Avatar foto Door Moderator Petra
Máxima 09 dec 22 reacties

Máxima bewijst: mooi groen is niet lelijk

Gisteren zagen we Máxima in een groen broekpak. Wist je dat ze al vaker dit kleurtje heeft gedragen?

Bij de uitreiking van de Appeltjes van Oranje heeft de koning weleens verklapt dat hij geen groene vingers heeft, maar dat groen wel de lievelingskleur is van zijn vrouw. Geen wonder dat er in Máxima’s walk-in closet dan ook heel wat groene outfits te vinden zijn.

Gisteren zagen Máxima in een groen pak van Natan. Het pak zagen we eerder langs komen in een aflevering van Klokhuis.

PPE/Rubsamen

In maart 2022 zagen we Máxima met een groene rok van cactusleer, gecombineerd met de groene coltrui van hierboven.

Een maand eerder droeg Máxima dezelfde rok, gecombineerd met een blouse.

Een groene rok met een witte top. Wat mij betreft een prachtige combinatie!

(c) PPE/v.d Werf

Groen op groen op groen: Máxima durft het aan.

(c) PPE/Nieboer PPE Agency – Edwin Veloo

Een mouwloos groen jurkje, bezet met plastic ‘stenen’.

(c) Nieboer/PPE/Pool

Een ander kleurtje ‘groen’, meer een twijfelkleurtje. Want, is het nu groen, geel of goud?

De top van deze opvallende japon van Graciela Naum, die Máxima in haar beginjaren droeg, is ook wel groen te noemen.

Máxima’s kanten ensemble van Natan heeft nog weer een ander kleurtje groen.

We sluiten de blog af met een oude galajapon (2006) met van allerlei tinten groen. Zien jullie al groen, na al dit groen 😉 ?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
22 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Tsjonge, daar zitten ‘gouwe ouwes’ tussen hoor!
De groene rok van cactusleer vind ik heel mooi en hoop ik nog eens terug te zien, evenals die mooie hoed in de zachtgroene tint ( neergeslagen rand en 2 hoedenspelden in de bol).
De rest mag van mij met Max mee.

De kleuren die graciella naum samenbracht vind ik erg geslaagd.. Jammer dat de borstnaden van de top niet kloppen.

Niet echt mijn kleur, maar staat Máxima prachtig. Cactus leren rok, de kanten jurk en de avondjapon zijn helemaal super!

Deze outfit van zomerfotosessie 2011 in Tavarnella hoort er denk ik ook bij: https://media.gettyimages.com/id/118132809/photo/crown-prince-willem-alexander-and-princess-maxima-of-the-netherlands-laugh-during-a-photo.jpg?s=612×612&w=0&k=20&c=zJgnF-HTwL8QvFDwBnTg5FM7f7UAWv4aoRrX03jAHdo= misschien ook de blouse van de sessie in 2016 en de jurk van dit jaar op Paleis Noordeinde

Groen staat haar goed!! Het pak van deze week vind ik geweldig, zoiets mag ze vaker dragen. Wat me wel opvalt als ik al die oudere beelden zie, is dat ik haar ‘oude’ oogopslag eigenlijk veel charmanter vind…..

Ik mis de prachtige smaragdgroene jurk met wijd uitstaande midirok die Maxima eerder droeg tijdens een bezoek met Prinses Beatrix en WA aan het Midden Oosten… dát is wel echt een van mijn onbetwiste favorieten…

En nu zie ik hem ook in jullie eigen blog juffertje in het groen staan..https://www.modekoninginmaxima.nl/juffertje-in-het-groen/

Doe een poging voor een link (ik ben echt een ontzettende ict nerd) https://blauwbloed.eo.nl/royaltynieuws/maxima-straalt-in-haar-favoriete-kleur-groen.. rechtsbovenaan staat een fotootje van de jurk die ik bedoel.. vind overigens de groene outfits hierboven ook leuk.. dat broekpak en ook die cactusleren rok zijn top!!

ook een van mijn favorieten, zo mooi, niet in Midden, maar in Verre Oosten, Brunei januari 2013, ook gedragen op 1e dag van het Staatsbezoek aan Noorwegen, vorig jaar

Je hebt helemaal gelijk!! In ieder geval een van mijn favorieten… deze jurk heeft werkelijk alles: goeie kleur prachtige top en wat een goed model!! Helemaal verliefd op..

Wat een beauty is dit. Volgens mij droeg prinses Claire van België deze jurk tijdens het huwelijk van Albert & Charlene

Die outfit met groene top en paarse rok, prachtig vond (en vind) ik die! Zo’n aparte kleurcombinatie, maar het stond haar geweldig. Het is een van de outfits die ik niet meer vergeet.

ja geweldig, vind ik ook. zou ik graag nog eens terug zien

Nou echt. Super mooi!

Naast t broekpak vind ik de groene rok van cactusleer ook geweldig. Het lichtgroene jasje zou ik nog wel eens terug willen zien maar dan op een witte pantalon. De overige kledingstukken vind ik niet mooi, behalve de groene hoed.

Geweldige kleur, ook hier is groen favoriet.
Dit lime groen staat haar geweldig. Op de gala japon uit 2006 na vind ik echt alles mooi. Voor deze kleur mag ze veel vaker kiezen.

Wat een gaaf broekpak. Mooie kleur en ook leuk met het colletje. Ook de groene cactus rok met de blouse vind ik heel mooi. De rest van de groen outfits waren toen wel mooi, maar nu te kort of uit de mode dus die mogen van mij in de zak.