Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 17 okt 35 reacties

Máxima koos vandaag voor camel & comfort

Een samenleving zonder afval? De ondernemers en pioniers van Blue City in Rotterdam dromen ervan. Koningin Máxima was nieuwsgierig naar hun verhalen en bracht vanmorgen een bezoek.

BlueCity is sinds 2015 gevestigd in een voormalig zwembad en heeft zich ontwikkeld tot een spil in de circulaire economie in de regio Rotterdam en daarbuiten. Het gebouw huisvest 55 ondernemers die onderling kennis uitwisselen over duurzaamheid en circulariteit en elkaar voorzien van goederenstromen. BlueCity heeft als missie om de transitie van een lineaire naar een circulaire economie door ondernemerschap te versnellen. Testen, uitvinden, pionieren en samenwerken zijn hierbij de uitgangspunten.

Mode
Voor het groene bezoekje kon de koningin natuurlijk moeilijk een nieuwe outfit uit de kast halen. Haar keuze viel dan ook op een bekend pak van Natan. Camelkleurig, comfortabel en bij de hals voorzien van een decoratieve plooi.

Patrick van Emst

De outfit dook voor het eerst op in september 2019 en is inmiddels zes keer gedragen. Voor koninklijke begrippen is dat veel. Ik snap Máxima’s enthousiasme ergens wel, want niets zo onopvallend als dit pak. Al zou ze het nog tien keer dragen, het zou het grote publiek niet opvallen.

PPE

Máxima’s oorbellen komen uit de jaren ’80 en zijn ontworpen door Mercedes Robirosa.

Wil je het pak sterren geven? Leuk, doen! Dat kan in Máxima’s digitale kledingkast.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
35 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Dit pak en dan een paar leuke sneakers eronder….maar ja, dat laatste kon natuurlijk niet want dan hing de broek zéker op de grond. Alle pijpen zijn afgezoomd op lengte paalhakken denk ik. Ik vind vooral de top geweldig qua model. Haar in een knot of staart en gaan met die banaan. Ik zou ervoor tekenen, voor zo’n outfit.

Beetje saai, de broekspijpen te lang

Ik blijf dit.een mooie combinatie vinden, maar niet echt een outfit voor een warm tropisch zwembad. Ik zou zo graag eens zien dat Máxima dan kiest voor een leuke sportieve outfit met sneakers.

Ben geen fan van wijde te lange pijpen, maar dit pak vind ik qua uitstraling wel echt mooi… een paar kleine smaakverschilletjes zijn er altijd, maar (met uitzondering van heur haar, maar daarover is het afgelopen jaar al zoveel gezegd) een mooie verzorgde verschijning…

Aah…daar is het woestijnzand-pak weer.
Zal vást heel comfortabel dragen.
Omdat Maxima ook licht gekleurde haren heeft en er geen enkele tegenkleur gekozen is, vind ik het niet de mooiste tint voor haar outfit.
Broekspijpen wel errug lang….!
Mooie oorbellen.

Hahaha! Woestijnzand, vind ik erg toepasselijk, ook gezien de tropische (binnen) omgeving waar ze zich lijkt te bevinden 🙂
Inderdaad broekspijpen te lang, verder oogt het comfortabel. Niet bijzonder, ook niets mis mee.

Prima outfit. De broek is een beetje te lang, het is mooier als je de punten van de schoenen ziet. Nu lijkt het of ze heen voeten heeft.

Mooi, maar ik mis een beetje lippenstift. Maar niet getreurd; de oorbellen maken veel goed😉

Ik hoop dat Amalia meereist! Anoniem/privé misschien. En dat de zusjes ook even langskomen.
Hoe is het eigenlijk met Amalia, studeert ze nog? Woont ze inmiddels in Amsterdam? Hoop het zo

Ik vind dit een heel chique pak hoor. Mooie warme kleur. Beige/Camel is zo te zien helaas toch geen goede kleur voor Máxima. Wellicht een lipstick en/of blush zou al een hoop doen denk ik. Eveneens het haar, jawel ik zeg het toch ook maar weer eens, want dit zoals ik zie is natuurlijk een aanfluiting. Het is geen fijn haar wat sommigen hier denken, maar vreselijk dun haar geworden ( je ziet haar oren er zowat doorheen) want ze had ooit een prachtige bos haar. Wellicht door het vele verven van het haar of misschien door medicijnen dat haar haar zo dun is en er niet gezond uitziet. Ik zeg schaar erin en net zo laten knippen als Anouk Smulders.

Een prachtige bos?

Ja, nooit van gehoord ?

‘Mono camel’, eigenlijk altijd goed. Jammer dat ze de haren niet even in een staart heeft vastgezet, kleine moeite groots gebaar🥹. By the way, het is wel heel makkelijk om de mening over het haar van Maxima als gezeur weg te zetten, ben het daar niet mee eens. Ik hou niet van stijve opgestoken kapsels, dat past totaal niet bij haar, maar er is toch altijd een middenweg door op de eerste plaats te kiezen voor de juiste kleur en haarlengte dan kan het prima los en oogt het verzorgd.

Mee eens Catherine, mooie outfit, bescheiden met de sieraden vandaag. Maar idd. Een staart maakt het verschil, van onverzorgd naar verzorgt

Tijd voor de kapper was er niet meer ??
outfit ok

Nee, ik vind het haar ook niet altijd goed zitten. Dat krijg je nu eenmaal met fijn haar, daar kan geen kam tegenop. Dat kan je dan maar beter omarmen. Maar hier zit het toch niet verkeerd? Ik vind het inmiddels wel een beetje gezeur worden, telkens weer die opmerkingen over het haar. Dit is wat het is en Maxima kiest ervoor om niet standaard extension te gebruiken. Prima toch.

Hoi Louisa,
Helemaal eens met je over Maxima’s haar en het gezeur erover 👍
Het dient geen enkel doel behalve weer hetzelfde riedeltje afdraaien voor eigen gelijk.
Ben er ook helemaal klaar mee.
Wat Josine hieronder schrijft lijkt mij heel logisch. Maxima geeft haar haar rust voor het staatsbezoek en inderdaad met fijn haar kun je het maar beter omarmen. Mooi gezegd hoor 👍

Ik moet eigenlijk een beetje lachen om je opmerking, maar is niet vervelend bedoeld hoor, maar volgens mij hebben de haren van Maxima al veel rust …. …..

Jammer dat er geen staatsbanket is in Zuid-Afrika 😕

daags voor het begin van een Staatsbezoek verweg nog een afspraak? Zie in agenda dat WA vandaag ook nog op pad is! Vanmiddag/-nacht dan onderweg en morgenochtend fris in Pretoria!?

Ze reizen luxer dan de doorsnee reizigers, dus er zal best gelegenheid voor een rustmoment zijn.
En inpak stress hebben ze niet.

En bovenop het comfortabel reizen …… vorige week was de “werk” agenda ook leeg door “vakantie ” ??? Bovendien las ik ergens dat er mogelijks nog extra familie dagen volgen op het 3 daags staatsbezoek in zuid afrika . Zou best kunnen want de volgende activiteit vlg agenda koninklijk huis is 27 10 !!!

Okeeee, dan valt het met drukke werktijden nog wel mee………..

Daar is toch nog niks mis mee? We hebben allemaal wel eens drukke werkdagen

Prima outfit. Jammer dat er weer geen aandacht aan het haar is besteed.

Een fantastisch pak! Dit kunnen maar weinigen dragen want nietsontziend. Het staat haar weergaloos. Alleen wat krachtiger lipstick zou het ensemble mee pot geven en de Bordeaux rode pumps! Verder een 10

Helemaal mee eens! Ik vind dit een fantastische look, heel professioneel. Maar met een accentje qua lipstick of schoenen zou de outfit nog beter ogen.

Apart, op de 2 bovenste foto’s ziet het ensemble er prachtig uit. Op de 3de foto (met opgestoken haar) ziet het er niet zo chic uit. Zelf houd ik erg van deze eenvoudige stijl. En het staat Maxima goed.

Staat goed en zit heerlijk denk ik.
En vlot.

Tijdloos, chique en prachtig.
Oorbellen ook “vintage” en staan nog steeds mooi 🤩

het is echt een mooie set, ik vind alleen de broek een tikkie te lang.

Super leuk dit pak. Staat haar geweldig en mag ze zeker nog 10 keer dragen. En wat zou ik het graag zelf in mijn garderobe hebben.

Eenvoud en sjiek.