Avatar foto Door Josine Droogendijk
Koninginnenmode 14 jun 0 reacties

Meghan voor het eerst alleen op stap met de Queen!

Meghan, de Hertogin van Sussex, is vandaag voor het eerst zonder Prins Harry op stap. Maar wel met een andere Royal: de Queen! Ze laat de Queen shinen, in haar appelgroene mantel en bijpassende hoed. De twee brengen samen een bezoek aan Cheshire, waar ze per trein naar toe reisden. In de plaats Cheshire reizen ze verder per auto. Ze openen de Mersey Gateway Bridge, bezoeken een theater en nemen deel aan een lunch. 

Outfit Meghan:

Meghan draagt een cremekleurige japon van Givenchy! De japon is een couture ontwerp van Clare Waight Keller, die eveneens haar bruidsjapon ontwierp. Meghan maakt haar outfit compleet met een zwart riempje (Givenchy), een zwarte clutch (eveneens Givenchy) en zwarte pumps.


Backstage Haute Couture Givenchy 2018

Afbeeldingsresultaat voor black belt givenchy women

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments