Avatar foto Door Josine Droogendijk
Juwelen 31 okt 107 reacties

Máxima schittert in nieuwe galajurk tijdens Grieks staatsbanket

Tegen alle verwachtingen in draagt koningin Máxima vanavond tóch een diadeem. En wat voor één!

Koning Filip en koningin Mathilde schoven recent nog aan in cocktail, maar koningin Máxima besloot alles uit de kast halen voor het Griekse staatsbanket.

Foto: PPE/Van Katwijk

Net als overdag draagt de koningin vanavond ook een ontwerp van een Grieks label. Costarellos dit keer!

Juwelen
Het robijnen diadeem behoort tot een parure (set) die in 1888 door koning Willem lll werd besteld bij het Franse juweliershuis Mellerio. Alle onderdelen van de set op een rij:

1: een diadeem
2: een collier
3: oorbellen
4: een armband 
5: een broche 
6: een devant de corsage
7: een waaier 

Vanavond draagt de koningin de nummers 1, 5 en 6a. De devant de corsage (een grote broche voor op de borst) werd dus uit elkaar gehaald en deels aan een broche gehangen. Deze combinatie dook de afgelopen jaren wel vaker op.

© PPE/rpe/van Katwijk

Koningin Juliana zie je hieronder met zes van de zeven onderdelen van de parure. Alleen de waaier ontbreekt.

Het is de twaalfde keer dat we de koningin met het juweel zien. De teller van de diamanten bandeau tikt momenteel de zeventien aan, dus het duurt nog wel even voor de Mellerio Máxima’s favoriet zou kunnen worden. Maar…. hij staat toch op een prachtige nummer twee.

Wil je nog meer lezen over de robijnen Mellerio? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
107 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Wat een verhitte discussies lees ik in de commentaren. Ik begrijp echt niet waarom het soms zo lelijk moet. Ergens snap ik het ook wel weer: wat voor de een grappig is bedoeld komt bij de ander kwetsend over.
Ik heb nooit de intentie om iemand te kwetsen maar erger me wel aan continue commentaar op onze koningin als het over Natan, lang en los haar, juwelen gaat. Ik probeer een mening te geven over de look van de dag en thats it. Lukt me ook niet altijd hoor!
Fijne dag,

Ik vond de jurk op zich wel mooi maar ze droeg veel te veel juwelen. Oa de tiara was echt not done in mijn ogen. Een tiara past bij een White Tie gelegenheid maar de koning droeg gewoon een stadspak dus geen white of black tie. Dus ik vond het een serieuze faux pas van Maxima. En kan iemand me uitleggen waarom Maxima het altijd nodig vindt om een broche op haar buik te dragen?

Ik vind de avond robe mooi maar voor deze gelegenheid te donker, te hoog gesloten en te winters voor Griekenland. Alhoewel 31 oktober was en is het in Athene nu nog 26 a 27 graden. Bovendien vind ik als de Koningin naast de Koning staat ze hier teveel schittert. De Koning draagt hier geen black of white tie, doch slechts een dagkostuum en dan hoeft ze het mellerio diadeem wat mij betreft niet op het hoofd te zetten. Koningin Letizia heeft onlangs in Slot Bellevue in Berlijn ook niets op het hoofd gedragen tijdens het staatsbanket omdat zij anders de enige zou zijn met een diadeem.

De jurk vind ik echt schitterend, het sieraad op de buik had achterwege kunnen worden gelaten, voegt niets toe. De mouwlengte is prettig voor de armbanden, die mooi zijn zonder overdaad. Ik weet niet waar het door komt in het totaalplaatje, maar Maxima is hier ‘in haar leeftijd gegroeid’. En zeker bij staatsbanketten lijkt me dat gepast. Roodtinten die naar paars neigen staan haar geweldig.

Mooie jurk zeker op bewegend beeld! Smaakvol Koninklijk en verzorgd….. Wat een man draagt vind ik totaal niet boeiend haha… Ik hou verder van volle opgetuigde kerstbomen en van opgetuigde koninginen! Juwelen, hoeden, operagloves etc etc… niks less is more, volhangen!
Queen Mary dineerde elke avond in vol gala! Thats my girl 😉

Je zou er hoofdpijn en nekpijn van krijgen, als je elke avond een tiara op je hoofd hebt 😉

Wat een prachtige jurk ik hou van die kleur bordeaux rood.

Aparte jurk. Heel mooi.

Heel mooie jurk, prachtige kleur. WA in black tie ernaast zou het plaatje nog mooier maken, maar nu daar niet voor is gekozen, zou ik persoonlijk voor een andere outfit gekozen hebben en deze in de kast hebben laten hangen voor een andere gelegenheid.

Schitterende jurk wauw! Ik zou de broche weglaten, de jurk heeft verder niets nodig.
Het kapsel had wat volumineuzer gemogen. Ben benieuwd naar meer foto’s

ik zie op andere foto’s dat Maxima er wat minder florissant uitziet in haar gezicht. Een fellere lippenstift had dat wellicht wat opgehaald, Wellicht een nachtje doorgehaald, maar helaas waarschijnlijk wakker gelegen door zorgen om haar oudste dochter.

Een prachtige combinatie – het staat haar goed – prima verzorgd en haar glimlach spreekt boekdelen!

ik vergaap me aan de jurk. niet standaard gala maar wat mooi!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik ga hem steeds mooier vinden, wat een perfecte keuze, statig en elegant, en toch niet te veel gala .
En juist door deze warme tinten en hoog gesloten hals weer eens heeeeeel iets anders.

Werkelijk prachtig! Een hele mooie verschijning. Ik ben erg enthousiast. De japon is perfect: warme kleur, perferct passend model, niet een over-the-top gala-jurk maar een elegante lange japon, afgemaakt met prachtige juwelen en een perfect kapsel. Niets op aan te merken!
\Waar ik overdag met name de jurk erg geslaagd vond, is in dit geval het hele plaatje af. Een originele verschijning, echt top.

En draagt Máxima een -voor ons- nieuwe armband?

Ah dank je

Majesteit ziet er waanzinnig uit, een Koninklijk visitekaartje. Presidentsvrouwen vaak grijzig/ muizig , zo niet onze kleurrijke Máxima. Lang leve het ontbreken van ordelinten , zouden ze moeten afschaffen voor mooi geklede dames. De kleurstelling en model japon , samen met de juwelen ( welliswaar groot ) ogen m.i. feestelijk maar zeker niet overdone glamour. De samengestelde broche breekt het anders oneindige strokenspel. Topdag 1.

Nog eens gekeken, het is wellicht niet helemaal downton abbey inderdaad.
Ten eerste de pasvorm is echt heel mooi! Perfect figuur heeft ze in deze jurk (en sowieso)
Maar nu weer ik waar de jurk me aan doet denken:
Haar bruidsmeisjes!

Hahaha je hebt gelijk!

Moslims moet zijn model, sorry!

Ik vind dat Max er mooi uitziet maar jurk oogt winters door moslims, kleur en stof. Het is rond 20 graden in Athene.,

De jurk heeft nog een sleep ook, google voor extra plaatjes “queen maxima state banket Greece/new my royals”

Gweldig, ik vind t een hele mooie jurk. Mooie warme kleur, staat Maxima prachtig. Voor een avond als deze mooie sieraden. Motief van t kanten kraagje past perfect bij de puntige vormen van het diadeem. Het haar mooi opgestoken. Een dikke 9.

Prachtig! Warme kleur, zo hoog gesloten zien we Max niet zo vaak op Staatsbanket, de Mellerio set past perfect bij deze jurk! Leuk dat ze weer voor een Griekse ontwerper kiest, benieuwd of ze ook nog iets van Mary Katrantzou uitgekozen heeft voor deze dagen, programma 2e dag(lokale tijd):

9.35 Rondetafelgesprek over geweld tegen vrouwen in de foyer van de Nationale Bibliotheek
11.00 bij 14e editie Innovatie en Start-up ondernemerswedstrijd “The Squeeze” bij de vuurtoren van het Stacros
Niarchos Cultureel centrum
12.25 Bezoek aan Kinderoncologie unit Elpida dat nauw samenwerkt met “Het Maxima”
15.00 Bezoek schoolunit en voorzieningen voor de opvang van minderjarige
20.00 Contraprestatie

Een hele mooie avondjapon in een warme, chique kleur.
De juwelen vind ik er goed bij passen.
Toen ik de foto’s van de gedragen tiaramomenten bekeek dacht ik even: het kapsel op foto 4 geeft net ietsje meer volume, wat bij deze halslijn niet misstaan zou hebben; tikkie meer schwung.
Ik lees best wel wat discussie over de outfit van vanavond…..
Mijn gevoelens hieromtrent zijn dat ik Maxima zie als een vrouw met koninklijke uitstraling die heel stijlvol en chique gekleed is, maar niet over de top!
Wanneer ze verschenen was in een glitter en glamour japon met ontblote schouders of diep decolleté

sorry, ik drukte op de verkeerde toets, dus maak het even af.
…….en nog meerdere imposante sieraden, dan had ik het verschil met de andere aanwezigen wat schrijnend gevonden. Naar mijn idee heeft Maxima vanavond in dit gezelschap voor een hele goede tussenweg gekozen.

Jouw manier van schrijven vind ik prettig. Gewoon benoemen wat je mooi en minder mooi vindt zonder te oordelen of te vergelijken met andere vrouwen.

Met je eens Lieske.

De Akropolis is top; de binnenruimtes lijken erg sober: waar de ontmoeting met Nederlandse gemeenschap plaats vond en ook de banketzaal. Of zie ik te weinig?

De Akropolis is natuurlijk in Athene een must, daar heeft ze haar pups dan even verrruild voor vlak schoeisel! De ontvangst van de Nederlandse gemeenschap was niet op de Akropolis, maar, in Technopolis, na een treffen met de burgemeester van Athene aldaar!

Ik vind het een mooie jurk en de kleur staat haar prachtig. Voor mij is de broche een beetje teveel.

Sluit ik me bij aan.

Wat attent, weer een outfit van Griekse ontwerper. En wat staat deze haar ook weer goed en mooie pasvorm, een lange jurk (en geen avondjurk, en zeker geen roaring twenties Downton Abbey).
We zien haar niet vaak hooggesloten in de evening maar dit bijzondere colletje staat goed. En geinig toch die tiara, mooi verzorgd met kapsel. Ja Josine, ze blijft ons verrassen.
Een geslaagde dag. Benieuwd waar ze morgen ons mee verrast!

Ik vind het wel een geinige jurk. Maar dit is toch geen gala de mannen lopen in pak met das? Staat haar prima, inderdaad doet het denken aan Mette Marit qua gordijn niveau maar toch vind ik hem geinig.

Waanzinnig mooi! Mijn man komt uit Griekenland en we zijn er vaak. Ik weet zeker dat dit gewaardeerd wordt! 👌👌

Ik vergeet nog te zeggen dat ik dit een typische jurk voor Mette Marit vind. Ja ik zie haar er al in lopen.

Werkelijk prachtig van top tot teen, ik begrijp werkelijk niet de vreemde reacties zoals carnaval of doorgeschoten, wat is er mis met deze prachtige jurk die haar heel goed staat en wederom van Griekse ontwerper, zeer elegant als je haar ziet lopen. Ja ik ben blij verrast vandaag

Het model van deze jurk is wat oubollig. Het zeker geen gala japon maar een jurk in dit geval, inderdaad Down TownAbby 🤭. Voor mij is het teveel allemaal,de jurk ansich verschillende stoffen, motiefjes, rimpeltjes, plooitjes,roesjes, kant, pfffff en dan al het bling bling nog extra erbij wat deze jurk echt niet nodig heeft. Nu de lampjes nog denk ik dan. Vanmiddag zag ze er voortreffelijk uit maar dit schiet echt door.

Ze is een koningin, een queen, en queens dragen tiara’s, kronen en juwelen. Who cares? De president zal er geen seconde van wakker liggen, daar is ze ook veel te slim voor. Ongetwijfeld denkt ze: he fijn, de NL royals doen extra hun best en trekken alles uit de kast. Ik zou vereerd zijn. Lees hier weer veel ‘Holland op zijn smalst’ reacties, niet te harden soms die negatieve bewoordingen. Wat mij betreft ziet Maxima er ‘stunning’ en sprookjesachtig uit. Cijfer 9,0

Wat gij niet wil dat u geschiedt doe dat ook een ander niet…

Wat een decadentie spreekt er uit uw reactie. 🙈 Hollands op zijn smalst , speelt bij de meeste reacties helemaal niet vermoed ik.
Persoonlijk vind ik het misplaatst bij deze gelegenheid. Dat is niets bijzonders, lees de link van Josine. Om uit te kunnen pakken hoop ik, dat ze nog heel vaak de gelegenheid krijgt.
En wat dat ” niet te harden” betreft, zoveel mensen, zoveel meningen.
Mogen we?

Celeste bedoelt u misschien dedain in plaats van decadentie? Ik vind namelijk dat uit de reacties van JRN redelijk veel dedain spreekt naar andere reageerders. Nogal neerbuigend. JRN mag kennelijk zijn/haar mening geven maar kan het niet waarderen dat anderen dat ook doen. Echter het blijft wat het is: een mening, geen absolute waarheid.

Ik vind dat uit heel veel reacties hier minachting ( = dedain) spreekt naar de koningin. Dat kan ik inderdaad niet waarderen, jij schijnbaar wel.

U legt mij woorden in de mond, dat vind ik onprettig. Minachting voor de majesteit is hier niet aan de orde volgens mij.
Dit is een modeblog en gaat dus over wat de koningin draagt en hoe zij dat combineert. Als u daar een mening over geeft, mag een ander dat ook. Het zou prettig zijn als het daarbij mogelijk was om met u van mening te verschillen zonder dat u direct begint over het maaiveld, Klazienaveen of boerentrienen uit de polder. Over dedain gesproken. En nu houd ik erover op, want het is allemaal zeer off-topic.

Jij legt mij woorden in de mond Annie, ik heb nooit gesproken over maaiveld, Klazienaveen of boerentrienen.

👍chapeau!

Já, Juffrouw Annie. Dát bedoel ik!
Dedain is het juiste woord.

Goed verwoord Celeste!

Josine, het heeft helemaal niets met “holland” te maken.
Teveel juwelen dragen komt vandaag de dag potsierlijk over en wordt nog zelden ervaren als “goede smaak”. Goede smaak wordt meer en meer vertaald in een harmonieus en verzorgd totaalbeeld.
Wat dat betreft verkies ik ook de diamanten kam van mathilde bij haar recent bezoek aan griekenland boven de tiara van maxima gisteren.
Ivm ethiopie : Ik denk ook dat de opmerking van doro terecht is. In afrika roepen diamanten de wantoestanden ivm de bloeddiamanten op en wie wil dat nu. Hoe is dit te rijmen met vn werk ? Wat niet wil zeggen dat er geen juwelen kunnen gedragen worden maar dan mss gouden ipv diamanten ..
Bovendat alles heeft een koningin een maatschappelijke rol en daar staat “de ander” centraal. Niet in het “overtreffen”maar wel in het ” mede leven” en zeker in een crisistijd. Zoveel koninklijke families hebben in het verleden hun populariteit te danken aan hun optreden in de 2 de wereldoorlog NAAST hun bevolking en niet boven de bevolking ( ttz genietend van alle voorrechten) Denk hierbij vooral aan de britten.
Ik begrijp dat u juwelenliefhebster bent, ik denk dat wij lezers allemaal smelten bij zoveel glinstering , maar “kerstbomen” daar hebben mi weinigen een behoefte aan !!!

Als er iemand beledigend is dan ben jij het!

Je hebt helemaal gelijk! Koningin Mathilde deed het helemaal goed bij die gelegenheid. Bescheiden diamanten in het kapsel en verder gewoon mooie diamanten oorbellen.Ze zeggen toch altijd Less is More! Daar heeft Maxima nogniet van gehoord denk ik!

Wat is er beledigend aan “ik verkies …..” ?ik geef hiermee weliswaar mijn voorkeur aan maar zeg toch niet dat de tiara lelijk is. Als ik de vergelijking maak met mathilde is dat omdat ze voor maxima de laatste royal is -volgens mijn royalty weekblad althans – die op staatsbezoek is geweest naar griekenland
Wat is er beledigend aan het begrip voor de reactie vân doro ?
Wat is er beledigend aan de omschrijving van royalty zoals het oa door de britten in wo 2 werd uitgeoefend ?
Wat is er beledigend aan het gebruik van het woord ” kerstbomen” die IK niet eens link aan maxima maar u lezers dit wel doet ? Ik heb het bewust over kerstbomen in het meervoud omdat het een ieder kan treffen royal of niet .

Ik ga ervan uit dat Mathilde en Máxima beide hetzelfde dilemma hadden bij hun staatsbezoek aan Griekenland; wel of geen tiara terwijl manlief de Koning en de gastheer een normaal kostuum dragen. Mathilde pakte dat mi toch echt charmanter aan dan Máxima. Ik weet zeker dat Máxima precies wist hoe Mathilde het dilemma had opgelost. En we weten ook hoeveel prachtige stukken onze koningin heeft voor in het haar…. Wat dat betreft had ze dus echt wel kunnen shinen. De keuze voor een tiara en de grote broche op die rare plek is duidelijk gemaakt. Geef mij maar een black of white tie dresscode hoor, dan zie ik onze koningin graag sprankelen, in vol ornaat, helemaal ‘gekerstboomd’ zoals alleen zij dat kan! Maar als de dresscode lastiger is slaat ze wat mij betreft de plank vaak echt mis. Dus eens met Maribrune!

Josine, ik denk dat het enerzijds de “tijd” is. Minimalisme in de kunst, mode, architectuur, zelfs juwelen …
de historische juwelen vind ik steeds mooi en vooral de geschiedenis eraan verbonden , maar nadeel is zij stralen meestal “overdaad” uit wat dan moeilijk te rijmen is met het minimalisme waar onze ogen ondertussen aan gewoon geraakt zijn . ik vind ook dat catherine van engeland bij avondkledij – concreet bv bij het staatsbezoek van wa en maxima – vaak “overladen” is van de weliswaar mooie juwelen
Bij stadskledij is zij meestal bescheiden .
En anderzijds : Veel juwelen waren eerder in de geschiedenis een teken van rijkdom en macht vandaar dat vorsten -waarvan u voorbeelden gegeven hebt -van vooral machtige landen er ook graag mee pronkten op officiele gelegenheden.
Door de europese unie speelt de macht van een land veel minder en verliest het pronken betekenis.

Ieder zn mening en wat onze koningin ook doet het is nooit goed, maar om Maxima met een kerstboom te vergelijken vind ik te ver gaan, sorry ik vind dat niet gepast!

Zeg je nu dat de koningin als kerstboom opgesmukt is? De feestdagen komen zo wel voorbij, eerder sprak iemand al van een (vreselijke) carnavalsjurk. Dat bedoelde ik nu vooral met mijn ‘Holland op z’n smalst’ die neiging van Nederlanders om heel direct (bot, zo je wilt) te zijn in reacties. Staan wij in het buitenland zeer bekend om.

Ik snap best dat mensen het lastig vinden om diamanten in Afrika te zien. Aan diamanten in Afrika hangt de associatie van bloeddiamanten. Althans ik zou dat als oorzaak zien van wellicht wat precair

Mmm… aan de polulariteitscijfers te zien, die nu trouwens op een gevaarlijk kantelpunt staan, ben ik bevreesd dat het sprookje monarchie in Nederland zijn hoogtepunt voorbij is. Helaas.

Ja, en blijkbaar voelt het koningspaar zich niet aangesproken want ze blijven gewoon voortdoen met decadentie, getuige deze avond.

Moet natuurlijk populariteitcijfers zijn.

Dat is dus een duidelijk verschil.
Ik vind het juist imponerend overkomen, en zou me klein en nederig voelen bij een koningin in vol ornaat .

Je moet het per geval bekijken vind ik. Maar inderdaad kan ze wel eens vaak overdrijven met uitpakken.

En waarom zou je niet gewoon ‘Hollands’ mogen zijn?

Haha Holland op z’n smalst. Eens hoor.

JRN bedoel je een 9 op de schaal van 8 tot 10? Ik ben erg benieuwd welke galajurk jij lager zou scoren dan een 9. Welke jurk vind jij minder mooi dan de jurk van vanavond? Die bruine Valentino geef ik je alvast. En welke jurken vind je mooier, een echte 10?

Een 10 (ik rank op schaal 1-10) krijgt de rood wit blauwe capejurk van Taminiau. Beter is er niet. Bijna alle Taminiaus – de avondjaponnen – zijn beeldschoon. Minder geslaagde galajurk vond ik de gatenjurk en ook haar vroegere prinsessenjurken waren soms iets aan de brave kant.

Ina, dat gelezen hebbende weten we dus ook dat ze in Griekenland graag een koninklijk paar in vol ornaat wilden zien. Behalve dat ik de broche op d’r navel niet zo mooi vind, vind ik het plaatje verder erg mooi. Ik snap werkelijk niet wat hier teveel aan is. Tiara, armband, broche

Nou dan zal de koningin de regels wel hebben overtreden. I couldn’t care less.

Eens met Maribrune; de jurk is m.i. best mooi en ruist koninklijk om haar heen, maar ik vind hem geen gala-uitstraling hebben en de juwelen zijn te veel van het goede. Alsof je de diamanten op een spijkerjasje speldt.
Persoonlijk vind ik haar haar verder niet zo mooi zitten, ze krijgt een vrij smal hoofd van dit kapsel en de tiara zit dan niet mooi in het haar.

Ik ben onder de indruk!!! Heel mooi deze japon en weer een Grieks ontwerp, geweldige keuze. In combinatie met goed kapsel en fantastische juwelen maakt mij dit helemaal blij!!!

Mooie jurk, romantisch velvet met kant en de kleur staat haar heel goed. Leuk het kwastje aan het tasje. Hoe mooi de tiara pracht ook is, denk ik toch dat ze hem in dit geval thuis had moeten laten. Ook al zou er overleg over zijn geweest, wat ik op zich al zot vind, kan Maxima kan toch zelf wel inschatten wat gepast is.

Inderdaad Downton Abbey. Te veel juwelen en geen mooie jurk

Zie weer die stoomtrein en bezige sjouwers met koffers om hen heen en die rookpluimen

🤣🤣

Ik vind het een prachtige jurk zeker ook na het zien van bewegend beeld. De broche had voor mij niet gehoeven. En ja, Maxima zal ongetwijfeld weten wat ze doet bij het kiezen voor deze jurk.

Ik vind het een mooie jurk! En toch een tiara, wow! Ook weer een prachtig kapsel. Ze is goed bezig, ook nu weer een Griekse ontwerper.
WA had beter wel een matchende stropdas kunnen dragen. Op de een of andere manier staat het wel een beetje apart, Maxima in vol ornaat en WA in gewoon pak met (weer) een lichtblauwe stropdas. Beetje alsof Maxima overdressed is. Maar als alles overlegd moet worden, dan was dit misschien wel een wens ja, zoals Josine hieronder opmerkt.

De jurk is prachtig, doet echt aan Down Town Abbey denken .
Kleur is vrij zwaar, maar met deze mouwlengte staat het toch luchtig.
Juwelen beetje overbodig, jurk heeft het niet nodig, stof is al genoeg bewerkt.
Ook tegen over de andere gasten vind ik het niet passend om als enige zo te showen met deze kostbaarheden.
Zoals in Zweden was het juist passend om te dragen.

Vindt het ook een prachtige jurk, maar heb dezelfde gedachte over de juwelen. De president valt nu een beetje in het “niet”

Vreselijke carnavals jurk en ik vind het niet netjes van haar om toch een tiara te dragen.

Wel netjes dat je deze japon als vreselijke ‘carnavals jurk’ betiteld.

Mag ik lachen?

Ik denk eerder dat de gastvrouw de keuze aan de koningin heeft gelaten.😄

Mooie jurk maar mi niet voor een avondfeest met alle toeters en bellen wat juwelen betreft.
Vond de costarellos jurk die mathilde -zonder tiara – recent droeg in griekenland meer geschikt voor een avondfeest/staatsbanket.

Jurk vind ik niet mooi. Tuttig model en de broche vind ik raar zitten. Kan je beter weglaten. Kleur staat Máxima wel.

Best een mooie jurk alleen vind ik de kleur erg somber.

Máxima lijkt trouwens niet haar stralende zelf vandaag, zag het al bij de foto’s van vanmorgen maar toen dacht ik nog, dat zijn momentopname en dan zie je niet alles maar bij het filmpje van vanavond zie je ook dat haar stralende lach er niet is.
Heb het gelijk weer met haar te doen, is ook niet niks hoor als je koningin bent, of een ander publiek figuur, dat je altijd maar moet “optreden” ongeacht of je je niet lekker voelt of als er thuis dingen zijn waar je je zorgen om maakt.

De Koning straalt anders ook niet echt

Nee dat idee heb ik ook wel een beetje maar bij hem valt het minder op als hij eens wat minder lacht ofzo omdat hij niet zo’n lachebekkie is als Máxima.

Ziet er raar uit, een tiara en een joekel van een broche op de buik (rare plaats) terwijl de heren gewoon in pak lopen. De jurk vind ik echt spuuglelijk!

Wat een schitterende jurk ! Staat echt geweldig mooi. Dit is weer typisch een jurk die tijdens het dragen veel mooier is dan “op de hanger”. Als ik het plaatje van de jurk zie dan past hij zo in Downton Abbey.

Wat zou ik me tegenover de president opgelaten voelen. Een diadeem en forse broche. Ik had een of ander weggelaten
Ik ben het type:” niet alles hoeft wat mag”
Overigens ziet ze er prachtig uit.

Wat een prachtige jurk!

Prachtig, wederom. En weer Grieks ontwerp, heel mooi. De japon zit als gegoten en zo mooi met een sleepje, geweldig. Ik vind alleen een broche op de taille een beetje een rare plaats.

Super mooi! En een diadeem; wat een verrassing

Prachtig. Alles klopt.

WauW wat een geweldige outfit! En prachtig diadeem. Wat doet ze het goed qua kleding dit bezoek!

Prachtig, heel stijlvol.