Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 15 jun 0 reacties

Máxima bezoekt in pasteltinten een metaalbedrijf

Koningin Máxima heeft vanmiddag een bezoek gebracht aan metaalbedrijf Veluw Metal Creations (VMC) in Nieuwkuijk. Tijdens het bezoek stonden een paar mooie thema's centraal, maar haar nieuwe look trok natuurlijk ook flink de aandacht!

 Het bezoek startte met een rondleiding door het bedrijf, waar door eigenaar Arie van Veluw in de productiehal een aantal duurzame toepassingen werd toegelicht. Het productieproces en de productielocatie zijn efficiënt ingericht voor de 125 medewerkers. Er wordt gewerkt met intelligente software om het vrijkomen van restmateriaal en afval tijdens het productieproces tot een minimum te beperken. De locatie is voorzien van LED-verlichting en het pand wordt op natuurlijke wijze gekoeld, waarbij nauwelijks energie wordt verbruikt. Op het dak van de fabriek zijn meer dan 7500 zonnepanelen aangebracht met een piekvermogen van bijna tweeënhalf miljoen watt.

Na de rondleiding spraken Koningin Máxima, algemeen directeur MKB-Nederland Leendert-Jan Visser, lid van het Comité Meiny Prins en voorzitter van de Koninklijke Metaalunie Fried Kaanen, met ondernemers uit de metaalsector om te horen hoe zij investeren in vernieuwing en ondernemerschap. In het gesprek was er aandacht voor duurzaamheidsinitiatieven, zoals het Project Duurzaam Energie Besparen (DEB), een initiatief van MKB-Nederland dat ondernemers online helpt bij de uitvoering van energiebesparende maatregelen. Ook werd er gesproken over schaarse grondstoffen en uitdagingen bij het vinden van goede medewerkers en regels rondom aanbesteden.

Mode 
Outfit: pantalon met wijde pijpen (nieuw, van Natan) en blouse van zijde (eerder gedragen, Natan). 
Accessoires: bruine riem (nieuw, Natan), pumps van Gianvito Rossi, rieten tasje uit Indonesië 
Sieraden: Oorhangers van juwelier Steltman, horloge van Cartier
 

Riem van Natan: 

 

Máxima's tasje koop je in Indonesië op iedere straathoek. De exacte herkomst is dus lastig te achterhalen, maar hieronder zie je wel een broertje/zusje van Máxima's exemplaar. 

Het mondkapje komt uit het atelier van Claes Iversen.

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments