Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 06 sep 0 reacties

Máxima's eenmaal gedragen kleding: 2014

Koningin Máxima draagt uiteraard net als wij haar kleding meerdere keren. Niets geks aan en juist goed, maar er zijn ook altijd kledingstukken die slechts één keer gedragen worden. In deze log enkele kanshebbers, want deze outfits uit 2014 hebben we tot nu toe slechts één keer gezien. 

Outfit 1: Broekpak met blauwe blouse van Jan Taminiau. Wat mij betreft geen topper, maar tegelijkertijd wel een broekpak dat prima gecombineerd kan worden met een andere top. 
Outfit 2: Jumpsuits vind ik slechts zelden flatterend en zeker niet als ze wijde pijpen hebben. Snel vergeten. 
Outfit 3: Een kapsel kan een outfit maken of breken. Hier is sprake van het laatste, maar mét opgestoken haar zie ik de kleding graag nog eens terug rond de kerst. 
Outfit 4: Mooi hoeft niet duur te zijn en duur is niet per definitie mooi. Dit pakje van COS, met cape van Zara, wil ik nog weleens terug zien tijdens een werkbezoek. 
Outfit 5: Kanten avondjurk van Hoss Intropia. Het kant van de jurk vind ik niet zo mooi en ook de halslijn ben ik niet echt wild van, maar -daar gaan we weer- met opgestoken kapsel wil ik de jurk nog weleens zien. 

Outfit 6: Cocktailjurk van Jan Taminiau. Een plaatje. Héél graag nog eens dragen. Kritisch puntje vind ik de zoom van de rok. Misschien kan daar naar gekeken worden?
Outfit 7: Zwarte jurk met ceintuur van Natan. Zal vast nog weleens gedragen worden tijdens een herdenking of ingetogen gelegenheid. Update: eerder gedragen in 2013. 
Outfit 8: Cocktailjurk van Valentino. Naar mijn bescheiden mening flatteert de roklengte niet, maar ik zie wel tal van mogelijkheden. 
Outfit 9: Avondjapon van Donna Karan. Van top tot teen mooi. Zal vast nog weleens gedragen worden. 
Outfit 10: Kekke avondjurk van Gucci. Ik krijg een beetje Patricia Paay-associaties, maar door de juiste accessoires en het kapsel kan het wel. Ik kan ermee leven als we deze jurk niet meer terug gaan zien, maar hij kan ook nog altijd ingekort worden tot een jurk voor onder een mantel. 

Outfit 11: Vintage kleding uit de kast van Beatrix. Leuk voor één keer, wat mij betreft. 
Outfit 12: Vintage kleding uit de kast van Beatrix. Graag nog eens dragen. 
Outfit 13: Avondjurk met geplisseerde rok van Mattijs van Bergen. Ik kan me haast niet voorstellen dat we deze jurk nooit meer gaan zien, maar zeg nooit nooit 😉
Outfit 14: Gestreepte japon van Natan. Een ideale jurk voor een koninklijk bezoek. Graag nog eens dragen met een mooie hoed, pumps en opgestoken kapsel. 

Afbeeldingsresultaat voor valentino colombia site:modekoninginmaxima.nl

Outfit 15. Jurk van Valentino. Voor mijn gevoel komt hij hier niet tot zijn recht, maar met opgestoken kapsel (het lijkt wel een refrein, haha) wil ik hem nog wel een kans geven 😉

Foto's met dank aan Monarchypress.com 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments