Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 21 feb 31 reacties

Máxima in het sneeuwwit tijdens Zeeuws bezoek

Kun je wit in de winter dragen? Als je het aan Máxima vraagt wel!

De koningin was vandaag in Middelburg voor de inspiratiesessie ‘Méér Kunst en Cultuur in School en Omgeving’. Tijdens deze bijeenkomst bespreken educatie- en cultuurorganisaties uit de provincie Zeeland hoe zij leerlingen gelijke kansen kunnen bieden met behulp van de verlengde schooldag en het integreren van kunst en cultuur in het onderwijs. Koningin Máxima is erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas.

Mode
Toen de auto kwam voorrijden zag ik het al: na alle grijze en donkerblauwe looks was de keuze vandaag op iets anders gevallen. Wit! Zowel de japon met boothals en korte mouw als de capecoat zijn nieuws en komen uit het atelier van modehuis Natan.

PPE/Nieboer

Outfit van Natan:

Beter zicht op de jurk:

Het oorspronkelijke ontwerp heeft ook nog een bloemcorsage. Zou Máxima die ook hebben aangeschaft?

De oorbellen van Hemmerle zijn niet zomaar wat houten bolletjes. In de digitale kledingkast van Máxima vind je er meer informatie over.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
31 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

prachtig! zeker ook de accessoires, en niet te vergeten de panty. Ik had het voor een andere gelegenheid bewaard, maar hoe grappig is het dat Maxima niet kon wachten om het te dragen, zo herkenbaar. Ik hoop ook dat ze de broek heeft gekocht. en het dan draagt zoals het model. Veruit het mooiste wat ik ooit van Natan heb gezien. En een heel groot compliment voor het kapsel. Love it!

Ik vindt het Maxima wat flets maken. BLote armen in de winter 🥶.

Heel mooi… voor op een prachtige dag in het voorjaar. Ik begrijp werkelijk niet waarom ze deze top-outfit nu al uit de kast heeft gehaald en niet even heeft laten hangen voor een mooie dag. Dan was het veel beter tot zijn recht gekomen.

Ongelooflijk chic en verfijnd, in echt koninklijk wit – de synthese aller kleuren ! Heeft geen belang in welk seizoen dit gedragen wordt ! Een topper van… de zo vaak hier verguisde Natan ! En mooie accessoires ook !

schitterend schitterend schitterend

Kijk de gedeputeerde eens stralen naast de mooie winterqueen die in korte tijd weer is afgereisd naar Middelburg.
Ook super voor de kidz, ook al zien we die niet

Mooie jurk en ook de combinatie met bruin van de schoenen erg mooi. Mooi die capejas vind ik vreselijk. Ik houd er gewoon niet van en kan het ook niet positief beoordelen.

Mooi dit. Prachtig gecombineerd met cognac kleur. Erg mooi gedaan.
De opmerking over de mouw klopt denk ik wel.
Ik hoop ook dat ze de broek aangeschaft heeft.

Dit wordt vast een goede kanshebber voor de mooiste outfit van februari. Echt super elegant en verzorgd totaalplaatje. Ik hoop dat ze de broek ook heeft aangeschaft, dat geeft weer een verrassend, wat nonchalantere, andere look.

Erg chique, en mooi in het wit. Maar ik vind blote armen en een capejas niet mooi

Mooie set, persoonlijk vind ik een ronde hals met ingezette mouw fraaier dan een boothals met aangeknipte mouw, ook veel handiger onder een cape of jas. Haha, de vrouw die naast haar zit lijkt wel op Maxima en heeft ook heel erg haar best gedaan.

Ben het met je eens Catherine, ook wat betreft de opmerking van Wiekie2004 wat betreft de te dunne tekenende stof van de mantel.
Ik ben de gekleurde familiearmband – hoewel vrolijk en mooi – een beetje zat, en natuurlijk ook van mij een dikke 👍🏼 voor heur haar!

Prachtig en zeker gecombineerd met de accessoires in cognac kleur. Alleen de korte mouw in de winter begrijp ik niet helemaal. Deze outfit zou beter in het voorjaar passen.

Inderdaad een prachtig plaatje, wel iets te fris lijkt me voor deze tijd van het jaar, die blote armen, brrr! En ik ben die “ cape coats” nou wel zat, zal best makkelijk zijn met aan- en uitdoen, maar ik vind het helemaal niks!

Zoals het model de capejas draagt, met zo te zien weinig tot niets eronder, is het meer een soort lang vest dat niet uit gedaan kan en hoeft te worden. Dat vind ik eigenlijk mooier dan over zo’n jurkje.

Heel mooi en chique. Goed gecombineerd met cognac. Ik houd hiervan.
Op de foto lijkt het of de broek een andere kleur heeft. Dat vind ik niet geslaagd. Maar hopenlijk heeft ze ook de broek gekocht in dezelfde kleur. met een bijpassende top. Want ook dat is zo mooi.

Ik vind het geheel te zomers. Wel mooi maar het valt wat uit de toon. Maar ze straalt! En is zelf het zonnetje

Winterswit is prachtig en zo ook deze set. Mooi gecombineerd met cognac. Koel wit en warm bruin. Schitterend gedaan.
Alleen: waarom nu al korte mouwen, was vandaag best fris buiten, regen, wind.
Als ik Maxima was geweest, had ik de combi capejas en jurk bewaard voor warmere dagen en voor nu voor de pantalon gegaan met een bovenstuk in dezelfde stof, mét lange mouwen. De pantalon met jas is ook heel mooi te combineren met cognac of bijna elke andere kleur bovenstuk, bijpassende schoenen, tas en sieraden en klaar.

Zoals jullie weten verafschuw ik het mode label Natan maar ik moet eerlijk zijn; dit is erg chique en mooi gemaakt met prima rolzoom 👏. Mooie kleur, die het pakje eigenlijk maakt. Niet gedacht dat ik dit ooit zou zeggen over Natan, toch een minpuntJE; de boothals vind ik bij Maxima echt niet mooi, en ik vindt dit pak niet geschikt voor februarie, maar voor wat warmere maanden. Maxima ook een pluim: ze heeft aandacht aan haar haar besteedt 👍. Zijn we op de goede weg?? Ik hoop het!

Hele mooie outfit, maar niet geschikt voor februari. Haar kapsel zit mooi verzorgd!!

Wat zou dit ook mooi geweest zijn voor Koningsdag .
Ik zie het voor me, met een hoed in de kleur van schoenen en tas . Top .

Helemaal mee eens. Zou ook beter passen wat betreft het jaargetijde

De jas is van dunne, tekende stof. Niet zo mooi over een jurk met wijdere mouwtjes. En een zomerjurk in februari vind ik raar, terwijl het een mooi jurkje is

Een prachtig ontwerp en wat een mooie schoenen! Ik vind alleen blote armen in februari raar. Maar de kleding staat haar geweldig.

Wat een prachtige set, en wat staat het haar mooi. Mooi kapsel.
Wat mij stoort, zijn de korte mouwtjes die je door de cape heen ziet zitten.
Om te zeggen dat het rommelig staat, is te veel gezegd, maar mooi vind ik het niet.

Ik vind het prachtig! Wat ziet ze er mooi en verzorgd uit.

Maxima kon vast niet wáchten om deze mooie witte set tot het voorjaar te bewaren….! 😀
Het staat haar prima, en heel leuk met cognac accessoires erbij.
Zeker weten voor herhaling vatbaar, wanneer het lenteachtig wordt!
Dit kapsel staat Maxima zó elegant!
Maakt het plaatje helemaal af!

Echt heel mooi, maar ik krijg kippenvel op m’n armen😉.

Ik houd enorm van winters wit 🤍, remember de prachtige mevrouw Macron in Parijs tijdens de “presentatie” van ‘de schimmel-jurk’.

Ook Máxima heeft nog een mooie witte winteroutfit – of wellicht meer? – van scuba materiaal.
Deze outfit is mooi maar echt een ‘misser’ m.i. wat betreft het seizoen.

Heur wenkbrauwen blijven mij veeel teveel opvallen en het opgevouwen servetje als corsage heeft ze hopelijk in Brussel laten liggen 😉

Schitterend ook met de accessoires, maar veel te koud.

Wat een feestje deze outfit. Hopelijk’ heeft ze ook de bloem corsage erbij gekocht. Heel mooi met het bruin. Met dit weer zal ze het vast koud hebben gehad. Toch hoop ik deze outfit snel weer te zien. Plaatje!

Wit kan altijd, maar voor blote armen is het wat mij betreft nog te vroeg in het jaar.