Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 20 okt 0 reacties

Máxima's oorbellen: 2011

Het jaar 2011 was afwisselend en druk voor prinses Máxima. Koninklijke bruiloften en buitenlandse reizen werden afgewisseld met heel diverse werkbezoeken in eigen land. De diversiteit van de optredens is niet alleen terug te zien in Máxima's garderobe, maar ook bij de nieuwste aanschaffen voor haar oorbellencollectie. Zo zien we meerdere Nederlandse sieraden voor het eerst bij Máxima, maar ook een paar oorbellen uit India en nieuwe combinaties uit de koninklijke kluis komen voorbij. Met 18 nieuwe paren staat de teller daarom inmiddels op 194. 

De middelste oorbellen van de bovenste rij zijn een ontwerp uit India en de groene creolen van peridot van de Haagse juwelier Bodes en Bode. De rechtse oorbellen uit de middelste rij zijn van de Nederlandse ontwerpster Renee Arnold en de oorbellen linksonder kreeg ze cadeau van Ellen Beekmans. 

De rode oorhangers die Máxima voor het eerst droeg tijdens de reis naar de Antillen zijn gekocht bij modehuis NATAN. 

In 2011 verraste Máxima ons ook nog met nieuwe combinaties uit de koninklijke kluis. Zo liet zij aan haar oorstekers van juwelier Kafkas een aquamarijn van koningin Juliana bevestigen en ook een grote citrien werd gebruikt als pendant tijdens het huwelijk in Monaco. 

Foto's met dank aan:

www.royalpress.nl
www.monarchypress.com

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments