Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 14 apr 0 reacties

Máxima's ontwerpers: Michael Kors

Nu Máxima aan de lopende band met nieuwe designers op de proppen komt, is het tijd voor een wie-is-wie. Met vandaag aandacht voor: Michael Kors. 

Sommige ontwerpers vallen in de categorie 'laatbloeier', maar Michael Kors hoort daar niet bij. Na een studie Fashion Institute of Technology sleept hij op 19-jarige leeftijd een grote opdracht binnen. Voor modeboetiek Lothars mag hij een collectie ontwerpen. Het avontuur blijkt goed uit te pakken, en daarom brengt Michael op 22-jarige leeftijd een eigen label op de markt: Michael Kors. Hoe kan het ook anders. Zijn stijl kan worden omschreven als casual chic. 

Máxima's ontwerpen van Michael Kors: 

– Asymmetrische avondjurk met volants en bloemenprint, gedragen in 2009 en 2013. 

– Maxi-jurk met plissé, gedragen in 2014. Wat mij betreft haalt ze hem nog een keer tevoorschijn. Met een goede ketting en opgestoken haar. Ja, ik geloof wel in dit ontwerp. 

– Een overall voelt zich vast meer thuis op de boerderij dan in het paleis, maar Máxima laat zien dat een koninklijk overall best mooi kan zijn. 

– Mijn favoriet uit de Michael Kors-collectie: een koningsblauwe pied-de-poule jurk. Love it! 

– Als ik met zo'n jurk rondloop, waarschuw mij dan even. Waarschijnlijk is m'n kleding na een toiletbezoek blijven haken 😉 

– Lekker kort. Toen kon dat nog. 

– Moderne rok met interessant lijnenspel. Ik zou dit kledingstuk nog weleens willen zien bij een werkbezoek. 

– Tijdloze top van Michael Kors. Kan nog steeds, niet waar?

– Top met paillettenstreep. Altijd goed. 

– Dankzij een bezoeker van deze website hangt deze top in mijn kledingkast. Geen straf, kan ik je vertellen. Tenzij je hem draagt zonder hemdje, want doorschijnen kan het kledingstuk maar al te goed 😉 

– Think pink, moet Michael Kors gedacht hebben. 

– Pantalon met print van Michael Kors. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments