Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 23 nov 0 reacties

Máxima heeft een nieuw merk ontdekt!

Koningin Máxima heeft vanmidag de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2020 uitgereikt aan ISH Dance Collective. Het Cultuurfonds kent deze oeuvreprijs jaarlijks toe aan een persoon of instelling met een grote staat van dienst op het gebied van cultuur, natuur of wetenschap in Nederland.

ISH Dance Collective maakt al ruim twintig jaar multidisciplinaire voorstellingen en educatieprogramma’s. Zo verbindt de organisatie uiteenlopende groepen met elkaar. Het Cultuurfonds heeft de prijs aan ISH Dance Collective toegekend vanwege hun vernieuwing in de podiumkunsten door kunstvormen op een unieke manier te combineren en de samenleving zo mooier te maken. Aan de Cultuurfonds Prijs is een bedrag van 150.000 euro verbonden.

Mode 
Qua mode maakt Máxima bij de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs graag een uitstapje.  De ene keer naar Claes Iversen, de andere keer naar Mattijs van Bergen, en dit keer ging de 'reis' naar Oostenrijk, oftewel: de Oostenrijkste ontwerpster Lena Hoscheck. In haar collectie bevindt zich een kleurrijke bandenrok, die door Máxima werd gecombineerd met een goudkleurige -en eveneens nieuwe- blouse van NATAN. 

Foto van de rok: 

Close-up:

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments