Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 08 jun 0 reacties

Máxima draagt nieuwe blouse van Etro

Eigenlijk zou Máxima gisteren in het hoofdkantoor van ING aanwezig zijn bij een bijeenkomst, maar de Argentijnse weersomstandigheden gooiden roet in het eten. 

Lang verhaal kort: dit weekend waren koningin Máxima en prinses Ariane in Argentinië. Samen met vrienden en familie herdachten ze Inès Zorreguieta, die op 4 juni 2018 overleed door zelfdoding. De bedoeling was dat ze dinsdagmorgen terug zouden vliegen, maar door de weersomstandigheden in Argentinië moest KLM de vlucht annuleren. (Bron: royalblog.nl) Máxima zat dus vast in Argentinië, terwijl ze die middag in Amsterdam verwacht werd bij een bijeenkomst over schuldhulpverlening. Naast een nieuwe vlucht (over een uurtje wordt de koningin verwacht bij een opening) moest er ook snel een video-verbinding geregeld worden, zodat de geplande slottoespraak toch door kon gaan. Dat lukte gelukkig en zo kregen we Máxima via een schermpje te zien in een nieuwe blouse van Etro. 

Wil je meer weten over de vorderingen van Stichting Schuldenlab, waarvan de koningin erevoorzitter is? Klik dan hier voor haar toespraak. 

Wil je meer weten over Máxima's zwak voor Etro? Klik dan hier om al haar kleurrijke Etro-looks te zien. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments