Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 22 feb 42 reacties

Máxima opnieuw in winters wit tijdens bezoek aan scouting

Voor een mini Jamboree van Scouting Nederland haalde Máxima -net als gisteren- een winters witte outfit uit de kast.

De bijeenkomst had als thema ‘Jonge leiders maken de toekomst’. Het bezoek begon met een plenair gedeelte waarin enkele sprekers op het thema reflecteren. Vervolgens nam Koningin Máxima deel aan kampvuurgesprekken met jongvolwassen scouts, bestuurders en beslissers binnen de overheid, maatschappelijke organisaties en bedrijfsleven. De gesprekken gingen over leiderschapskwaliteiten en de impact van een niet-formele leeromgeving. De jongeren vertelden uit eigen ervaring wat het betekent om spelenderwijs te kunnen groeien in hun persoonlijk leiderschap en vaardigheden te ontwikkelen die hen verder helpen in de samenleving.

PPE/Van Emst

Mode
Wie goed kijkt, ziet dat Máxima geen broekpak draagt, maar een coltrui, gilet en pantalon. Alle drie de kleidngstukken zijn gekocht bij Natan. Qua sieraden is er gekozen voor vintage oorstekers van Mercedes Robirosa.

PPE/Van Emst
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
42 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

…o, hier staan ze, de andere reacties over prachtig wit !

De bovenkant van de outfit vind ik mooi, leuk een tikje sportief met het coltruitje en het gilet. De broek vind ik minder mooi vallen. Haar en sieraden prima zo.
Het is wel een hoop wit in één outfit, bij de andere witte outfit werd het wit nog gebroken door het cognac en door de huidskleur van haar armen en benen. Hier mis ik dat een beetje.

Misschien toch leuk te vermelden dat ze bij Scouting in Woerden was

Gisteren stijlvol wit, vandaag casual wit. Staat leuk en die losse (toch even gekamde?) haren passen hier goed bij. Ik snap niet waarom ze dit niet kan aantrekken naar scouting. Ze hoeft niet door de modder of zo, ze zitten gewoon in een clubgebouw. Waarom steeds die vergelijking met Kate in jeans? Daarbij is die ook geen koningin. En die jas zal ze vlug om haar schouders hebben gehangen voor dat stukje tussen auto en voordeur. Dat doe ik zelf ook geregeld, zie het probleem niet.

1️⃣ Volgens mij zijn er meer variaties wat betreft een meer toegankelijker outfit van een koningin ( echtgenote van… 👑) die in verbinding wil zijn met het NL volk.
2️⃣ Wie heeft het over een probleem? 🤷🏼‍♂️

Zo met jou eens Louisa👍

Ik ook. Daarbij is onze koningin nog eens 10 jaar ouder. Ik snap dat ze in haar functie als koningin zich niet comfortabel voelt( of het niet gepast vindt) in spijkerbroek.

Goed opgemerkt Wiekie2004, dat leeftijdsverschil👍 telt zeker ook mee.

Het pak is prachtig.
Een wolwitte grof gebreide trui op een mooie jeans had ook gekunnen denk ik. Ze heeft vast een jeans met wijd uitlopende pijpen, bruine leren laarzen eronder.
Regenlaarzen liever niet nee.
Wie maakt de keus voor de kleding? Gaat er iemand eerst kijken op de locatie?

Opnieuw wit, en opnieuw van Natan : prachtig !! Van de laarzen zie ik niet veel, helaas.

Prachtige outfit! Staat fantastisch!

Zo vind ik winterwit leuk met coltrui! En staat goed met beige.

Mooi outfit!

Lekkere warme trui.
Ik zou deze koele kleur wit/beige gecombineerd hebben met een pak in een warme tint, bv cognac, donkerrood of paars.
Maar dat is een kwestie van persoonlijke smaak.

Leuke, casual outfit. Ik had het echter ook wel een goede gelegenheid gevonden voor een mooie jeans, trui en stoere laarzen, afgerond met een vlotte paardenstaart.

Ik vind het vreemd dat ze daar niet in smetteloos wit zou mogen verschijnen. Mensen willen een koningin zien.
Verder is het geen: “NLdoet” dag, ze hoeft geen kampvuren aan te steken, knopen te leggen of toiletten schoon te maken.

Wat mij betreft heeft de koningin groot gelijk om in smetteloos wit te verschijnen. En zeker niet in een spijkerbroek! Past niet bij de functie en waarom ze daar was!

Er zit wel iets tussen een spijkerbroek, regenlaarzen en een bodywarmer en een vlekkeloze witte outfit.

Ik was vroeger een padvinder, tegenwoordig scout genoemd; ik was eerst welp en later verkenner. 🫡
Als deze witte mevrouw bij Burmania in het clubgebouw op bezoek was gekomen dan had ze er qua outfit totaal niet gepast, over ‘in verbinding’ gesproken. 🤔

Kom op zeg Josine, wie heeft het over regenlaarzen? Tussen h/eerlijk vies en smetteloos wit ligt voor Máxima een groot gebied – en inloopkamers vol 🗺️ – aan keuzemogelijkheden, wat dit soort bezoeken betreft ben ik echt van #teamkate en dat zegt wat! 😊

🤔 tja.. Mij valt het op dat Maxima kleur-weken heeft, soms draagt ze een week lang rood, de andere hele week de kleur groen, dan een hele week vermaakte (met rare zoompjes) gouwe ouwe’, en nu alweer twee dagen op rij offwhite of wit. Is het omdat ze geen inspiratie meer heeft, of omdat ze de computer nummers volgt want ze heeft giga veel kleding en die staan volgens mij allemaal genummerd in een excell sheet, of wordt het een bepaalde ‘sleur’ en verliest ze de aandacht hiervoor? Zou kunnen toch gezien haar tevens ook vaak onverzorgde haarcoupe. Wie zal het zeggen. En inderdaad deze kleur naar een scouting .. 🤨 daar zet ik ook mijn vraagtekens bij. Wel sportief dit broekpak, maar had het het liefst in donkerblauw gezien bij de Scouting.

Dat idee heb ik ook al heel lang, sleur, onverzorgd kapsel.

Je bent de meest gefotogrageerde vrouw van Nederland en iedereen heeft een mening over je outfit, afhankelijk van ieders smaak. En je doet het uiteindelijk nooit voor iedereen goed. Ga er maar aanstaan.
Vind ze dit sleur? Dat kan best soms, hebben we allemaal wel eens. Ze is ook maar een mens. Maar verder vind ik dit een aanname op basis van een gekozen outfit?

Nee ik doe geen aanname maar stel hier een vraag (zie vraagteken) Aanname neigt meer naar een stellingname.

Ik heb een beetje plezier in mezelf om jouw beschrijving van de computer nummers en excell sheet:En ja, ik denk ook dat het allemaal en beetje een sleur wordt voor haar. Dat denk ik al heel lang.Maar ja….

Sportief chic
Goed gekozen

Gezien de kleur van de scouts, was haar rode Claes Iversen pak een goede optie geweest, mijns inziens.

Ik vind het wat rommelig ogen.
Een blazer en dan daar de jas op deze manier overheen. Dit keer zou het geheel nog mooier ogen als ze de jas ” normaal” aangetrokken zou hebben.

Het is geen blazer, maar een gilet. Kan prima zo. Ik vind het prachtig.

Gilet of blazer, dat zag ik niet door de jas die ze eroverheen droeg. Tuurlijk kan het, maar ik vond het op de foto rommelig. Vreemd, ik dacht dat ik die foto ook hier gezien had. Tsa, smaken hè, die kunnen verschillen. Gelukkig maar.

Oei dit vind ik mooi, schitterend dit winterwit en lekker warm met dit gure weer: top outfit vandaag!!!

Hè, ja fijn!

Mooi pak, maar wit bij scouting is wel risicovol. Mijn kids worden daar echt heel vies. Wellicht is een spijkerbroek (zoals Catherine) passender.

🙄 Helemaal mee eens Annie, wie gaat er nu in ‘winterwit’ Scouting bezoeken? In één woord, absurd!

Shoulderrobbing, ook zoiets, totaal misplaatst qua context. Ondanks de best mooie outfit geef ik nu een dikke onvoldoende 👎🏼

👉🏼 Kate en Meghan hadden dit qua outfit veel beter aangepakt.
👉🏼 Twee keer winterwit achter elkaar, ik zeg niets meer …

Welnee, ze had een mini-jamboree, geen dierengeluidenspel in het bos…..

Niet zozeer winterwit, maar winter crème of winter lichtbeige. Wat voor naam dan ook voor deze outfit, de outfit vind ik prachtig.
Monochrome blijft mijn absolute favoriet, dus: “Dank u wel majesteit”😉
Oorbellen zijn er erg mooi bij, mooie rustige sfeer zo.
Ik houd ervan.

Wat een super leuk pak, mooie laarzen en geweldige oorbellen. Ik zou het zelf qua kleur niet uitgekozen hebben voor een dagje Scouting maar het staat haar top. En goed dat ze dit onderwerp en Scouting een warm hart toedraagt!

Prachtige set, en ziet er warmer uit dan gisteren met de blote armen

Ik hou van winterwit, dus eerste indruk is goed, coltrui ziet er behaaglijker uit dan gisteren met de blote armen .
Of ik de stof kwaliteit nu zo geweldig vind van de broek, dat betwijfel ik, zie trekkende naden, en wat kreuk,
De cognac kleur van gisteren vond ik er warmer bij staan dan deze beige kleur.
Jas lijkt lekker warm, maar het is wel erg veel jas…….

Het geheel staat goed bij elkaar, mooie laarzen, maar ze lijken anders van kleur dan de tas. Lekker vlot zo’n pak met gilet en colletje, ook beter met dit druilerige weer.

Haha, blijkbaar had ze het gisteren toch een beetje koud. Toen: blote armen. Nu: een coltrui, een blazer en een jas.
Maar ook dit is een prachtige outfit. Het geeft mij de moed om ook eens te gaan voor winterwit (of eerder winterlichtbeige).

Weer een prachtig pak en gelukkig iets warmer dan de witte jurk van gister. Mooie jas en laarzen.