Avatar foto Door Josine Droogendijk
Denemarken 26 mrt 16 reacties

Mary laat zien hoe stijlvol een laars kan zijn

Laarzen kunnen heel stijlvol zijn en dat is koningin Mary beslist niet ontgaan.

De Deense koningin werd de afgelopen weken meermaals gespot met bijzonder schoeisel. Zo droeg ze tijdens haar bezoek aan de tentoonstelling over koning Frederik dieprode laarzen met een hoge hak. Doordat de rest van haar outfit stemmig zwart-wit was, vielen ze extra op.

En de look die ik ook heel stijlvol vind: grijs op grijs.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
16 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik vind de looks heel goed geslaagd, ik zou alleen de laarzen wisselen. Split is heel edgy, erg leuk.

Altijd mooi een paar goede laarzen. Vind het net iets hipper dan de hofschoenen en andere pumps. Van mij mogen de royals ze veel vaker dragen!

Helemaal met je eens AnnekeM 👍
Vind iets gecombineerd met laarzen
altijd net wat meer pit hebben. Ik houd ervan.

De wijnrode hoge laarzen en de split vind ik té, het past ook niet echt bij de eigenlijk degelijke outfit. Grijs op grijs is minder spannend, maar ik hou van deze rustige look. Wat hadden één van Máxima’s spinnen van gisteren hier mooi bij gestaan.

Stijlvol …?
Het zwarte pakje zou dat zeker wezen, wanneer de split wat verder dichtgenaaid wordt.
Maar zoals ik het nu zie met die hoge rode laars die met een stukje bloot been tussen de split uitpiept, komt dit geheel nogal geraffineerd op mij over en een tikkeltje pikant.
Voor een koningin-in-functie zou ik dat niet doen.
En de grijze laarzen onder die grijze rok….nou nee….super muizig bij elkaar.
Jammer, want de blouse is prachtig én stijlvol met die broche!

Ik snap je redenatie wel over deze outfit.
Maar omdat het zwarte pakje verder heel netjes en ,degelijk, is, vind ik het wel kunnen, de rok is wijd genoeg om ook bij het zitten er netjes mee om te kunnen gaan.
Als ik dan terug denk aan de grijze glanzende jurk met mega split van Maxima waar velen enthousiast over waren, dan moet dit zeker kunnen , maar dat is dan mijn mening hoor.

Leuk dat je reageert, Elisah.
In vergelijking met de grijze splitjurk van Maxima kies ik direct voor dit zwarte pakje van Mary hoor! 😃
Juist omdat ik het jasje met de wijde rok zo mooi vind, is het in mijn beleving jammer dat het door de laars/split een tikkie pikant gemaakt wordt, waardoor het stijlvolle net verdwijnt.
Ik zou de donkerrode blouse van foto 2 er bij gekozen hebben, en dan met dito rode tas en pumps een combi maken.

Leuk om zo even te praten over de combinatie van het pakje, de optie die jij aan geeft met blouse en pumps zie ik al helemaal voor me, goede keuze.

Ai mai mai, niet met je eens Josine, grijs op grijs ervaar ik hier niet als stijlvol, het geheel komt eerder wat beduimeld op mij over.

De zwart witte outfit vind ik mooi maar geen koninginnen-look, daarvoor vind ik de split te hoog ofwel op te hoge hoogte een bloot bovenbeen zichtbaar. Maar wie weet vindt koning Frederik dit wel een prikkelende outfit 😉

Ik hou van laarzen en midi rokken, maar hier moest ik toch even over denken en bekijken.
De rode laarzen vind ik bij deze rok leuk, het is op het randje, maar ordinair is het echt niet , het geeft deze combinatie net iets meer shwung .
De grijze laarzen zou ik bij een andere kleur combineren, nu is het geen goede kleur match. Beetje saai zelfs.
Blouse met broche én rok goed gestyld.

Laarzen vind ik prachtig, maar ik ben over Mary’s laarzen niet enthousiast.

Ik vind de combi’s met laarzen wel leuk.
Kleding mag best een beetje “net op het randje zijn”(ook voor een koningin), dan zit er een spanning in die het interessanter maakt.
De wijde zwarte rok met split en bordeauxrode laarzen vind ik een heerlijke combi. Met een zwarte, strakke rok had ik het té gevonden, dan wordt het echt teveel.

Laarzen vind ik geweldig alleen passen de grijze niet bij deze outfit (vreselijke rok) en de rode zijn inderdaad een beetje kinky en passen niet zo bij de wat saaie outfit, mmmm dit kan beter!

Ik houd van laarzen. Maar hier vind ik ze beide keren niet goed gecombineerd.

Deze outfits spreken mij totaal niet aan. De rode laarzen doen bijna kinky aan en de rest van de kleding komt nogal degelijk over. Ook de grijze laarzen vind ik niet bij de rest van de kleding passen. Het enige kledingstuk dat ik leuk vind is de paarsrode bloes.

Ik sluit me hier bij aan. Die kniehoge rode laarzen i.c.m. die split vind ik niet mooi. Zonder de split in de rok misschien. Het grijs past niet bij elkaar.