Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 23 apr 0 reacties

Máxima's fluwelen turban van Bronté

Op de Nationale Dodenherdenking van 2017 droeg koningin Máxima een fluwelen turban, waarvan de ontwerper niet te traceren was. Ik vroeg me in een blog af of het misschien een hoed van Juliana zou zijn, want in de jaren zestig droeg onze vroegere koningin meermaals een bijna identieke turban van hetzelfde materiaal. Antwoord op de vraag kreeg ik niet, want qua uiterlijkheden geeft de RVD geen informatie vrij. Maar eind goed al goed, want afgelopen zaterdag werd mij duidelijk dat Máxima's hoed geen vintage exemplaar is, maar een ontwerp van het Nederlandse label Bronté Amsterdam. Mysterie opgelost. 

Koningin Máxima met de turban van Bronté:

~~Advertentie~~


~~Advertentie ~~

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments