Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 19 mrt 0 reacties

Máxima's mode in 2006 – deel 2

Een tijdje terug keken we naar Máxima's kleding van januari 2006 – april 2006. In deze blog gaan we verder met de kleding van mei tot augustus. Bijzondere outfits komen voorbij, waaronder een oranje cocktailjurk van Valentino en een sprookjesachtig avondtoilet met een lijfje van zilverkleurige pailletten. 

We beginnen dit keer met de broeken. Máxima draagt in 2006 namelijk met regelmaat een pantalon met een (kort) jasje. De meeste sets komen van Natan, maar er zijn ook uitzonderingen. De witte blouse (nummer 3) is bijvoorbeeld gekocht bij Valentino. Outfit 7 mag wat mij betreft direct de Zak van Max in en nummer 6 zie ik héél graag nog eens terug. Tot nu toe is dit jasje slechts twee keer publiekelijk gedragen, dus een derde draagmoment 12 jaar na dato kan wat mij betreft prima. 

Van de broeken gaan we door naar de jurken/complets en deux-pièces met rok. De nummers 9,10 en 13 komen bij Natan vandaan, de nummers 11 en 12 bij Oscar de la Renta. 

Rok 9 zien we terug bij nummer 16 met een andere top. Mijn voorkeur gaat uit naar nummer 9. 

En als laatste de avondkleding. Een bescheiden rijtje dit keer, maar wel met een prachtig avondtoilet van Natan (nummer 19). De oranje cocktailjurk probeer ik maar snel te vergeten en nummer 18 is mijns inziens ook niet haar beste look. 

Foto's met dank aan www.ppe-agency.com

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments