Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 27 okt 18 reacties

Máxima(al) mixen en matchen: 1 jurk, 4 colliers

Dat je kleding vaker dan één keer draagt is aan het hof gelukkig een vanzelfsprekendheid. In de serie ‘dit of dat’ kun je stemmen op de mooiste styling van een bepaald kledingstuk. Met vandaag: een grijze jurk van Natan.

Het debuut van de jurk vond plaats in 2010. Sindsdien is het kledingstuk zo’n zeven keer gedragen. Hierbij kwamen vier verschillende colliers in beeld.

Foto’s: PPE/RVD

Ik weet het, het is niet logisch, maar bij nummer drie zie je het debuut van de jurk. Als je kijkt naar de stof, zie je dat hij daar beduidend minder kreukt. Onze conclusie dat er weleens wat misgaat qua wassen/stomen/strijken lijkt hier dus te worden bevestigd. Maar goed, bij onderstaande blog telt niet de verzorging of het succes van de jurk, maar de styling. Welke combinatie van jurk en collier vind jij dus het mooiste? Ik heb gekozen voor nummer drie omdat de lange kralenketting het silhouet optisch verlengd en ook nog wat huid bij de hals toont. Waar kies jij voor?

Ik ga voor...

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
18 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Geen van alle iets en zeer onflatteus zeker foto1, wat ís dít?? En dan die .. hoe moet ik het noemen? Jurk? Met die rare plooien..? ook in mottige kleur, nee snap hier niets van.

Grappig om het kleurverschil te zien tussen de verschillende foto’s. Zo zie je maar dat je over kleur van kleding eigenlijk geen mening kunt hebben als het je via foto’s wordt voorgeschoteld. Foto 3 heeft ook een kapsel wat hals laat zien. De andere kapsels zien er niet uit en dat straalt af op de jurkjes eronder.

Gekozen voor styling foto 3.
Terwijl ik de collier van foto 2 het mooiste vind.

De lange collier staat mi het best. Wrschl draagt het verzorgde kapsel hiertoe bij.

Gekozen voor foto 3.
Maar eerlijk gezegd alleen om het mooie kapsel en de frisse uitstraling van Maxima aldaar. En de ketting vind ik op foto 3 van 4 kwaden de beste.

Het opleuken van deze degelijke saaie jurk met excentrieke grote kettingen is naar mijn mening in geen enkel geval gelukt.

Ongelofelijk toch dat de kleur jurk zo verschillend kan zijn op foto’s. Het lijken toch 4 verschillende kleuren?!

Het kan uitmaken of de foto begin van t event wordt gemaakt of eind van de bijeenkomst vwb de kreukels.

Ik vind de ketting nr 2 t leukste staan!

Gekozen voor ketting 2, maar eens met andere reageerders; jurk niet mijn favoriete jurk en dit is ook niet haar kleur. Voor mij fluft ketting 2 de jurk nog een beetje op.

Precies daarom heb ik ook voor ketting 2 gekozen

Nummer 3, komt echt door het nette kapsel (een favoriet kapsel van mij trouwens dit). De ketting van 4 vind ik mooier. De jurk op zich vind ik niet lelijk, gewoon een business outfit.

Last edited 1 jaar geleden by Difan

Ik vind het eigenlijk allemaal niets! De jurk is gewoon niet mooi en doet echt niks voor haar. Vind het collier op de 3e foto nog het minst erg….. snel vergeten dit alles😜😜

Wat vond ik dit destijds een top outfit! De ketting van 2 vind ik bijzonderder dan die van 3, maar het totaalplaatje klopt beter bij 3 dus ik heb daarvoor gekozen. De jurk mag van mij in de kast blijven, gedateerd en het strijken en wassen hebben het model er niet beter op gemaakt..

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Ik twijfel tussen 2 en 3… ben het met jouw redenering eens voor wat betreft deze ketting, maar de ketting van foto 2 vind ik ook echt fantastisch…

Ik loop ook niet over van enthousiasme, maar nr.3 springt er wel boven uit.
Ik hoop dat deze jurk niet meer in haar kast hangt.
Ik denk ,dat als ik zoveel mooie echte juwelen zou hebben,ik bij officiële gelegenheden alleen dat zou willen dragen.
Privé is een ander verhaal.
Maar ik weet zeker dat ze juwelen heeft die perfect hierbij zouden passen .
Zoveel keuze hebben we de laatste tijd gezien op deze site.

Sjonge wat een draak van een jurk met die plooien op de buik. Ook ik sluit me aan bij Tantie.

Ben het met Tantie eens over de jurk. Vind de ketting nr 2 het mooist. Maar de styling van nr 3 het beste.

Deze vind ik lastig want ik vind Maxima deze grijze japon echt niet mooi staan. Qua kleur niet en qua model niet. Maar……het gaat om de styling. Pff ook lastig want die vind ik bij alle 4 ook niet mooi. Omdat de jurk beter tot zn recht komt bij nr 3 en ik het opgestoken haar mooi vind staan heb ik daarvoor gekozen.