Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 15 feb 0 reacties

Máxima's nieuwe aanwinsten op een rij

Koningin Máxima heeft in de afgelopen weken heel wat nieuwe aanschaffen laten zien. Door drukte hebben we helaas niet alles kunnen plaatsen of achterhalen, dus vandaar vandaag een verzamelblog met alle gevonden items en UFO's (Unidentified Fashion Objects).

Laten we bij het begin beginnen: 11 januari. Tijdens een werkbezoek in Rotterdam droeg de koningin nieuwe creolen van een onbekende ontwerper. 

Op 12 januari kregen we vervolgens nieuwe spinbroches te zien.  Waar koopt ze in vredesnaam die enge dingen? 

In Davos kregen we een paarse lammy coat te zien en nieuwe oorhangers. Van beide items is de ontwerper nog onbekend. 

Ook een nieuwe pantalon en gilet van Max Mara kwamen in beeld in Davos. 

Terug in Nederland kregen we eind januari een nieuwe tas van Valentino te zien. (Hebben, hebben, hebben! <3)

 

En we zijn er nog niet, want in februari kregen we ook heel wat nieuws te zien. Onder andere ballerina's met studs en rode neus. Gevonden: ballerina's van Louboutin! 

Naast de nieuwe ballerina's draagt Máxima ook nieuwe kleding van Sandro Paris en een opvallend collier. Ik ben heel benieuwd waar ze dit sieraad heeft weten te scoren! 

De dag na de verjaardag van prinses Beatrix verscheen Máxima opnieuw op nieuwe schoenen. Ditmaal enkellaarsjes met plateauzool van Sergio Rossi. Ook zie ik op de foto een nieuwe tas van Chanel en een nieuwe pantalon, top en mantel van Max Mara. 

Op deze close-up zijn de oorbellen beter zichtbaar. Je raadt het al: ook nieuw. 

Alexia is ook in het nieuw en draagt een top à €9,99 van de H&M. Ik vind het heel leuk om te zien hoe de prinses creatief omgaat met betaalbare confectiekleding. Ik zet mijn punten in op Alexia als het gaat om een stijlicoon voor de toekomst. 

In China zagen we Máxima in eerste instantie op nieuwe en praktische schoenen…

…maar als snel werden de flatjes omgewisseld voor nieuwe pumps van Gianvito Rossi. 

In China wist Máxima ook te verrassen met haar make-up en kapsels. Ik gok dat haar vaste kappers niet beschikbaar waren, want de stijl is anders dan anders. Zo zien we Máxima zelden met blauwe oogschaduw en ook een Grace Kelly-rol is meer dan tien jaar uit beeld gebleven. 

In Korea zagen we Máxima voor het eerst publiekelijk op hippe sneakers. Van Fila, net zoals de rest van haar outfit. 

Last but not least zijn we ook nog aan het speuren naar Máxima's midirok met vogelprint en haar wijdvallende top. Tips zijn altijd welkom! 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments