Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 31 mrt 0 reacties

MKM's leesclub: deze royalty-boeken kwamen uit in maart

Wat een heerlijk weer is het vandaag! Hoogste tijd om met een goed boek en fijne tuinstoel op te zoeken, want morgen is het alweer afgelopen met de zomerpret. In deze blog deel ik het nieuwste leesvoer van dit moment. 

Op nummer 1 staat Glans van Oranje. Een absolute musthave voor iedere oranjefan, want het boek is groot, mooi en gevuld met meer dan 150 foto's. Als je er doorheen bladert, zie je Máxima transformeren van Argentijnse girl next door tot koningin van Nederland. De bijschriften zijn van Simone Lamain, de eindredacteur van Royalty. 

Simone laat even zien hoe groot het boek is:

Een impressie van de binnenkant:

Hier koop je hem: 

Door naar boek twee: Om de liefde, voor de troon. Opnieuw een imposant boekwerk, maar dan wel een boekwerk voor de geschiedenisfanaten onder ons. De auteur, Daniela Hooghiemstra, neemt haar lezers mee naar de jaren zestig, paleis Soestdijk en Spanje. Tot in het kleinste detail wordt uit de doeken gedaan hoe prinses Irene viel voor Carlos Hugo, hoe het paar de strijd om de Spaanse troon begon, en wie er allemaal betrokken waren bij de politieke en religieuze gebeurtenissen van dat moment. Ik moet zeggen dat ik het boek moest doorworstelen, maar ik kan me voorstellen dat de mensen die dol zijn op geschiedenis en daarbij verder kijken dan Nederland en de Oranjes, het boek wel zullen verslinden. 

Hier koop je hem: 

Volgende maand aan de beurt: 
– Bernhard zakenprins 
– Máxima: meer dan Majesteit  

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments