Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 09 mei 23 reacties

Máxima in het wit tijdens cultureel avondje uit

Het streekbezoek aan de Waddeneilanden gaat morgen door. Vanavond overnacht het koningspaar op Terschelling en daarom worden ze op dit moment getrakteerd op een voorstelling van Oerol. Máxima’s kledingkeuze? Wit op wit.

PPE

Máxima’s outfit komt uit het atelier van NATAN.

De driedelige set, waarvan de top en het jasje gemaakt zijn van scuba (duikpakkenstof) kwam ook in beeld tijdens het staatsbezoek aan Slowakije (maart 2023).

09-03-2023 Staatsbezoek Slowakije. (c) PPE/Pool/Rubsamen
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
23 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Niet mijn smaak. Het jasje en de broek vallen erg wijd. De kleur is saai. De tas en oorbellen vindt ik wel leuk. De outfit van Willem-Alexander had ook beter gekund.

Schitterend, heel chic dit.

Deze outfit vond ik in Slowakije al zeer geslaagd, mooi dat ze het herdraagt. Dit vind ik zoveel mooier dan het toch wat vormeloze broekpak van eerder op de dag,

Ik snap de keuzes voor de broekpakken wel, het is gewoon praktischer en warmer, zeker bij de Oeral voorstelling in de Tonnenloods. De koning en koningin zien er geweldig uit!

Mooi, ik hou van winters wit! Dit ziet er lekker warm uit.

Oke, ik zie deze blog later dan die van het gele broekpak. Ik vind broekpakken leuk, maar had dan ’s avonds een keer een jurkje uit de kast getrokken. Net iets meer chic voor de gelegenheid. Voor overdag snap ik de broek(pakk)en met dit weer, maar ’s avonds mag het wel iets anders zijn.

Hi Petra helemaal met je eens.
Ik vind broekpakken ook leuk maar alle Royals hebben bijna niks anders meer aan.

Laat ik positief beginnen: model jasje is leuk. Maar… en nu komt het: het jasje lijkt te groot, hoewel de mouwlengte goed is maar door afhangende schouderpartij lijkt hij te groot. De top eronder zit echt niet mooi, bobbelt. Het geheel zit gewoon niet mooi en het lijkt mij ook niet lekker te zitten, kan ik me voorstellen met zulke stugge materialen. Broek had ik graag met een smallere sint gezien.

Beeldig dit, vooral het jasje, over de broek is mijn mening bekend, liever smaller gesneden pijpen. Maar neemt niet weg dat ik dit zeer elegant vind en ook de laarzen heel mooi!

Goede keuze voor het avondje uit. Wat leuk dat ze ook blijven slapen op Terschelling.

Inderdaad leuke plaatjes PJ bedankt voor het delen. Ik vind de foto van Màxima en WA zo leuk tussen de schapen dat ze samen naar een lammetje kijken. Op naar de volgende eilanden.

Mooie plaatjes met de schaapjes dat wel, maar ik mag er niet asn denken om met mijn broekspijpen het stro mee naar huis te nemen. De broekspijpen zijn voor dit bezoek echt te lang en echt te breed. Zonde van dit mooie iversen pak !!

Top outfit voor een avondje Oerol. Juist vanwege het weer, brr koud en nat in het Noorden perfect schoeisel.

Prachtig beide keren!!

Mooie outfit, warm, goed gekozen voor deze avond. De laarzen staan hier goed bij. Ben jij dat op de voorgrond Josine?

Ik ben hier niet zo enthousiast over, scuba stof vind ik erg stug en weinig vergevingsgezind. Ik vind dat Maxima er een beetje in verdwijnt, een soepeler stof in dezelfde kleur zou ik mooier hebben gevonden.
Een probleem met Natan vind ik verder dat Eduard Vermeulen de bovenstukken vaak te kort maakt. Ik heb enkele stukken van hem (toen hij nog Natan + collecties uitbracht) en ik heb daar in de winkel in Maastricht een paar keer over geklaagd. Het jasje van Maxima vind ik ook net te kort, een cm of 2-3 kan een heel verschil maken.
De laarzen zijn top, lekker een stoerdere toets.

Ziet er goed uit en ik hoop vooral dat t warm genoeg is!
Wat bijzonder dat ze een nachtje overblijven in eigen land

Oh, zo chic – zo ontzettend chic, van top tot teen – die laarzen zijn ook zóó mooi !! De Koningin verwent ons, nog maar eens !! (Was me ontgaan in Slovakije).

Last edited 1 jaar geleden by Trixedo

Mi teveel stof !! De schoenen van deze voormiddag hadden bij deze outfit en deze activiteit beter gestaan dan de – mooie – laarzen. Ik begrijp niet dat maxima dat zelf niet ziet/ aanvoelt.

Ook vanavond weer een mooie outfit. Prachtig dit roomwit. Leuk met de laarzen, maakt het stoer

Opnieuw prachtig gekleed!

Wat een leuke outfit is dit toch. De laarzen zijn een goede keuze vandaag. Met opgestoken haar en de vintage oorbellen vind ik het nog mooier.