:

Voor meer foto's, klik hier

Wat vinden jullie van deze nieuwe outfit? En van deze schijnbaar nieuwe favoriete ontwerper van Mathilde?

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Wilma

Wilma

woensdag 11 jun 2014 - 00:43

Ik vind het geen mooi plaatje dit keer...ik kan het gewoon niet mooi vinden...sorry voor iedereen,hoor....en haar kapsel vind ik dit keer ook niet mooi....een klein stukje eraf en het staat meteen een stuk vlotter!Waar waren Laurent en Claire?

afbeelding van Fina

Fina

maandag 09 jun 2014 - 21:29

Een leuke jurk hoor. Oogt fris door het korte model en door de verschillende motieven is het een bijzonder jurkje. Ik vraag me wel af of Mathilde er niet iets te breed voor is maar kan het niet goed zien, ik denk dat je super slank moet zijn (a la Kate en Letizia) om dit mooi te dragen....

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 09 jun 2014 - 13:07

Leuk dat ze weer een nieuw ontwerper ontdekt heeft! Lekker frisse kleuren heeft de jurk. Staat haar goed! Ik ben benieuwd wat ze nog meer van Temperley gaat dragen!:)

afbeelding van Helene

Helene

woensdag 18 feb 2015 - 14:49

Inderdaad!

afbeelding van Helene

Helene

woensdag 18 feb 2015 - 14:49

Inderdaad!

afbeelding van zara

zara

maandag 09 jun 2014 - 11:15

Dit jurkje staat haar fantastisch en de kleur past prachtig bij haar teint. Ik vind dit soort beschaafde, maar interessante prints sowieso enorm goed bij Mathilde staan. Bovendien valt het rokgedeelte heel elegant als zij zit. Het lijkt ook wel alsof zij haar haar wat langer laat groeien, wat ik wel mooi vind staan. Mathilde heeft hier een bijzondere clutch bij zich die van hout lijkt gemaakt. Bij dit jurkje is dat misschien iets te veel van het goede, maar aan de andere kant geeft dat ook weer een heel persoonlijke noot aan het geheel. Al met al een dikke voldoende voor deze outfit!

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 09 jun 2014 - 08:32

Ook dit is weer een leuke jurk van Mathilde, of Mathilde staat bijna alles, of ze kiest met heel veel zorg haar kleding uit,maar weer mijn complimenten!!

afbeelding van AnneR

AnneR

zondag 08 jun 2014 - 20:53

Mathilde kan zo stilletjes net iets laten zien wat je niet verwacht. Ze heeft het imago van braaf en netjes, maar dan laat ze net die twist zien die je verrast. Met dit jurkje vind ik dat ook. Vlinders in de zomerperiode, met zomerse kleuren. Niet te bont, maar wel kleurig. Ze heeft toch een heel palet aan kleuren wat ze draagt en haar staat, als ik denk aan D-day, het Elizabethconcours, laatst het sportieve bruingetinte tenue op de fiets.

afbeelding van Maria

Maria

zondag 08 jun 2014 - 20:55

Leuk gezegd!

afbeelding van Henny

Henny

zondag 08 jun 2014 - 12:47

Wat een leuk jurkje door de aparte print. De kleuren flatteren haar. Heel mooi!

afbeelding van Mary

Mary

zondag 08 jun 2014 - 12:34

Mooi jurkje!

afbeelding van Imke

Imke

zondag 08 jun 2014 - 12:12

Leuke jurk, heeft iets casuals en tegelijk feestelijks door de kleurige print. Prima keuze voor dit familiefeestje.

afbeelding van tjiske

tjiske

zondag 08 jun 2014 - 12:03

Vrolijke,kleurrijke jurk.De Koningin ziet er weer zeer verzorgd uit.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zondag 08 jun 2014 - 10:44

Ben zelf niet zo`n liefhebber van drukke prints maar het staat Mathilde wel. De sieraden zijn rustig gehouden bij deze in het oog springende jurk. Haar keurig verzorgd zoals altijd. Goed gedaan.

afbeelding van marie28

marie28

zondag 08 jun 2014 - 10:10

Hel gedurfd apart staat haar mooi !

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 08 jun 2014 - 12:50

Wat een leuk jurkje! Het staat haar geweldig. Op deze foto vind ik haar haar helaas wat minder mooi zitten, maar misschien lijkt dit maar zo...

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?