Avatar foto Door Josine Droogendijk

Máxima draagt zonnig printje op regenachtige dag

De regen tikt hier tegen de ramen, maar op mijn beeldscherm schijnt toch de zon. De reden? Máxima heeft een zonnige print aangetrokken.

Het gaat om een nieuwe, ruimvallende blouse in de kleuren roze, groen, blauw en geel. Om de kleurenexplosie nog wat krachtiger te maken, heeft de koningin het nieuwe kledingstuk gecombineerd met oranje accessoires.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
36 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Leuke blouse, ik zou ‘m zo aan doen bij een jeans. Maar ik combinatie met deze broek en tas word ik er niet blij mee omdat die kleuren niet in de blouse zitten.

Een dagje helemaal fout vind ik wel leuk eigenlijk… kijken hoe het journaille gaat reageren met de lezers die daar dan weer commentaar op hebben.

Complimentje voor de dame naast de koningin. Die heeft er wel kijk op!

Die met het grijze pak?
Nou, broekspijpen die zo lang zijn dat ze tot halverwege ónder je voeten komen, noem ik niet er “kijk op hebben” 😄

Beetje rare vreemde foto vind ik ehh.. ja of het nu door die glimmende blouse komt met die (te) lange broek, waar heel raar ook die tenen net onderuit piepen, of het komt door haar houding, beetje afhangende schouders met recklan mouwen…. Ik weet niet goed raad hiermee eigenlijk maar leuk/mooi …. Nee.

De broek vind ik een heel mooi model. Over 2 weken ga ik een workshop broek op maat maken en ik wil iets dergelijks als model maken. Heb er een foto van gemaakt als voorbeeld

Leuke blouse, maar ik ben geen fan van de combinatie. Het is een gevalletje “net niet”.

Tja, deze outfit is gewoon ‘geen gezicht’. Op naar de volgende outfit. Het blijft me wel verbazen dat ze haar zo op pad sturen, of verzint zij dit zelf? 😱

Ik vind het een leuke blouse, maar niet icm deze pantalon. Kleurt niet mooi bij elkaar en dan ook wijd op wijd. De blouse in de broek was denk ik mooier geweest. Nu heeft het een hoog flodder gehalte. Haar kapsel past daar dan wel weer bij😉. Het tasje past er helemaal niet bij. Erg rommelig.

Ik vind deze combi niet geslaagd. Blouse net gedeelte van een pyjama en broek is te lang. Tasje op zich grappig

Inderdaad

Mooie print voor de blouse !! Combi met deze broek vind ik door kleur niet geslaagd. Zou eerder voor een broek in de blauwe tint gegaan zijn.
als een koningin dan toch kiest voor dit tasje dan denk ik dat het moet met een monochroom ensemble zodat het optimaal in het zicht komt. Met deze drukke print verdwijnt het ….

Leuke kleurige outfit! Zou dit de broek zijn van het roze pak dat ze eerder dit jaar bij het event van Meer muziek in de klas in Den Haag droeg? Moet zeggen dat ik het met de roze blouse een stuk leuke vond. Maar haar tasje is echt een topper!

Trouwens wel stoer: gisteren New York en vandaag al weer shinen in Rotterdam.

En huppakee morgen weer een streekbezoek..

Ze ziet er goed uit. Maar ik had liever de jumpsuit van zondag gezien. Wijd op wijd heeft niet mijn voorkeur. Dat kan nog wel bij die roze outfit waar ze dan een punt in broek doet zodat het silhouet breekt. Die roze outfit was ook een goede/betere geweest.

De pantalon is best mooi ook qua kleur!! De ‘pyjama’ blouse vind ik echter niet bepaald koninklijk, sorry!

Best een mooie blouse, maar ik vind het een beetje oubollig zo zonder riem op een wijde broek. Het kinderachtige tasje past totaal niet bij deze look. Ik neem aan dat de tas een cadeau is, want wie koopt zoiets. Typisch een tasje dat je 1, 2 keer draagt en dan achter in de kast verdwijnd.
Ik duik nog even in de virtuele inloopkast van Máxima, daar vind ik zo veel mooiere sets dan wat zij vandaag draagt.

Leuke print, weer es wat anders, de pantalon lijkt me zalm rose achtig en in combi met de oranje kikkertas “iets te gewild niet passend” bij elkaar gezocht.
Zoals juffrouw Annie terecht opmerkt, die open schoenen… tsja.

Ik zou Amalia deze set wel eens willen zien dragen incl andere tas en schoeisel ( was leuk geweest voor Zandvoort afgelopen weekend) voor Máxima niet voor herhaling vatbaar.

Ja, een goed idee. Deze set voor Amalia. Inclusief accessoires. Ik denk dat het haar goed zal staan.

Kleurig en fleurig, maar wel allerhande tinten die niet met elkaar matchen, en dat vind ik jammer.
De blouse is wel leuk, maar ik sluit mij aan bij vorige reacties dat ik deze kleur broek het net niet vind en donkergroen een heel andere uitstraling zou geven.
Wat mij betreft zou dan de blouse iets langer mogen zijn, met een smalle riem er om, en de broekspijpen wat korter.
Het geheel zoals nu op de foto maakt Maxima zo breed.
De haren in een staart of knot en voilá….een pittige look!
Voor de tas ga ik even naar het volgende blog.

De kleur van de broek komt geen enkele keer voor in de blouse en de clutch vloekt heerlijk met de rest van de kleuren

Geen geslaagde kleurencombinatie wat mij betreft, ook niet met de oranje tas. Ik hou al helemaal niet van de open schoenen, maar ook de top doet voor mij een beetje als zijden pyjama-jasje aan…

Royal Ellen helemaal mee eens, dit pyjama model met grove grafische print haalt haar niet op. De flared broek vind ik wel leuk, maar dan met een andere top en blazer of een leuk truitje, wat vrouwelijker met meer flair vind ik beter bij Maxima passen. Tja de schoenen,……

Dit vind ik wel een leuk kleurrijk geheel, wat gaat t weer in een sneltreinvaart, effe op en neer naar NY en voor t middaguur alweer in Rotterdam present! Respect, ze is ook geen 20 meer!

Bijzondere combinatie, de kleur van de pantalon is mooi en als ze een top in bijpassende kleur had gekozen had ik het stijlvoller gevonden. De schoenen? zijn wel dezelfde kleur? Misschien was donkerrode broek passender geweest? En het haar vast, opgestoken.

De blouse vind ik mooi, heel vrolijk en zo te zien een mooie stof die mooi valt. Mijn kritisch oog ziet helaas wel dat de kleur van de broek er beslist niet bij past. En de open schoenen zijn een misser, helemaal als de broek praktisch tot op de grond hangt. (Zo te zien zijn het haar Natan badslippers waar ik sowieso niet weg van ben.)
De tas past er qua tint ook niet bij, en is ook niet mijn smaak, maar geeft wel een interessant accent aan het geheel.

Een aangesloten 3/4e of 7/8e broek had ik mooier gevonden, dan komen de schoenen ook beter tot hun recht.
(Ik kan ook niet bewerken, dus dan maar zo.)

ook ik kan mijn bericht niet wijzigen en krijg de melding “rustig aan je plaatst te snel reacties ….”
Dus sorry maar het verhaal klopt niet want ik was in de veronderstelling dat Maxima op woensdag in NY was.

Zo te zien hele mooie blouse. Ik ben benieuwd naar meer foto’s!
Ik denk dat Maxima en/of haar PA slim genoeg zijn om voor voldoende rust te zorgen. Op deze regenachtige dag heb ik wat tijd over en bedacht het volgende :
Wo 00.00 vertrek Schiphol. Relaxen/Slapen. Wo. 02.00 (NY time) aankomst en naar hotel. Relaxen/voorbereiden meeting. Ca 10.00 tot 17.00 meeting enz. 18.00 vliegen (00.00 donderdag Ned. time). Relaxen/Slapen. Do. 08.00 Ned. tijd Schiphol. Nederlands ritme aanhouden ook voor de maaltijden en dus hopelijk geen jetlag.
Zo zou ik het althans doen 😉 Maar zeker heel veel respect. Het is en blijft een heel druk programma.

De blouse is mooi en staat haar goed. Het geheel zou mooier zijn met een groene broek , dichte schoenen en een verzorgd kapsel.

Leuke blouse, kleurig en met driekwart mouw, prima voor nu. Ik vind alleen deze broek en accessoires erbij niet mooi. Liever een donkergroene broek ofzo.

Wat! Ze is net terug uit New York en nu alweer fris en fruitig hier aan de slag?! Respect majesteit.
Hele leuke set, inderdaad lekker veel kleur en prima voor een (grijze) dag in de zomer.
Deze kleur oranje tas vind ik persoonlijk niet zo mooi matchen, maar zo te zien ook oranje schoenen aan. Helaas (nog) niet te zien welke kleur oranje die zijn en of ze matchen met de tas.

Ook ik krijg de melding “dat ik te vaak post. Rustig aan” als ik nog een correctie in mijn post wil aanbrengen.
Inmiddels zie ik dat de schoenen ook niet mooi matchen bij de tas. De schoenen matchen prachtig bij de pantalon. Ik denk dus Natan.

Wat leuk. Het staat haar ook goed, zeker bij de nog zomers tint.