Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 23 sep 0 reacties

Máxima in New York voor de VN

Direct na Prinsjesdag vloog Máxima naar New York voor de 76e Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. De AVVN wordt dit jaar deels fysiek en deels digitaal gehouden. Alle niet plenaire sessies zijn digitaal. Koningin Máxima neemt ook deel aan een aantal hiervan. 

Op de eerste vergaderdag kwam er een bekende jumpsuit in beeld.

We kennen het gebloemde kledingstuk van Koningsdag 2020. Oftewel: Woningsdag. 

Het betreft een ontwerp van Seren. 

Eerder dit jaar kwam de jumpsuit ook al eens in beeld bij een koninklijk bezoekje. Ik moet zeggen dat ik het kledingstuk in New York het meest tot zijn recht vind komen. Misschien deels omdat er bij VN-vergaderingen doorgaans zakelijkere kleding wordt gedragen en Máxima dus uniek durft te zijn, maar deels ook zeker vanwege het verzorgde Prinsjesdagkapsel. Onderstaande foto is dus van eerder dit jaar en niet van deze week. 

Door naar outfit 2. Vandaag kwam de Valentino-jurk met plisséplooien en een vintageprint uit de jaren zeventig weer in beeld. Het kapsel zit opnieuw mooi, dus nu is het natuurlijk de vraag of ze het douchen heeft geskipt of dat ze heerlijk op de kapperstoel heeft plaatsgenomen. Hoe het ook zij: zo vind ik los haar heel erg mooi. 

De jurk dook overigens al eerder op bij een VN-jaarvergadering en een digitale meeting. 

Een tijdje terug schreef ik een uitgebreide blog over de logoprints van Valentino. Niemand minder dan prinses Beatrix werd er ook al mee gezien. Klik hier om bij die blog te komen. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments