Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 08 sep 49 reacties

Máxima is op de duurzame tour

Er waren jaren waarin de koningin bijna wekelijks een nieuwe outfit droeg, maar die tijd lijkt voorbij. Ook op de derde dag van haar VS-tour droeg Máxima een eerder gedragen jurk.

Het gaat om een groene plissé-jurk van Natan, die eerder opdook bij een streekbezoek en de uitreiking van de Four Freedom Awards. Toen gedragen met een bruine relevé, maar dit keer bleef een hoofddeksel achterwege. Blijkbaar vindt Máxima een hoed niet nodig als ze zonder de koning op stap is.

Foto: RVD
Foto: RVD

Outfit van Natan:

Máxima met de outfit tijdens het streekbezoek aan het zuidelijke deel van Salland, september 2021.

Foto: PPE/Nieboer

Bij de uitreiking van de Four Freedom Awards:

Het kapsel van vandaag:

En dan, last but not least, nog wat informatie over de inhoud van het bezoek. Het programma startte gisteren met start bij de Universiteit van Californië in Berkeley. De universiteit speelt een belangrijke rol in het succes van Silicon Valley. Vervolgens maakte koningin Máxima een korte stop bij de Golden Gate Bridge.

In de middag bracht Máxima een bezoek aan Google. Er werd aandacht besteed aan de klimaatambities van Google, duurzame oplossingen en innovaties die bijdragen aan het tegengaan van klimaatverandering en de rol van Google in Nederland.

Op de Stanford Universiteit, in het hart van Silicon Valley, sprak de koningin met studenten, wetenschappers en vernieuwers die in Silicon Valley werken en studeren. Bij de bijeenkomst ‘Holland in the Valley’ ontmoette ze Nederlanders die werken bij Amerikaanse techbedrijven of een eigen startup hebben. Koningin Máxima hield daar ook een korte toespraak.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
49 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik wil nog even reageren op dit prachtige plaatje van onze koningin.
Deze jurk staat haar zó mooi en de stof valt bijzonder goed en is nagenoeg kreukvrij door de plissé. Heldere kleur en de bruine tas/schoenen goed gecombineerd.
Dit kapsel maakt de koninklijke verschijning helemaal top!

Natuurlijk gaat alle aandacht nu uit naar het overlijden van Queen Elisabeth, hier dan toch ook een paar plaatjes(even doorklikken)van Maxima in Austin https://www.kxan.com/news/local/austin/queen-maxima-of-the-netherlands-visits-austin/ zal wellicht zijn van voor bekendmaking nieuws uit VK

Doorklikken lukt helaas niet 🤷🏼‍♂️

https://www.kxan.com/news/local/austin/queen-maxima-of-the-netherlands-visits-austin/

This content is not available in your country/region.

Last edited 1 jaar geleden by PK020

als ikzelf link aanklik gaat het wel, iets naar beneden scrollen, pijltjes in grote foto

🤷🏼‍♂️

Ik vind het een heel mooi plaatje. En dan met de Golden Gate op de achtergrond, wauw!

Ik vind dit eigenlijk een saaie jurk en dat is jammer want ze heeft zoveel glamoureuze outfits die het in VS goed zouden doen. Zeker omdat het geen officieel staatsbezoek is. Gelukkig wel zonder hoed. Maar toen ik de laatste foto zag met die mooie V aan de achterkant en het prachtige kapsel moet ik toch ook voor vandaag weer een enorm compliment uitdelen.

Hebben jullie meegekregen dat het slechter gaat met Koningin Elizabeth? De familie is naar haar onderweg of is er al. Harry en Meghan waren in het VK en hebben hun afspraak voor vanavond afgezegd, ook zij zijn onderweg.

Dank U voor deze berichtgeving.

Petra, dank om te melden. Het blijkt zeer ernstig te zijn.

BBC heeft de hele programmering omgegooid en doet volcontinu verslag. De presentatoren zijn inmiddels donker gekleed.
Is al met al geen goed nieuws natuurlijk.

Ik zag het ook van de presentatoren. Ziet er niet goed uit inderdaad. In overleg met Josine heb ik een liveblog geopend, zodat we daar verder kunnen praten.

Wat een prachtfoto! en ik zag ergens een foto waar je haar kapsel goed van de achterkant ziet. Wat mooi gekapt!

Wat een mooi plaatje bij de Golden Gate Bridge!!
De jurk komt veel meer tot zijn recht zo zonder hoed. Vond het meer een hoed voor Beatrix.
Kapsel maakt het helemaal af!

Ik vond deze jurk de eerste keren niets, maar met dit fantastische kapsel kan ik alleen maar heel hard WAUW zeggen. Ze ziet er echt super uit en top dat ze zoveel herdraagt. In haar functie zal het best lastig zijn duurzaam te zijn, maar ze maakt zo wel een statement.

Leuk voor over 20 jaar misschien.

Een stralende koningin die er uit ziet om door een ringetje te halen. Haar mooi, mooie japon of combinatie.
Een geboren ambassadrice voor ons bedrijfsleven.

zou zeggen niet alleen voor het bedrijfsleven, maar voor Nederland in het algemeen, wat een geluk haar als onze Koningin te mogen hebben!

Wat zit haar kapsel goed zeg! En de jurk heeft een leuk v-tje aan de achterkant. Ik vind deze look prachtig.

Prima voor deze dag. Niet heel bijzonder, wel verzorgd en lekker fel van kleur. Ik vond gisteren de roze jurk veel gaver. Fijn dat er veel weer herdragen wordt.

Prachtige jurk ook de kleur staat haar goed.

Prachtige, verzorgde verschijning. Ontzettend mooie jurk en verzorgt totaalplaatje. Trots op onze Máxima

Hoe vaker ik deze jurk zie, hoe saaier ik hem vind.
Haar haar zit onberispelijk!

Ik vind dit een perfecte keuze. Het is een werkbezoek, dus prima zonder hoed (dat vind ik vaak wat overdreven). de jurk in 1 kleur komt veel zakelijker over. Goed kapsel erbij. Top.

💚🤍 Met Siobhan eens, Maxima’s totaal groene versie komt over als een ‘oude-tante-jurk’. Het groen-witte ontwerp van Natan 👌🏼 “stroomt meer”, is levendiger en voor mij interessanter, als U begrijpt wat ik bedoel.
De outfits van dag 1 smaken naar veel meer.🤩

Heur haarknot mag wel wat opgefluft worden, zou Maxima met een nekrol slapen?

🌉De foto met de Golden Gate Brug op de achtergrond is kleurentechnisch prachtig.

Stom he, ik mis de bruine hoed. Dat gaf deze combinatie net even wat extra pit. Voor mij blijft dit een mooie combinatie, maar ik mis nu wel een bruin accent naast de oorbellen, schoenen en tas. Ik zou deze keer denk ik gekozen hebben voor een brede bruine ceintuur. 🙂

Ik vind het juist zo zonder hoed en met het mooie kapsel meer pit hebben. Smaken verschillen en onze koningin heeft een heel eigen stijl en smaak. Dat houd het voor de volgers van deze website ook leuk denk ik dan maar.

Top deze plisse outfit !!! Mooi verzorgd totaalplaatje.
Interessant programma . Jammer dat wa er niet bij kan zijn voor de (komende) kustlijn bezoeken, hij die zich jaren terug in watermanagement verdiept heeft.

Willem Alexander en Prinses Beatrix kijken vast met trots mee, wat doet ze t toch, zoals het er op de beelden uitziet, met flair en veel plezier! Zou bijna zeggen gun t haar n’s wat vaker een economische missie alleen te leiden! Op Stanford was ook nog een korte toespraak https://www.koninklijkhuis.nl/documenten/toespraken/2022/09/07/toespraak-van-koningin-maxima-bij-evenement-scalenl-holland-in-the-valley-en-stanford-community-in-san-francisco

Vrees dat uw laatste suggestie nare herinneringen zal oproepen en daardoor moeilijk zal liggen … maar mss .. wie weet .

Hoop dat ik hier niks stoms zeg, maar zie t probleem niet, de VN reizen doet ze toch ook “alleen”, ze laat nu toch prima zien dat ze het uitstekend kan, als econome heeft ze misschien ook streepje voor en wat is ze een prachtig visitekaartje! Met recht om trots op te zijn!

U zegt niets stoms, ik ben wrschl ouder dan u en herinner mij de “L” affaire levendig waar de prins gemaal in opspraak kwam en dit was best een pijnlijke periode voor het koningshuis. Heeft er wrschl ook toe bijgedragen dat beatrix sneller is moeten aantreden.
. Vn werk is humanitair en relatief neutraal, Handelsmissies , ja daar kan van alles gebeuren…..

…… zo kun je alles erbij slepen Maribrune, erg ver cq veeeel te ver gezocht. 🥱 Trek je er niets van aan PJ Hoogeveen.

Ik ben juist enorm blij dat ons Koningshuis Maxima niet in eenzelfde positie manoeuvreert als wijlen prins-gemaal Claus, fijn dat ze haar schoonvader nog heeft mogen kennen.

Ik -als persoon – heb niets tegen een solo optreden maar denk niet dat het systematisch zal gebeuren, op haar eigen vn werk na natuurlijk
Weet dat de “L” affaire niet zomaar als een “niemendalletje” geklasseerd werd destijds.

Uw verbinding met koningin Maxima vind ik wat betreft Lockheed/prins Bernhard veel te ver gezocht. Maak liever verbinding met prins Claus, de ‘geharnaste positie’ van deze geweldige prins-gemaal heeft ervoor gezorgd dat Maxima haar ruimte van het Koningshuis krijgt om haar talenten als gemalin van onze koning te laten zien en te mogen leven.

wat geheimzinnig de L affaire ? Mag dit niet hardop gezegd worden. Beetje overdreven reactie wat mij betreft en veel te ver gezocht.

Wil er nog aan toevoegen dat de ” handelsactiviteiten” van de gemalen sedert deze affaire geschrapt werden.

Inderdaad, petje af voor onze queen.

Gut wat is Nancy Pelosi naast Maxima maar klein he? Mini en Maxi:-)

Dat zijn haar gesprekspartners al snel, Max is al vrij lang, de hakken maken haar dan vaak zo rond de 1m90!

Jazeker, ik weet hoe t voelt. Ben zelf ook lang, daarom vond ik t zo schattig.

Prachtig plaatje. Het model van de mannequin in 2 kleuren vind ik ook erg mooi.

Het is een nette jurk met mooi kapsel maar dit plissé doet mij denken aan jurken van mijn tantes vroeger.
Ook door de lengte is t een groot verschil met de vlotte en stralende outfits van de 1e dag.

Voorzitter VNO in mooi broekpak, maar moet nog een kapper zoeken…

Last edited 1 jaar geleden by siobhan

Ik snap wel een beetje dat je aan je tante,s moet denken..maar toch blijf ik het een mooie stijlvolle jurk vinden, en ook Maxima is geen 20 meer he ?
Het grote voordeel van deze jurk is dat ze er echt de hele dag tip top bijloopt.
Geen kreukels en vouwen te zien, deze stofkwaliteit mag Nathan vaker gebruiken ,en door de uitgesneden neklijn is hij ook op de rug mooi om te zien , met de lage knot een passend geheel .

Misschien niet super spannend deze jurk maar ik blijf hem mooi vinden!! En wat zit haar kapsel geweldig!!

Helemaal met je eens, Tony

Ook helemaal mee eens .
Maar ik mis wel de hoed, gaf het net meer pit.