Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 17 jan 6 reacties

Máxima's laarzencollectie in beeld

Koningin Máxima draagt doorgaans pumps, maar af en toe maakt ze ook een uitstapje naar laarzen. Daarom in dit blog een overzicht van haar laarzencollectie. 

Drie keer een knielaars van Natan: 


Foto: PPE

Suède laarzen met biesjes van zwart leer à 910 euro. Ontwerper: Sergio Rossi, de vader van Gianvito Rossi. Voor wie deze naam niets zegt: Gianvito is momenteel Máxima's favoriete schoenontwerper. 


Foto: PPE

Bij haar bruine robe manteau van modehuis Natan heeft Máxima twee paar laarzen gedragen. Links zien we cognackleurige exemplaren met een kleine plateauzool en rechts bruine laarzen met een gouden hak van Stella McCartney. 


Foto: PPE

Van keurig cognac gaan we door naar sexy zwart. Tijdens de uitreiking van de edisons wist Máxima vriend en vijand te verrassen met een leren jurk én leren laarzen met een dikke plateauzool. Het gewaagde schoeisel komt van -hoe kan het ook anders- Sergio Rossi. 


Foto: PPE

Dat Sergio Rossi van alle markten thuis is, kregen we te zien tijdens een bezoek aan Duitsland in 2017. Op de eerste dag droeg de koningin opvallend ingetogen laarzen van de Italiaanse ontwerper. 


Foto: PPE

In de sneeuw zijn hakken natuurlijk niet zo handig. Daarom droeg Máxima tijdens een fotosessie in Lech praktische stappers van een onbekend merk. 


Foto: PPE

Nummer 8: zwarte exemplaren met hoge hak, waarvan de ontwerper helaas nog onbekend is. 


Foto: PPE

Tijdens Jumping Amsterdam kregen we ook nog andere zwarte laarzen te zien: 


Foto: PPE

Máxima zou Máxima niet zijn als ze ook niet wat kleur in haar laarzencollectie zou brengen. Nummer 11 komt van Sergio Rossi. 


Foto: PPE

Begin dit jaar dook dit opvallende paar van Paris Texas op. Materiaal: kalfsleer met kroko-effect. 

Deze warme enkellaarsjes doken in Davos op: 

Voor de VN-reis naar Pakistan zocht Máxima deze rode eyecatchers van Gianvito Rossi uit: 

Ze heeft ze ook in het beige. 

Links: Enkellaarsjes van Gucci. Rechts: enkellaarsjes van Stella McCartney.

Mis je nog een recent paar? Dan hoor ik het graag via het mailformulier of een reactie. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
6 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Op nr. 2 : die onlangs herdragen prachtige blauwe laarzen van Sergio Rossi !

Voor mooie, chique grijze laarzen bij Máxima zie nr. 1 (knielaars van Natan) en nr. 6 (ingetogen laars van Sergio Rossi).
Hé, gek : niemand reageerde ooit op dit blogje, behalve ikzelf – ja, ik ben nu eenmaal dol op laarzen ! Ik attendeer graag nog maar een keertje op nr. 11 (ook van S. Rossi), die ik superverfijnd vind !

Bijzonder chic vind ik ook paar nr. 11 (van Sergio Rossi), zowel qua kleur als wat het design betreft ! Een mooie selectie, van de beste ontwerpers, dat zeker (dank je wel, Josine, voor het bijzondere kijk- en bewonderplezier !), maar Máxima heeft er nog ettelijke paren méér – en altijd ook dure, héle dure zelfs !

Hier zie je in nrs 5, 12, 14 en 15 duidelijk die kreukels in laarzen : een detail misschien, maar héél aantrekkelijk om naar te kijken !
En terloops : prachtige jurk in luipaardlook, met fijn collier nr. 1 (links) !

Last edited 1 jaar geleden by Trixedo

De herfst komt er nu toch wel aan – hét seizoen voor laarzen, en dat Máxima er hele mooie (en peperdure !) heeft, hoeft wel geen betoog ! Ben heel erg benieuwd naar de nieuwe die ze ongetwijfeld gaat kopen !!

…paar nr. 12 (met kroko-effect, van Paris Texas) vind ik bijzonder chic en verfijnd !