Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 08 jun 0 reacties

Máxima bezoekt regio Zwolle

Koningin Máxima bracht vanmiddag een werkbezoek aan Regio Zwolle om te praten over het behoud en herstel van de economie. Dat deed ze in stijl. Lees: Dutch Design. 

Koningin Máxima nam samen met de SER en MKB-NL bij vakantiepark en familiecamping Beerze Bulten deel aan drie gesprekken. Het eerste gesprek was met de eigenaar van het vakantiepark en ondernemers uit de touringcar- en bouw sector. De drie ondernemers vertelden over de impact van de coronacrisis op hun bedrijven en hun personeel. Bij het tweede gesprek sloten regionale partners aan die ondernemers op diverse terreinen bijstaan, bijvoorbeeld bij financiële en personele problemen. De wethouder Econonomie, Onderwijs en Werk (Human Capital Agenda) gemeente Zwolle, tevens bestuurlijk projectleider van de ‘crisis- en herstelaanpak’ zat ook aan tafel.

Het werkbezoek werd afgesloten met een gesprek met bestuurders van partnerorganisaties van Regio Zwolle; gedeputeerde Arbeidsmarkt van de provincie Overijssel, voorzitter VNO-NCW Regio Zwolle, Zwolse8-onderwijs (regionale samenwerking MBO- en HBO-onderwijs) en de directeur MVO Randstad over de samenwerking en de ontwikkelingen op de korte en lange termijn.

Mode 
Voor het uitstapje naar de mooiste provincie van Nederland (nee, ik ben niet bevooroordeeld) haalde Máxima een bekende jurk van Jan Taminiau tevoorschijn. Het ontwerp met lange mouwen (waarom vandaag?) en een rokgedeelte met verschillende banen en kleuren komt uit de prêt-a-porter collectie van de Nederlandse ontwerper. Het kledingstuk kwam eerder in beeld tijdens een fotosessie en staatsbezoek. 

Ontwerp van Taminiau: 

Máxima met de jurk tijdens de fotosessie van 2019: 

In India, najaar 2019. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments