Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 18 jan 26 reacties

Máxima kleedt zich snel om voor vertrek naar Davos

Tijdens de nieuwjaarsontvangst droeg de koningin vanmorgen een strikblouse en midi-rok van Natan. Voor zij in het vliegtuig richting Davos stapte, wisselde ze nog snel even van kleding.

Ze ging dus van dit…..

Nieuwjaarsontvangst, januari 2023. (c) PPE/Nieboer

…..naar dit:

(c) PPE

Update: Minister Hoekstra twitterde gisteravond deze foto vanuit Davos:

Jaja, daar is Máxima’s paarse pak van Natan weer. Eind vorig jaar droeg ze hem ook tijdens een ontvangst op Paleis Noordeinde.

(c) PPE

In plaats van hooggehakte Louboutins droeg de koningin er dit keer enkellaarsjes van Gianvito Rossi onder. Haar oorbellen van JAR Paris komen wel overeen.

De veelkleurige tas is een ontwerp van Christian Dior. Ik moet zeggen dat de speurtocht naar het label bij deze accessoire niet zo lastig was 😉

© PPE/Nieboer
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
26 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Afgrijselijke tas maar verder alles heel mooi.

Heel mooi pak, laarzen zou ik na de reis vervangen door de prachtige schoenen die ze in Paleis Noordeinde aan had.

De kleur van het pak vind ik super mooi, het model van de top kon ik destijds en nu nog steeds niet smaken. De laarsjes vind ik mooi maar niet met deze pantalon ( te lang). Het design van de tas is mooi maar de logo’s zijn er voor mij echt te veel aan.

Doe mij dit paarse pak maar!!! Mooie kleur en vast comfortabel voor de reis en het kapsel is inderdaad schitterend!!!

Last edited 1 jaar geleden by Tony

Wat staat dit kapsel Maxima toch mooi!
De chique outfit van vanochtend verwisseld voor een zakelijk pak in heldere kleur, waar de cape goed bij combineert.
Het sjaaltje staat er heel leuk bij, evenals de prachtige oorbellen.
De laarsjes vind ik door de zool en hak te grof staan en niet matchen met de kleding, maar dat is een kwestie van smaak.
Ik zou voor een tas in effen kleur, zonder opschrift, gekozen hebben, maar alles is beter dan een bundel losse papieren onder de arm 😉

Zo mooi dit pak! Schoenen geven een wat sportievere look, tas is leuk, maar die oorbellen….. Zo gaaf!!

I like this fantastic color on Max. The boots should be saved for her daughters. I really don’t like them! At least you can’t see much of them with her long trousers. Thank you, Max, for bringing the color to brighten up our day!

Ik vind dit zo’n geweldige pak, die kleur doet echt alles voor haar. Echt top. Alleen die laarzen vind ik helemaal niets net als de tas, zo weinig chique met zo’n groot logo

Last edited 1 jaar geleden by Doro

Tijd voor kleurrijke kleding, joepie. Dit paarse pak staat haar geweldig, ze gaat er helemaal van stralen. Het haar mooi in de krul, een paar matchende oorbellen in en klaar voor de reis naar Davos. Ik ben niet zo’n fan van deze enkellaars maar Máxima des te meer, prima toch.

Helemaal leuk, purple girl, de ‘kistjes’ vind ik niet zo, volgens mij heeft ze deze ook in het bruin. De tas is tof, gewoon ‘lekker fout”. Ook de set voor de receptie vind ik haar mooi staan, door de glanzende stof heel elegant.

Last edited 1 jaar geleden by Rina

De bruine gingen in 2018 mee naar Davos.

zie nummer 7
https://www.modekoninginmaxima.nl/poll-favoriete-outfit-januari-2018/

Wederom een prima outfit en het zal mooi opvallen tussen de donkere, zakelijke kleding, die de meesten tijdens de meetings dragen. De laarzen vind ik op zich leuk, maar te grof voor onder dit pak, ik snap wel dat het handig is in het koude Davos. De tas het enige minpunt, puur door het opzichtige logo.

Wat ziet ze er voor beide bezoeken keurig uit. ‘s Morgens voor de nieuwjaarsreceptie een mooie outfit, haren leuk in de Krul. En ook het paarse broekpak voor Davos, wat een gaaf pak is dit en heel stoer met de laarsjes eronder. Top

Wat een super leuk pak en wat een mooie oorbellen. De laarzen vind ik niet mooi omdat ik niet van plateauzolen houd, maar zijn welke helemaal trendy en Máxima. En die Dior tas is echt heel leuk!

De Dior tas is afschuwelijk, maar verder ben ik fan van haar ‘working girl’ uitstraling.

Een goed pak. Ja, wil ik ook wel. Laarsjes opvallend, maar sneeuwbestendig! wellicht nog een switch in Davos binnenruimte.?
Ik hoop voor haar een nog dikkere jas in bagage want je weet maar nooit.
En wens haar goede contacten en voortgang toe met haar UN-traject.

Wel een leuke tas trouwens! ( zonder de reclame)

De laarsjes zijn leuk maar te grof onder/ bij dit mooie pak. Maar ze zullen wel lekker zitten! Ik vind accessoires met een levensgroot merk of embleem foei lelijk.

Hele leuke kleur dat paars. Alleen al die capes van Maxima heb ik nu écht wel gezien. Lijkt hier wel een hele grote bodywamer. En van schoeisel met een plateauzool ben ik ook niet van gecharmeerd, model laars heel leuk op die rare dikke zool na.

Hoe kom je er op, geweldig. Toevallig zijn de lange bodywarmers helemaal trendy dit seizoen 😉

Ik zag in de koninklijke agenda dat de koningin vanavond nog een nieuwjaarsreceptie heeft. Hoe gaat ze dat combineren met haar bezoek aan Davos?

Nee, het was vanmorgen, de receptie.

Fijn om haar weer te zien, en leuke outfits en een keurig kapsel.

Mooie outfits. Dat paarse pak is super. Haar haar weer piekfijn in orde! De laarsjes vind ik geweldig en stoer. Op naar Davos.

Woh , die kleurencombinatie van de kleding, sjaal en oorbellen : I love it !!!