Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 27 sep 0 reacties

Máxima in het zwart bij lezing en diner

Koningin Máxima nam maandagmiddag 27 september deel aan een gesprek over ondernemerschap bij de vierde Koning Willem I Lezing. De gebeurtenis vond plaats in Theater Markant in Uden en markeerde de start van de inschrijving voor de tweejaarlijkse ondernemingsprijzen van de Koning Willem I Stichting (KW-I). Koningin Máxima is erevoorzitter van de stichting en lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap (Comité).

Met de ondernemingsprijzen wil de stichting bekendheid geven aan positieve ontwikkelingen in de Nederlandse economie. De Koning Willem I Prijs categorie Grootbedrijf en categorie MKB en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap worden tweejaarlijks toegekend, met steun van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Voorzitter van de stichting is de president van De Nederlandsche Bank, Klaas Knot.

Mode 
Outfit: Japon met geknoopte halslijn en franjes bij de manchetten en zoom 
Label: modehuis Valentino 
Eerder gedragen: staatsbezoek Italië, 2017 


Foto: PPE/ Vd Werf

De japon in Italië: 


Foto: PPE/ Nieboer

Ik denk dat de jurk van vanmiddag/vanavond een typisch gevalletje 'love it or hate it' is en dat komt natuurlijk deels door de vele horizontale vlakken. Ik hoop dat als we de jurk ooit nog eens terug gaan zien, dat de koningin dan kiest voor een pump zonder bandjes. Ik heb met wat knip- en plakwerk in Paint proberen duidelijk te maken wat ik bedoel. De jurk is door de franjes en de halslijn optisch gezien in verschillende vlakken geknipt en een bandje bij de enkel is dan net de spreekwoordelijke druppel die de emmer doet overlopen. Met een simpele pump oogt het plaatje rustiger, slanker en mijns inziens ook eleganter. Ik ben benieuwd naar jullie mening! 


Foto: PPE/ Vd Werf

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments