Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 10 nov 27 reacties

Máxima draagt Italiaanse mode bij Italiaans staatsbezoek

Het staatsbezoek van de Italiaanse president hebben koning Willem-Alexander en koningin Máxima vanavond afgesloten met het bijwonen van de contraprestatie. Na de Dutch Design van gisteravond droeg de koningin vanavond Italiaanse mode: een kaftan van Valentino.

Foto: Blauw Bloed/Thijs

De jurk kwam twee keer eerder in beeld.
Links: bezoek Gauck (2017). Rechts: staatsbezoek Luxemburg (2018).

Foto’s: PPE/Vd Werf/Nieboer

Meer volgt later vanavond.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
27 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Prachtige rode jurk en mooi kapsel.

Mooi lijkt mij ook heerlijk zitten! Jammer van de ketting, vind ik hier niet bij passen, had liever een prachtige broche gezien en ook jammer van het haar, kapsel kan ik niet zeggen.

Beetje categorie soepjurk, en een slagje golfje of krulletje vind ik ook mooier staan

Mooi!! Ikzelf vind de combinatie met de ketting in 2017 mooier, maar sowieso leuk dat deze tutti frutti weer een keertje wordt gedragen.. wat is dat toch een mooie set…

De ketting uit 2017 is zeker mooier, ook als het als de pauwenstaart tiara gedragen wordt.

Eens!! 😍

Leuk dat ze Italiaanse mode heeft gevonden, maar verder vind ik het een tamelijk nietszeggend gewaad.

Mooie jurk !!! Verzorgd totaalplaatje !! Halsketting mooi maar komt mi op deze jurk niet tot zijn recht. Idd gastvrouw in het kort, de gast in het lang, dit oogt ietwat vreemd. Met een broekensemble , -waarvan maxima er ook veel in de kast heeft – stelt dit probleem zich niet.

M’n lievelingsketting. Zo jammer om m op deze, overigens mooie, kaftan terug te zien. De 2017 ketting staat er veel mooier bij.

Sorry, ik ben niet zo gecharmeerd van deze kaftan. Het is een verzorgd plaatje en rood staat Maxima fantastisch. Ik vind de Italiaanse er erg sober uitzien.

De Italiaanse…. hihi..

Op zich mooi, maar liever met het wat golvende kapsel van de eerdere keren dat ze deze jurk droeg, waarschijnlijk staan de koffers al gepakt om vandaag naar Bali af te reizen voor de G20, ze wordt hier verwacht, zondag en maandag eerst de W(oman)20, dinsdag en woensdag de eigenlijke, grote G20 top, goede reis & Selamat datang di Bali Keagungan!(Welkom op Bali Majesteit)

Dat soort conferenties, ook nu weer, zijn meest in het uiterste zuiden, een soort schiereilandje slechts met twee wegen, waarvan 1 tol verbonden met de rest van het eiland, en vlakbij de luchthaven, die licht dwars in t smalste stukje https://www.tataruang.id/wp-content/uploads/2022/03/Peta-Bali-Kualitas-HD-1-780×470.jpg het is voor mij niet zover weg, maar t wordt hermetisch afgesloten, jammer, had t anders misschien wel leuk gevonden te gaan kijken!

En fotos maken voor ons!

Zoals boven al geschreven, de conferentie is een gebied(Nusa Dua)wat makkelijk af te sluiten is van de rest van het eiland en wordt ook afgesloten https://www.mongabay.co.id/wp-content/uploads/2017/02/tol-benoa-bali-foto-jasamarga-tol.jpg deelnemers/delegaties zullen waarschijnlijk niet veel meer van Bali te zien krijgen, Nusa Dua is een gebied met enkel Luxe resorts en conferentiecentra, kan misschien enkel kijken of ik in lokale media plaatjes van Hare Majesteit kan vinden

Dat stijle haar doet Maxima veel jonger lijken dat die Barbie pruik. Ook haar make-up van vanavond maakt haar veel jonger dan die van deze morgen. Jammer hoor dat de dames niet in gelijke stijl zijn.

Het voelt naar mijn idee wat ongemakkelijk voor de dames: de één in het lang, de ander een kortere jurk. Maar misschien hebben zij er helemaal geen probleem van gemaakt 😉
Ik vind de rode kaftan Maxima goed staan. Maar haar keuze voor dit collier in deze kleurstelling snap ik niet…..

Plaatje toch?!

Tja..kaftan wat informeler dan een klassieke avondjurk, maar toch een verschil in roklengte…
Was dit in Griekenland toch ook t geval ?
Los van de roklengte, prima zo, volgende keer een andere ketting?

Wat vreemd, de één in het lang, de ander kort, ik begreep onlangs dat er toch overleg is?
Maar de jurk staat netjes, geen wauw effect, maar dat hoeft ook niet.
Jammer van de kleur das van de koning , geen match met Maxima, kijkt Maxima nu nooit eens even naar zulke dingen?

Daar kan de koning toch ook op letten?

Volgende keer weer met de juwelen uit 2017 erbij 😃 verder mooi hoor

Op zich mooie japon maar matched inderdaad niet met de outfit van de gastvrouw, worden daar geen afspraken over gemaakt?

Heel mooi, ik denk dat het ook heel mooi beweegt bij het lopen. Ze heeft die ketting erbij met die groene stenen? Die vind ik er niet zo bij passen qua kleur. Zelfde tasje als pas met het kwastje eraan. Haar kapsel zit erg goed, het lijkt nu of het aan de onderkant niet zo piekerig is, zou ze er wat af hebben laten knippen? Jammer dat Laura geen lange japon draagt.

Wat ziet Máxima er prachtig uit. De accessoires vind ik hier minder bij kleuren.

Mooi gebaar een Italiaanse outfit, maar op de kleur na geen topper. Ook al niet omdat de “gastvrouw” niet in het lang is.