Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 30 nov 0 reacties

Máxima in het groen voor dagje online vergaderen

Koningin Máxima had vandaag weer enkele videovergaderingen in haar agenda staan. Sander Koning legde het gebeuren vast op de gevoelige plaat. 

De dag begon met een Italiaans uitstapje. Als VN-gezante sprak de koningin via een videoverbinding met minister-president Giuseppe Conte en de gouverneur van de Banca d’Italia, Ignazio Visco over inclusieve financiering. Italië is vanaf 1 december voorzitter van de G20. 

In de middaguren was de koningin vervolgens aanwezig bij de start van de MIND Week van de Prestatiedruk. Deze themaweek richt zich op studenten en hoe zij om kunnen gaan met prestatiedruk en psychische problemen die mede als gevolg van de coronamaatregelen zijn ontstaan. MIND zet zich in voor een psychisch gezonde samenleving en voor ondersteuning, begrip en goede zorg bij psychische problemen.

Vanaf de zijlijn legde Sander Koning, en dus niet dé koning, het gebeuren vast op de gevoelige plaat. Heel fijn, want nu weten we dat de koningin vandaag een groene blouse droeg van Gucci én een smaragden vlinderbroche uit de koninklijke kluis. 

Blouse van Gucci: 

De blouse zit vast erg lekker. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments