Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 10 jun 0 reacties

Máxima's oorbellen: 2007

Met meerdere buitenlandse reizen en de geboorte van prinses Ariane was 2007 een hectisch en bijzonder jaar voor prinses Máxima. Toch zagen we, ondanks de vele nieuwe outfits, op het gebied van oorbellen weinig nieuws. Naast enkele fantasiejuwelen van Angela Caputti en Monies vallen vooral de sieraden op van Mirian van Kampen, die rond 2007 begon met haar Maison van Belle. Klandizie van Máxima droomt elke ontwerper van en als het dan zo snel volgt dan mag je zeker blij zijn. Verder zien we in 2007 ook nog nieuwe creolen van Cartier en diamanten oorstekers, die ook in combinatie met hangers gedragen kan worden. Met 13 toevoegingen aan haar oorbellencollectie staat de teller na 7 logs inmiddels op 120 en ik kan jullie alvast verklappen dat dit getal zeker nog gaat toenemen de komende logs. Wat lijkt het me heerlijk om zo'n collectie tot mijn beschikking te hebben! 

Middenboven: gouden creolen van Cartier. Rechtsonder: oorhangers van tijgeroog, Maison van Belle. 

Linksboven: oorhangers van Maison van Belle. Middenboven: diamanten oorstekers, ook te dragen met hanger. Rechtsboven: fantasiejuwelen van Angela Caputi. Linksonder: oorhangers van Maison van Belle. 

In 2007 zagen we Máxima tot slot ook voor het eerst met juwelen van het Deense merk Monies, dat inmiddels al behoorlijk wat sieraden heeft afgeleverd aan Máxima. 

Foto's met dank aan: 

www.monarchypress.com
www.royalpress.nl

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments