Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 25 mei 25 reacties

Máxima in het roze tijdens bezoek aan NXP Semiconductors

Als erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting bracht Máxima vanmiddag een bezoek aan NXP Semiconductors in Nijmegen.

NXP staat voor Next eXPerience. NXP Semiconductors kwam in 2006 voort uit Philips en is sindsdien uitgegroeid tot een chipmaker met een omzet van meer dan € 12 miljard euro en ruim 34.000 medewerkers. NXP maakt onder meer chips voor auto’s, industrie, Internet-of-Things toepassingen en mobiele en communicatie-infrastructuurmarkten.

Koningin Máxima kreeg diverse demonstraties van toepassingen van chips te zien. Zo bekeek ze een robot die wafers, schijven met daarop chips, transporteert met behulp van Ultra Wide Band technologie voor exacte locatiebepaling. Ook kreeg ze kunstwerken te zien die zijn gebaseerd op industrieel erfgoed van NXP.

PPE/Schoemaker

Vervolgens ging Máxima in gesprek over hoe NXP werkt aan kansen voor vrouwelijk talent en over de ambities van het bedrijf om klimaatneutraal te worden. Studententeams van de Technische Universiteit Eindhoven gaven met verschillende bijzondere voertuigen een blik op de toekomst van mobiliteit.

PPE/Schoemaker

Na een muzikaal optreden waarbij het ontwerp en de uitvoering gebaseerd zijn op ‘Computational Thinking’, het praktisch en creatief inzetten van digitale middelen om een probleem op te lossen, bezocht Koningin Máxima de cleanroom van de NXP ICN8-fabriek en kreeg zij uitleg over de productie van wafers en chips.

Mode
Tijdens het feestelijke bezoek droeg de koningin een tweedelige set van NATAN. De blouse heeft een wijde pasvorm en aangeknipte, wijde mouwen. De pantalon heeft -passend bij de voorkeuren van het Belgische modehuis én de koningin- ook nog wijde broekspijpen. Nu denk je misschien: en waar is de taille dan gebleven? Nou, daar had Máxima wel een oplossing voor. De blouse is aan één kant in de pantalon gestopt.

Set van NATAN:

Inmiddels hebben we de set vijf keer gezien. Ben je benieuwd wanneer en waar? Neem dan een kijkje in Máxima’s digitale kledingkast.

Máxima’s bruine tasje dook eerder deze week ook al op en is ontworpen door Sophie Habsburg. Hieronder zie je hem in een andere kleur.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
25 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Leuk huispak….lekker comfortabel lijkt mij….
Weinig koniklijk…
Vind het voor zo’n bezoek
niet goed passen….

Leuk pak, staat vlot en comfortabel, inclusief de schoenen die eronder worden gedragen. En voor de gelegenheid van een werkbezoek heel goed gekozen.

um ik word hier niet zo blij van. Doet mij ook aan een huispak denken. De combi met bruin vind ik ook niet zo mooi.

Ik vind dit een leuke combinatie, de kleur is top, en het staat haar fantastisch. Het enige wat me mateloos stoort, is dat het ‘maar aan een kant een klein beetje instoppen’ – zo slordig, onafgewerkt, niet flatteus, en gewoon stom dat het precies hetzelfde is als op het plaatje van Natan…
Het kapsel: een simpele knot op deze manier is super! Staat heel verzorgd en toch niet ‘overdone’.
Het valt me op dat Maxima tegenwoordig best regelmatig voor monochroom en voor een uitgesproken kleur kiest. Staat haar goed!

die schoenen! verliefd!

Gewoon keurig, lekker frisse kleur&tiptop verzorgd👍

Vind dit pak geweldig en zou het zelf wel willen hebben. Schoenen en oorbellen zijn er mis bij naar mijn idee.

Geweldig pak dit! Staat haar enig! De schoenen vind k er niet bijpassen maar verder top.
De andere keer dat ze het pak droeg zag ze er ok fantastisch uit, beeldschoon

Een comfortabel vrijetijdspak voor thuis en op vakantie.
Keurig verzorgd kapsel en mooie schoenen.

Super leuk! Ik houd van de kleur en de gave accessoires. En ook passend voor het bezoek.

Mooi pak in een fantastische kleur. Broek aan een kant ingestopt is ook weer een teken dat Maxima de mode op de voet volgt.
Minder hoge schoenen is lekker voor de voetjes.
Leuk model tas.
Netjes, verzorgt en prima voor de gelegenheid.

Kleur mooi, broek mooi, model top mwahhh, haar verzorgd.

De set staat haar uitstekend en past bij de gelegenheid. Stralend en niet té opgeprikt tussen de IT-ers en studenten. De haren, schoenen en tasje tillen het naar het goede niveau.

Het draagt vast heel comfortabel, kan me voorstellen dat ze ook wel eens, net als wij allemaal, even wat lossere kleding fijner vindt. Dit is geen “Maxima pak” komt o.a. door het materiaal en de kraag/v-hals, dit model is perfect voor een voller type. Lekker thuis aan doen. De zalmroze oorbellen zijn heel leuk.

Last edited 1 jaar geleden by Catherine

Mooie set, deze broek vind ik mooier qua lengte en wijdte dan die van de broek uit het vorige blog. Leuke tas en schoenen (ik hou wel van de strikjes).
Mooie oorbellen en kapsel top.

Dit pak doet mij ook denken aan een huispak. De kleur is mooi maar het pak kan mijniet bekoren.

Ik vind het een leuke set, maar stop dan de blouse even aan twee kanten in de broek….
De sieraden (in net een andere kleur, vind ik wel leuk) staan er goed bij en het haar zit ook goed.

Ik houd niet van broekpakken. En zeker niet in zo’n onbestemd rozig kleurtje met een saaie kleur schoenen en tasje erbij. Dat de schoenen niet torenhoog zijn, zal haar voeten goed doen 😉
Maar haar haren! Wat staat dit mooi.
Het maakt haar zelfs knapper.
Een verzorgd uitziende Koningin.

Mooie kleur maar ik moet toch steeds aan een huispak denken bij deze outfit…..

Ze zier er op alle foto’s mooi en verzorgd uit. Heerlijk kleurtje en schoenen waar ze geen pijnlijke voeten in krijgt.

Geweldige outfit en wat zit haar haar mooi!

Helemaal eens! Een stralende koningin!

Lekker pak voor een middagje met studenten en geinen met burgemeester Bruls.
Het/een roze broekpak had ook gekund.
Fijne kleur

Mooi! Haar kapsel is heel verzorgd, staat haar erg mooi, ook het pak is leuk, broek niet te wijd gesneden, ja echt een beeldig plaatje.

Een roze week, lekker zomers. Máxima ziet er verzorgt uit. Leuk haar haar opgestoken. De oorbellen lijken meer oranje als roze, maar zijn wel leuk.Ik vind het een heel leuk pak en zal zeker comfortabel dragen, maar meer voor thuis op de bank. De schoenen vind ik niet zo leuk.