Het is jullie vast niet ontgaan: het is vandaag International Women's Day. Voordat de digitale MKM-koekjestrommel weer rond mag gaan om dit te vieren, kijken we eerst even naar Meghan Markle. Zij was vandaag namelijk samen met prins Harry in Birmingham om aandacht te vragen voor vrouwen in de technieksector en wetenschap. Voor de gelegenheid koos Meghan een zogeheten cigarette pants van Alexander Wang, een sweater van ALLSAINTS en een mantel met contrasterende bies van J. Crew. Inderdaad, het merk waar Máxima ook goed kan slagen. 

 

Totaalplaatje:

Qua tassen weet Meghan keer op keer te verrassen. Vandaag deed zij dit met een saddle bag van Altuzzara. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 09 mrt 2018 - 17:31

Ik ben blij dat ik niet in Meghan haar schoenen sta....

Wat een commentaar op haar hier in Nederland. Hoe zal het dan wel niet in Engeland zijn? Ik wens haar veel sterkte! En dit bedoel ik niet cynisch!!

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 10 mrt 2018 - 09:40

Hahaha

afbeelding van Els

Els

vrijdag 09 mrt 2018 - 16:44

De casual chic style vind ik erg mooi bij haar. Zou bij Kate niet passen, ook niet qua figuur en uitstraling. Twee heel verschillende types.
En ga er maar aan staan binnen de Britse Koninklijk Familie, zo aardig zijn ze niet voor indringers. Knap als je je hierin weet te handhaven.
Wat betreft het lijnen, misschien nu even om straks extra slank in haar trouwjapon te passen.
Over haar slanke enkels, ik heb ze ook met daarbij ook dunne bovenbenen. Een skinny jeans valt soms nog als Volendammer klederdracht-broek. Is niet prettig als je bovenkant wel een vol figuur is. Maar Meghan zal van die volle bovenkant geen last hebben vermoed ik. Zij is gewoon overal slank.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 10 mrt 2018 - 09:42

Het zou Kate ook staan! Zij draagt toch ook Bretonse shirts, skinny broeken, moccassins, en blauwe fitted blazers? Helaas dan vaak met die monsterlijk sleehak espadrilles maar toch. Ik vind haar dat ook zoveel beter staan dan die eeuwige jasjurken met klepzakjes etc. Reuze tuttig

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 09 mrt 2018 - 16:17

Ik vind de jas echt geweldig mooi. Schoenen ook, maar iets minder fan van de broek. Alhoewel het haar wel goed staat! Ik hou wel van haar 'casual chic style' tot op dit moment.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 09 mrt 2018 - 16:15

Ik vind het een mooi ontspannen paar, lekker casual in een trui en broek. En dan wel een paar fijne pumps (al zouden een paar brogues haar volgens mij ook prachtig staan). Beetje Franse understated chic inderdaad. Tas vind ik ook prachtig. De jas met de witte band vind ik niet mooi, vond haar effen jassen mooier.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 10 mrt 2018 - 14:45

o ja, dat zou haar zeker heel goed stat een paar fijne brogues. en gympjes ook.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 09 mrt 2018 - 14:55

Mooie jas, keurig, maar de broek en vooral de schoenen vind ik ordinair voor een toekomstig lid van het koningshuis, en dan ook nog met blote voeten in die kou.

afbeelding van Tina

Tina

zaterdag 10 mrt 2018 - 09:16

Ik kan er niets ordinairs aan vinden .

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 09 mrt 2018 - 16:17

Wat is er ordinair aan een zwarte broek en zwarte suede pumps (ze hebben niet eens een rode zool...)? Sorry, ben even in verwarring...

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 09 mrt 2018 - 17:20

Merel, je moet kijken wát voor een zwarte broek en wát voor suède pumps en hoe dat over komt. Het is gewoon niet sjiek.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 09 mrt 2018 - 21:21

Ik vind het prachtig!

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 10 mrt 2018 - 09:38

Ik vind het ook prachtig! Ze draagt een audrey Hepburn broek...wat is daar niet sjiek aan?
Snap dit helemaal niet

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 09 mrt 2018 - 13:17

Dus kleding van dezelfde ontwerper waarvan Maxima kleding draagt. Met dit verschil dat Meghan er een stuk chiquer in uit ziet dan Maxima. Bij Max oogt het allemaal wat rommeliger. Ik vind Meghan een aanwinst qua kleding. Mooi verzorgd, niet teveel toeters en bellen. En ja, ze zal wel acteren. Doen alle royals, denk ik. Zo houden we 'het sprookje' zoals Josine dat zo mooi noemt, in stand toch?

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 09 mrt 2018 - 12:42

Ik vind de jas op zich wel mooi maar hij valt heel lelijk om haar middel, net of ze heel breed is en zo lijkt het alsof ze zwanger is of zo. Ik ben blij dat ze de scheiding van haar haar niet in het midden heeft, daar heb ik zo genoeg van, vind ik zo saai en stijlloos staan. Ze zal er trouwens wel veel werk en onderhoud aan hebben om haar haar zo stijl te houden want ze heeft echt kroezend haar van zichzelf. Verder vind ik haar ook overdreven overkomen, zo van kijk Harry en mij eens het koppel zijn dat dicht bij het volk staat. Dat overdreven omhelzen spreekt mij ook totaal niet aan. Nu doet dat het publiek zelf wel maar dan denk ik, waar slaat dat op, je kent Meghan nauwelijks. Ze doen net alsof ze een heldin is die heel iets bijzonders heeft gedaan.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 10 mrt 2018 - 09:36

Tjonge zeg... zij is ook jong geweest en eerder getrouwd...2018 you know

En dat ze wat (???) dikker lijkt, vind ik juist leuk, zo was dat ook bij haar verlovingsfoto in die witte jas, ook dat geen superslanke dame door die knoopcentuur. Overigens vond ik dat echt een superlelijke outfit hoor...

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 10 mrt 2018 - 16:50

Dikker lijkt? Je ziet duidelijk ondanks die jassen dat ze graatmager is.
Wat ze aanhad tijdens de aankondiging van de verloving, slordiger kon niet met die jas die half scheef hing en zomerschoenen, te groot en waar de enkelbandjes half los van hingen. Ik was stómverbaasd toen ik dat geheel zag

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 09 mrt 2018 - 16:17

Een beetje stoute man vind ik wel leuk hoor (net als een beetje stoute vrouw...)!

afbeelding van 29novmode

29novmode

vrijdag 09 mrt 2018 - 08:01

Mij viel het ook al op dat Meghan overdreven overkomt. Maar ik denk dat ze wel vriendelijk en lief is. Ik vindt die broek echt niet mooi staan bij die dunne benen en die hakken eronder, niet mijn smaak. Ze kleed zich vrij kleurloos. Ik hoop dat daar nog verandering in komt.

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 09 mrt 2018 - 12:15

Ik vind inderdaad ook dat ze een lieve uitstraling heeft. Ze lijkt wat zachter dan Catherine. Ik ben fan.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 09 mrt 2018 - 07:27

Wat ik goed aan haar kledingstijl vind is dat ze geen toeters en bellen draagt. De kleding spreekt voor zich. Ik hou hier van. Ook geen drukke patronen maar effen stoffen. Mooi hoor!

afbeelding van Tina

Tina

zaterdag 10 mrt 2018 - 09:12

Ja, dat vind ik ook mooi.

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 09 mrt 2018 - 09:23

helemaal met je eens Paula

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 09 mrt 2018 - 03:56

De schoenen staan haar beeldig met haar prachtige enkels, maar o, wat hoop ik dat ze mee gaat doen met de mode van platte schoenen!

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 08 mrt 2018 - 21:46

Ik weet nooit zo goed wat ik van haar moet vinden. De actrice in haar vind ik altijd erg aanwezig. Alle royals spelen natuurlijk een soort rol, maar bij haar ligt het er dik op.
Ze is verder absoluut knap en heeft een bepaald charisma waar je niet omheen kan. Van mij mag ze wel ophouden met lijnen want ze gaat richting te dun, in mijn optiek dan.
Zelf heb ik meer met Catherine, maar het is geen wedstrijd en ik hoop dat zij en Harry een prachtige huwelijksdag mogen beleven en een gezegende toekomst tegemoet gaan!

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 09 mrt 2018 - 15:24

Ik denk niet dat ze aan het lijnen is, als je nu foto’s van eerdere jaren bekijkt dan had ze zo ongeveer altijd hetzelfde figuur

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 09 mrt 2018 - 17:23

Of haar houding echt acteren is weet ik niet. Het komt heel Amerikaans op me over, de “overdreven” vriendelijkheid.

Ze ziet er trouwens prachtig uit: rustig, stijlvol, zonder dat het tuttig wordt. Knap gedaan. Moderne jonge vrouw.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 09 mrt 2018 - 15:11

Juist, dat vind ik ook, ze is te overdreven vriendelijk waardoor het niet echt meer oogt, en steeds maar mensen knuffelen, ook enorm overdreven.
Ik was dol op Harry maar sinds hij voor zo’n overdreven Amerikaanse actrice heeft gekozen denk ik, als je daar op valt dan vind ik jou toch niet zo leuk meer ;)

Nu blijkt het toch waar te zijn, royalty moet zich een klein beetje op afstand houden van “het volk” anders is de mystiek weg als ze zelf ook “gewone” mensen worden.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 09 mrt 2018 - 16:20

Een Amerikaanse actrice is dus iets dat niet goed is moet ik hieruit begrijpen? Want alle Amerikanen zijn ordinair en actrices zijn ... wat? Kom op mensen...

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 09 mrt 2018 - 17:18

Ho Ho, dat heb je mij niet zien zeggen dat alle Amerikanen ordinair zijn, dat verzin je zelf.
Misschien moet ik het niet over een Amerikaanse actrice hebben, Grace Kelly was dat tenslotte ook, maar over Meghan zelf die zo overdreven doet en ik geen klasse vind hebben, past niet bij de Engelse koninklijke familie.
Althans, de klasse die ze in het openbaar ten toon spreiden, want Charles heeft laten zien dat hij achter gesloten deuren ook niet veel klasse heeft, met zijn tampon.... hahaha

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 09 mrt 2018 - 17:25

Dat heb ik ook niet zo bedoeld, met Amerikaans bedoelde ik juist: niet acteren, maar cultuurverschil. Zit absoluut geen waardeoordeel in, meer de constatering dat wij er met onze Nederlanders bril misschien anders naar kijken.

afbeelding van LG

LG

zaterdag 10 mrt 2018 - 17:16

Suus als een in Nederland geboren en getogen Amerikaanse ben ik beniewd hoe jij dat cultuurverschil ziet.
Regelmatig lees ik hier n.a.v. kleding of gedrag van Maxima een referentie naar haar Argentijnse afkomst. Ook Meghan heeft een interessante afkomst. Dit interview is van 2015: http://www.elleuk.com/life-and-culture/news/a26855/more-than-an-other/ De foto van haar moeder met haar toen zij klein was is schattig, zij ziet er nu uit als haar moeder toen.
Mijn eerste indruk van haar voor zover ik het kan lezen is dat zij een “strong women” is en ik zie haar dan ook niet alleen als een actrice. Haar interesse in humanitair werk spreekt mij wel aan en dat had zij al voordat zij Harry ontmoette.
Trivia: “Na haar studies op de universiteit heeft zij stage gelopen op de Amerikaanse ambassade in Buenos Aires in Argentinië.” ;-)

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 10 mrt 2018 - 18:32

Ik heb de indruk dat Amerikanen als zij elkaar niet kennen de ander veel vriendelijker en beleefder benaderen (wat op Nederlanders wellicht wat overdreven overkomt) terwijl Nederlanders uit hetzelfde respect een zakelijkere vorm van beleefdheid hanteren (die op Amerikanen wellicht afstandelijk overkomt). Hoop dat ik een beetje goed onder woorden breng wat ik bedoel. Beiden is dus prima, alleen anders.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 09 mrt 2018 - 21:37

Gelukkig...

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 09 mrt 2018 - 08:11

Ja klopt wat je zegt! Het oogt inderdaad erg Amerikaans, alsof ze op verkiezingscampagne is of zo :D

afbeelding van Frederike

Frederike

donderdag 08 mrt 2018 - 20:52

Vriendelijke, toegankelijke uitstraling, dat komt door haar aardige gezicht en ook door deze basic stijl van kleden, die ik haar mooi vind staan. Ik zou het zelf nog wat te fris vinden voor een enkelbroek. Ook zou ik geen zwart en blauw bij elkaar dragen. ‘t Is nog niet zo formeel allemaal, geen handschoenen, geen kousen, Maar al wel lessen gehad in ‘what to wear’ — designertas en -schoenen, en net als a.s. schoonzus Kate een jas 1x dragen.

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 09 mrt 2018 - 13:22

Ik hoop eerlijk gezegd dat ze niet die formele kant opgaat (tenzij het echt nodig is). Ik vind een hoed en handschoenen echt geen vooruitgang. Integendeel! Laat haar maar fijn Meghan blijven. En donkerblauw en zwart is erg chique en Frans. Parisian style volgens Inez de la Fressange.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 09 mrt 2018 - 21:06

ik hoop ook dat ze haar eigen stijl blijft volgen. Ben heel benieuwd naar haar trouwjurk en naar haar eerste eveningdress. En haar eerste hoed! want die hoed die komt een keer..

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 10 mrt 2018 - 08:35

Ja leuk! Vond het en enorm statement dat ze bij haar eerste avond gelegenheid geen jurk maar een smoking droeg: en ze zag er geweldig uit!

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 10 mrt 2018 - 11:57

Oh ja! Die smoking vond ik heerlijke keuze!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 08 mrt 2018 - 21:40

Ja, inmiddels heeft ze ook al een klein rijtje jassen!

afbeelding van ElisabethLynsan

ElisabethLynsan

donderdag 08 mrt 2018 - 19:53

En de schoenen?

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 08 mrt 2018 - 20:28

Manolo Blahnik :-)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 08 mrt 2018 - 19:44

Een kortere jas deze keer en een slank broekje. Ja een meer hedendaagse uitstraling dan Kate. Maar beide stijlen heel erg leuk.
Ik hoop dat onze prinsesjes als ze wat ouder worden ze ook een eigen stijl ontwikkelen en we ze vaker zien.

afbeelding van Arianne

Arianne

donderdag 08 mrt 2018 - 19:25

Haha, die dunne benen viel me ook op. Ik vind haar stijl tot nu toe erg (letterlijk) zwart-wit, weinig kleurrijk, te simpel. Ik houd meer van de stijl van Catherine. Maar smaken verschillen.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

donderdag 08 mrt 2018 - 19:28

Eerlijk gezegd ben ik het helemaal met je eens.

afbeelding van Helena

Helena

donderdag 08 mrt 2018 - 18:48

Geen kousen?

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 08 mrt 2018 - 18:38

Het enige wat ik zie zijn de dunne benen....

Pagina's

Onderwerpen

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?