Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 25 jul 0 reacties

Máxima's kleurrijke kleding van Etro

Bij staatsbezoeken en werkbezoeken kiest koningin Máxima vaak voor klassieke kleding van Natan. In haar vrije tijd draagt ze echter heel andere mode. Zo zien we haar vaak met kleding van het Italiaanse label Etro. 

Wie niet zo goed tegen prikkels kan of een afkeur heeft tegen prints, zal waarschijnlijk horendol worden van Máxima's vrijetijdskleding. Als geen ander doet Máxima haar naam eer aan door prints met prints te combineren, te kiezen voor bijzondere kleurencombinaties en ook qua belijning en accessoires is het niet snel te gek. Het is dan ook niet zo vreemd dat onze koningin goed kan slagen bij het Italiaanse label Etro. Wie Etro zegt, zegt namelijks prints. Van kleurrijke paisleys tot geometrische vlakken met uitbundige bloemdessins. Omdat een groot deel van Máxima's vrijetijdskleding alleen te zien is op paparazifoto's en we daar bij MKM niet aan doen, moeten we het doen met een overzicht van de Etro-kleding die wél opdook bij representatieve aangelegenheden. 

De meest spraakmakende look van Etro is toch wel deze jumpsuit: 

Met temperaturen boven de dertig graden waggel ik in een shortje rond, maar Máxima schittert gewoon in een asymmetrische avondjurk met bloemdessin: 

Een maxi-rok met print is altijd handig om te hebben, bijvoorbeeld voor een VN-reis: 

Ik moet er nu nog niet aan denken, maar komende winter zou ik deze ruitmantel van Etro nog wel een keer willen zien. Maar dan wel aan ipv om 😉 

Fuchsia kaftan met print: 


Foto: Dutch Photo Press 

Dit jurkje deed ooit dienst als positiejurk, maar doet nu -met ceintuur- dienst als gewone jurk: 

Tijdens Jumping Amsterdam dook deze Etro-blouse met print op:

En last but not least kregen we tijdens een recent concert bij Paleis Soestdijk ook nog dit jack met print te zien. Hopelijk duikt hij nog eens op tijdens een werkbezoek of VN-trip:

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments