Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 14 aug 0 reacties

Máxima's eenmaal gedragen kleding: 2011

Vorige week keken we naar de outfits die Máxima in 2012 eenmaal heeft gedragen.  In de log van vandaag gaan we nog iets verder terug in de tijd, want we gaan kijken naar de eenmaal gedragen outfits van 2011. 

Outfit 1: Huidskleurige top met strikceintuur van modehuis Natan. De broek met wijde pijpen hebben we wel meerdere keren gezien. 
Outfit 2: Kanten ensemble van Valentino. Héél graag zie ik deze outfit nog eens terug!  Update: Gedragen in Luxemburg, mei 2018. 
Outfit 3: Japon met transparante bovenlaag. Een ontwerp van Jan Taminiau en gedragen tijdens Koninginnedag 2011. Wat mij betreft is dit niet Máxima's mooiste look. Teveel stof, onflatteuze lengte en een verkeerde schoenkeuze. Met een hofschoen en opgestoken haar wil ik het nog wel eens terug zien tijdens een activiteit in de avonduren. 
Outfit 4: Gelaagde rok van Valentino. 
Outfit 5: Aymmetrische Japon van Halston Heritage. Hoewel ik uiteraard groot voorstander ben van "recycling", hoop ik dat deze jurk in de verkleedkist is beland. Sorry, Máxima 😉 

Outfit 6: Ik vind dit een interessante look. Ik hoop dat jullie voor de beoordeling even doorklikken naar deze foto, waar de outfit goed op te zien is. Het totaalplaatje is wat mij betreft geen groot succes, maar ik zou de jumpsuit/broek met top (?) nog wel een keer terug willen zien zonder de rood/wit/blauwe bolero. Gecombineerd met grote oorbellen, een lange ketting die het gedeelte rond de taille breekt en opgestoken haar kan het wat mij betreft best nog wel een groot succes worden. 
Outfit 7: Zwarte rok en blouse, die helaas door een verkeerde lingeriekeuze nooit goed uit de verf zijn gekomen. Aangezien Máxima's moeder ook met deze kleding is gesignaleerd, vraag ik me af of dit uberhaupt nog in Máxima's kast hangt. 
Outfit 8: Jas van Graciela Naum. Alleen gedragen tijdens een werkbezoek waar weinig foto's van zijn verschenen, dus wellicht nog een mooie optie voor komende winter. 

Outfit 9: Blouse van Massimo Dutti. Wat mij betreft niet Máxima's mooiste look, alhoewel de blouse ook in mijn kledingkast hangt 😉 Met een strakke kokerrok en pumps zou het nog prima een keer kunnen, maar ik kan er wel mee leven dat dit bloesje van een paar tientjes maar 1 keer is gedragen 😉 
Outfit 10: Japon van Natan. Eenmaal gedragen op de Antillen. Het zou me niet verbazen als we deze outfit nog een keer terug gaan zien. 
Outfit 11: Grijze japon, vermoedelijk van Natan. 
Outfit 12: Rood/wit vestje. Is vast op kantoor wel vaker gedragen, maar kan wat mij betreft prima nog een keer gedragen worden tijdens een informeel bezoek aan het Oranje Fonds. 
Outfit 13: Als ik Máxima was, droeg ik deze jurk  van Ralph Lauren elke dag 😉 Ik kan me haast niet voorstellen dat we deze japon nooit meer gaan zien. Wat mij betreft is zes jaar wachten lang genoeg, dus kom maar op met dit juweeltje! 

Afbeeldingsresultaat voor maxima zara site:modekoninginmaxima.nl

Outfit 14: Gebloemde blouse van de Zara. 

Foto's met dank aan Monarchypress.com 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments