Met meerdere buitenlandse reizen en de geboorte van prinses Ariane was 2007 een hectisch en bijzonder jaar voor prinses Máxima. Toch zagen we, ondanks de vele nieuwe outfits, op het gebied van oorbellen weinig nieuws. Naast enkele fantasiejuwelen van Angela Caputti en Monies vallen vooral de sieraden op van Mirian van Kampen, die rond 2007 begon met haar Maison van Belle. Klandizie van Máxima droomt elke ontwerper van en als het dan zo snel volgt dan mag je zeker blij zijn. Verder zien we in 2007 ook nog nieuwe creolen van Cartier en diamanten oorstekers, die ook in combinatie met hangers gedragen kan worden. Met 13 toevoegingen aan haar oorbellencollectie staat de teller na 7 logs inmiddels op 120 en ik kan jullie alvast verklappen dat dit getal zeker nog gaat toenemen de komende logs. Wat lijkt het me heerlijk om zo'n collectie tot mijn beschikking te hebben! 

Middenboven: gouden creolen van Cartier. Rechtsonder: oorhangers van tijgeroog, Maison van Belle. 

Linksboven: oorhangers van Maison van Belle. Middenboven: diamanten oorstekers, ook te dragen met hanger. Rechtsboven: fantasiejuwelen van Angela Caputi. Linksonder: oorhangers van Maison van Belle. 

In 2007 zagen we Máxima tot slot ook voor het eerst met juwelen van het Deense merk Monies, dat inmiddels al behoorlijk wat sieraden heeft afgeleverd aan Máxima. 

Foto's met dank aan: 

www.monarchypress.com
www.royalpress.nl

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 17 jun 2014 - 12:22

Ik kan met heimwee naar deze foto's kijken, toen Maxima nog puur natuur leek te zijn. Ik stoor me steeds meer aan haar huidige uiterlijk dat ik niet als echt ervaar..

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 11 jun 2014 - 20:07

Met de oorbellen van Maison van Belle heeft Máxima echt een trend gezet in Nederland. Mooie ontwerpen, ik ben fan. De sieraden van Monies vind ik ook erg leuk, maar de toppers blijven toch wel de kroonjuwelen!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 11 jun 2014 - 08:54

Ik ben heel benieuwd hoe de koningin haar oorbellen bewaard. Zou ze een speciale kast/kluis hebben met allemaal lades en vakjes? Anders wordt het binnen de kortste keren een bende lijkt mij. Overigens zie ik graag de diamanten oorstekers nog eens terug en de creolen van Cartier mogen wat mij betreft voorlopig buiten beeld blijven.

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 11 jun 2014 - 17:05

Ja, ik ben ben ook wel benieuwd hoe ze haar oorbellen, maar ook kettingen, schoenen en hoeden bewaart.
Josine, heb jij ook foto's van haar kledingkast? Ik ben namelijk super benieuwd naar hoe hij eruit ziet.

Deze oorbellen vind ik allemaal heel leuk. Mag ze allemaal nog wel eens dragen. Ben benieuwd hoeveel oorbellen ze in totaal heeft!:)

afbeelding van Maartje

Maartje

dinsdag 10 jun 2014 - 22:54

Het lijkt me andersom ook wel erg stressvol, bedacht ik me net. Hoe houd je bij wat je hebt? Ik zou ieder sieraad de gelegenheid willen geven te stralen bij een mooie outfit en dus met regelmaat te voorschijn willen halen. En dat zou me waarschijnlijk niet lukken, omdat ik zou vergeten welke sieraden ik nu ook alweer had, haha!

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?