Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 16 jun 2 reacties

Máxima, Mary én Madeleine vallen voor dezelfde jurk

Doordat royals steeds vaker gespot worden in kleding uit het rek, komen er ook steeds vaker doublures voor. Roksanda's jurk met klokmouwen hangt zelfs bij drie royals in de kast. 

Máxima heeft het ontwerp in het kobaltblauw met een zandkleurige voering. 


Foto: PPE


Foto: PPE

Prinses Madeleine heeft de jurk in het zachtroze. De voering is een tintje lichter, maar niet zo contrasterend als bij Máxima dus. 


Foto: PPE


Foto: PPE

En dan hebben we prinses Mary nog. Stiekem vind ik haar variant het mooiste, maar helaas zijn er alleen wat vage foto's van via het Deense hof. Tijd voor een herkansing dus! 

De jurk is dus donkerblauw met een okergele voering. Ik kan me nog herinneren dat hertogin Catherine op bezoek kwam in Nederland en dat de directeur (?) van het Mauritshuis deze jurk toen ook droeg. De jurk is dus blijkbaar goed verkocht. Fijn voor Roksanda en ook wel fijn voor mij, want ik vind de jurken prachtig. Less is more met één accent als blikvanger. Perfect. Wat vind jij van de jurk? 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
2 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

I think this dress looks superb on both Maxima and Madeleine! It fits great, the style is nice, and the colors are both very good! I haven’t seen this on Mary before. I am not a fan of black unless it is at a funeral, but you say it is dark blue which I usually like (on my screen it looks black). I don’t like the color of the inside of the sleeves.

Máxima en de Sjeikha Mozah : wat een ongelooflijke, uitermate vrouwelijke chic !! Prachtige Madde (Madeleine) ook !!