Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 10 mrt 0 reacties

Mijn Stijladvies: Duitse Mediaprijs

Nu de serie 'Mijn top 10' tot een einde loopt, is het de hoogste tijd voor een nieuwe serie: Mijn stijladvies. In een reeks van ongeveer tien logs blikken we vooruit op een evenement in Máxima's agenda en krijgt iedereen de kans om op zoek te gaan naar een gepaste outfit en bijpassende accessoires. Vlak voor de betreffende datum zal ik de inzendingen -die je kan insturen via het contactformulier of een reactie- publiceren en tegelijkertijd de nieuwe gelegenheid aankondigen. Ik ben heel benieuwd waar jullie mee op de proppen komen! 

Het eerste koninklijke optreden dat aan de beurt komt, is de uitreiking van de Duitse Mediaprijs in Baden-Baden. Aangezien koningin Máxima de prijs heeft gewonnen vanwege haar inspanningen voor de Verenigde Naties, staat ze zelf in het middelpunt en mag ze behoorlijk uitpakken met kleding en juwelen. Het evenement begint 's avonds om 19.00, dus hoeden zijn niet gewenst. Uiteraard kun je plaatjes inzenden van eerder gedragen kleding, maar nog veel leuker is het selecteren van nieuwe kleding via websites als www.lyst.com, www.net-a-porter.com en www.mytheresa.com. Nieuwe juwelen en schoenen zijn uiteraard altijd leuk, maar je kunt ook kiezen voor het meesturen van beelden van eerder gedragen accessoires. Ook een advies voor een kapsel kan natuurlijk niet ontbreken. Gezien de copyright van veel beelden is het echter wel het handigste om te zoeken naar eerder gedragen kapsels van Máxima, want daar is meestal het beeld wel van te vinden. Ik ben, gezien de kritische reacties van afgelopen week, heel benieuwd waar jullie mee op de proppen komen! 

Een voorbeeldje, waarbij ik de beelden in een collage heb gezet. Uiteraard hoeven jullie niet te fotoshoppen en zal ik dat gedeelte voor mijn rekening nemen. 

Insturen kan via een reactie onder deze log,via [email protected] of via het contactformulier! 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments