Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 18 feb 0 reacties

Máxima kiest opnieuw voor blote armen. En hoe!

Na weken zoomen, zoomen en nog eens zoomen, ging Máxima vandaag eindelijk weer op pad. Met een rode mantel en mouwloze(!) jurk van NATAN wist ze mijn dag op te vrolijken, en hopelijk de jouwe ook. 

Heb jij dat ook? Dat de dagen steeds langer lijken te duren en de zon maar niet doorbreekt? Ik hoop dat het snel over is, maar de corona-blues hebben mij wel te pakken. Extra blij was ik dan ook toen het nieuws over een Máxima-uitje naar buiten kwam. In OUd-Beijerland bezocht ze de Christelijke basisschool Sabina van Egmond, om daar met leraren, leerlingen en enkele ouders over de effecten van de coroapandemie te spreken. 


Foto: Jan Wagter

Tijdens het bezoek droeg de koningin een wollen mantel van NATAN. We kennen hem van het bezoek van de Poolse president aan Nederland en een museumbezoek in Amsterdam.

Eenmaal binnen ging de oversized mantel uit, en kwam er een mouwloze en aansluitende japon in dezelfde stof tevoorschijn. De blote armen doen weliswaar een tikkeltje te zomers aan, maar als ik ze zo afgetraind had, zou ik ze ook showen 😉 De look van vandaag maakt mij dus wel blij, en dat heeft ook alles te maken met de heerlijke overdosis aan rode stof. 


Foto: Jan Wagter


 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments