Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 01 jun 0 reacties

Máxima verrast met felblauwe look tijdens prijsuitreiking

Een kledingwissel voor Máxima! Nadat zij vanmorgen in het roze de Kinderbiënnale in Groningen opende, verscheen ze vanmiddag in het nieuw bij de uitreiking van de Appeltjes van Oranje. Ik zet de jurk vast op m'n lijstje van favoriete outfit van het jaar! 

Het thema van de Appeltjes van Oranje dit jaar is ‘Mentale Kracht’ en besteedt daarmee aandacht aan mentale gezondheid. De prijzen werden vanmiddag toegekend aan drie sociale initiatieven waarbij vrijwilligers mensen met psychische problemen helpen. Zij bieden een luisterend oor en helpen hen weer mee te doen in de samenleving. De bekendmaking van de winnaars vond plaats in aanwezigheid van vertegenwoordigers van de twaalf genomineerde organisaties. Voorzitter van het bestuur van het Oranje Fonds Dick Benschop en vicevoorzitter en jurylid Kim Putters waren tevens te gast en spraken over het belang van deze hulpinitiatieven aan mensen met psychische klachten, naast de professionele zorgverlening.

Toespraak 
Bij de uitreiking van de Appeltjes van Oranje hield de koningin ook een toespraak. Hierbij enkele opvallende citaten. 

* Vorige week was ik samen met mijn man in Venray om te praten over mentale weerbaarheid van jongeren. “Ieder huisje heeft zijn kruisje”, zei de wethouder Jeugdzorg. Maar tegelijkertijd: Ieder mens is uniek. De één heeft last van een depressie en slaagt erin daar na een tijdje weer uit te komen. De ander raakt steeds dieper in de psychische problemen, tot wanhoop van zichzelf en familie en vrienden.
* Het is belangrijk dat we er vroeg bij zijn. Hoe eerder mensen hun verhaal durven te delen, hoe beter. Zo winnen we kostbare jaren en besparen we heel veel verdriet en onnodige kosten.
* De weg naar herstel begint voor iedereen bij een luisterend oor en een eerlijk gesprek.

Mode 
Van de inhoud door naar het uiterlijk. Vanmorgen droeg de koningin bij de Kinderbiënnale nog de outfit die ze vorig jaar ook droeg bij de Appeltjes van Oranje 2020. Even was ik bang voor een doublure, maar niets minder bleek waar. Bij de prijsuitreiking verscheen de koningin ten tonele in een nieuwe japon van modehuis Natan. 

Outfit van Natan: 

De clutch is een ontwerp van Bottega Veneta. Hier lees je meer over het vlechtwerk en de knoopsluiting. 

Ook zin in een blauwe look? Ik heb wat shopsuggesties!
1. Damsel in a Dress, €215. 
2. Midi-jurk in wolblend van BOSS, €399. 
3. Jersey midi-jurk met ceintuur, Damsel in a Dress. €159. 
4. Midi-jurk van Damsel in a Dress, €195,30. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments